Cara ndeleng sandhi sing didhelikake ing buri bintang asterisk

ndeleng sandhi sing didhelikake

Apa sampeyan pengin ndeleng sandhi sawise tanda bintang? Kanggo akeh wong, kedadeyan paling ora sepisan ing urip kasebut amarga adat nggunakake pangeling tombol ing browser web, prakteke dilalekake ing wektu tartamtu. Iki sebabe akeh wong nyoba ndeleng sandhi sing didhelikake ing mburi asterisoc sing umume katon ing lapangan kasebut.

Kanthi sawetara aplikasi, alat utawa ekstensi lan tambahan kanggo browser web, kita bakal bisa deloken sandhi sing ndhelik ing buri bintang, sing gampang ditindakake, yen kita duwe akses lengkap menyang sistem operasi ing komputer pribadi.

BulletsPassView Kanggo ndeleng sandhi sing didhelikake

Iki minangka alternatif pertama sing bakal disaranake saiki, alat sing bisa didownload situs web resmi pangembang. Iki nyebutake manawa BulletsPassView kompatibel ing wiwitan karo Internet Explorer lan sawetara aplikasi liyane, sanajan kanggo browser Internet liyane kompatibilitas diwatesi lan meh ora ana.

tampilan pluru kanggo ndeleng sandhi sing didhelikake

Contone, Google Chrome, Mozilla Firefox, Skype, Opera lan Windows Live Messenger (kanggo sing durung instal miturut rekomendasi kita ing ndhuwur) bakal ditampilake level kompatibilitas tartamtu karo alat iki.

Asterisk Sandi Spy kanggo nemokake sandhi sing dilalekake

Alat liyane sing menarik banget yaiku sing tepat iki, sing uga bisa didownload situs web pangembang sanadyan, kanthi browser liyane saka Google Chrome. Yen digunakake, sampeyan bakal nampa pesen sing ngandhani manawa aplikasi iki ora duwe kemampuan kanggo ndeleng sandhi sing didhelikake ing browser Internet kasebut.

apasswordspy kanggo ndeleng sandhi

Mula aplikasi sampeyan kudu nginstal ing Windows, sing bakal njelajah kabeh sing wis didaftar ing browser Internet liyane sing bisa digunakake ing komputer pribadi.

Artikel sing gegandhengan:
Pangatur tembung sandhi paling apik

Tombol tanda bintang kanggo ndeleng sandhi ing buri tanda asterisk

Yen ora ana alat ndeleng sandhi sing disaranake ing ndhuwur bisa digunakake amarga ana sawetara aspek kompatibilitas, mula sampeyan kudu nyoba alternatif iki.

Tombol tanda bintang

Kaya sing kasebut ing ndhuwur, Tombol tanda bintang iku tetep kompatibilitas karo Internet Explorer; sawise mbukak aplikasi iki, sampeyan mung kudu pencet tombol sing ujar «Waras» Lan sawetara detik, sampeyan bakal bisa ngujo ing antarmuka, dhaptar sandhi, kaca web sing wis diekstrak lan sawetara data tambahan liyane.

Nggunakake ekstensi ing browser Internet

Aplikasi sing kasebut ing ndhuwur kanggo deleng sandhi sing didhelikake ing buri tanda asterisk dheweke bakal bisa digunakake, nalika mbukak ing Windows. Yen ora pengin nginstal kaya ngono, mula bisa gunakake menyang ekstensi sing menarik sing kompatibel karo Firefox lan Google Chrome.

ndeleng sandhi ing Firefox utawa Chrome

Ekstensi kanggo Google Chrome duwe jeneng Tampilake Sandi ing Fokus lan ditampilake ing kolom kasebut (ing endi tembung sandhi biasane ditulis) tembung sing digunakake; Kita bisa nindakake perkara sing padha banget karo "Tampilake Sandhi" ing Firefox, sanajan ing kene kita kudu ngaktifake utawa mateni ikon supaya bisa ndhelikake sandhi.

Artikel sing gegandhengan:
Cara ngganti tembung sandhi Gmail sampeyan

Nggunakake Inspektur Barang kanggo ndeleng sandhi

Kanthi yakin manawa trik kanggo ndeleng tembung sandhi sing bakal kasebut ing ngisor iki bakal dadi favorit wong, amarga ing kene kita ora prelu nginstal aplikasi kanggo mbukak Windows lan sing luwih elek, kudu nginstal tambahan utawa ekstensi ing browser Internet. Bener sing bakal digunakake trik sethitik sing bakal mbantu supaya bisa ndeleng kanthi cepet, sandhi sing didhelikake ing buri tanda asterisk.

Kode HTML ndeleng tombol

  • Bukak browser internet sampeyan.
  • Bukak kaca sing ditampilake tanda bintang kanggo mlebu.
  • Klik kaping pindho ing asterisk iki kanggo dipilih.
  • Saiki gunakake tombol tengen mouse ing pilihan iki banjur pilih «Priksa unsur".
  • Saka kabeh kode, temokake area ing endi tembung «sandi".
  • Pilih tembung iki, busak kanthi mencet tombol «enter».

ndeleng tombol sing didhelikake ing web

Sanalika sampeyan bakal bisa ngujo, manawa ing sisih kiwa ana kaca sing kudu nulis sandhi; tanda bintang bakal langsung ilang, lan sampeyan bakal bisa ndeleng sandhi sing wis digunakake kanggo miwiti layanan kasebut.

Apa sampeyan ngerti cara liyane kanggo ndeleng sandhi? Kandhani!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jasper ngandika

    Matur suwun masukane.
    Jinis piranti lunak iki mesthi migunani banget.
    Aku njupuk kesempatan kanggo nuduhake pilihan sing cepet banget (tanpa piranti lunak) kanggo nuduhake kunci:
    - Kita bakal nggunakake Google Chrome
    - Kita milih tombol (kabeh tanda bintang)
    - Klik tengen -> Priksa
    - Kita ganti Tipe = »sandhi» dadi Tipe = »teks»
    - Lan tombol bakal ditampilake kanthi otomatis

    A Salam.

    1.    Eloy Nunez ngandika

      Trik sing apik tenan. Matur suwun sanget Jasape.

  2.   Daniel Felipe Carmona ngandika

    Aku ora ngerti yen bisa

  3.   ER KUNFÚ OF TRIANA ngandika

    Ing Firefox, yen sampeyan nyimpen sandhi supaya browser dielingi, ing jendhela sing disimpen disimpen ana tombol sing ujar kaya "tampilake sandhi"