Cara gabung karo dhaptar Robinson supaya ora nampa pariwara liwat telpon, surat, lsp.

Dhaptar Robinson

Luwih akeh wong wis bosen nampa pariwara kanthi macem-macem jinis telpon, email lan pesen supaya bisa melu layanane. Jinis pariwara iki wis ana pirang-pirang taun lan sing pertama kudu jelas: Operator utawa operator sing ngubungi sampeyan lagi nindakake tugas, mula kuciwa yen nesu karo wong-wong mau amarga nampa jinis telpon kasebut.

Sampeyan bisa dingerteni yen kadang lan tepat amarga desakan telpon kasebut, sampeyan bisa uga rumangsa ora enak lan malah nesu, nanging mbayar karo wong sing ana ing pihak liya telpon ora bakal nulungi sampeyan, kosok baline, amarga dheweke bisa ngubungi sampeyan maneh sawetara jam ...

Apa Dhaptar Robinson?

Mulane ana dhaptar kayata Daftar Robinson sing bakal kita guneman karo sampeyan dina iki. Kanthi tujuan kasebut, sing dimaksud yaiku supaya kabeh kontrol luwih sithik lan miturut kabeh perusahaan, entitas lan layanan liyane, mesthine kudu takon karo Daftar Robinson nalika ngirim pariwara lan ora duwe idin sing jelas saka pihak sing nampa.

Ing kasus iki layanan gratis kanggo kabeh konsumen lan tujuan utamane yaiku nyuda publisitas sing ditampa. Kanthi logis lan ing sisih liyane, kita kudu eling yen kabeh data wis diwenehake menyang perusahaan, mula kudu jelas wiwit wiwitan.

Ing kene sampeyan bisa ndhaptar kanthi gratis menyang Dhaptar Robinson supaya ora nampa pariwara jinis iki, kapan wae lan ing endi wae. Layanan Dhaptar Robinson minangka bagean saka bidang pariwara pribadi, yaiku pariwara sing ditampa pangguna marang jenenge ngindhari sawetara kampanye pariwara, kayata panggunaan mail, telpon utawa pesen.

Dhaptar Robinson Rincian

Hukum Organik 3/2018, tanggal 5 Desember, babagan Perlindhungan Data Pribadi lan jaminan hak digital

Kita kabeh duwe hak lan nalika ngomong babagan pariwara aktif, kayata, kita kudu nggatekake UU Organik 3/2018, tanggal 5 Desember, babagan Perlindhungan Data Pribadi lan jaminan hak digital, digawe sabenere kanggo ngindhari jinis iki pariwara ing pangguna sing ora ndhukung. Babagan sing padha karo sing kita tingali ing sawetara kothak layang utawa komunitas sing njlentrehake: "Iklan ora diidini." Yen pariwara komersial apa wae bakal dilebokake ing kothak layang iki, perusahaan sing nyiarake pariwara iki bisa dikritik dening pangguna.

Nanging supaya kegiatan ekonomi sukses, pariwara penting, sanajan sejatine proses data pribadi penting, bisa uga diwatesi pangguna dhewe. Khususe, ngolah data kanggo tujuan pariwara dingerteni ing Peraturan (UE) 2016/679. Promosi kegiatan sing sah kanggo kegiatan kasebut mesthine kudu dirujuk kanthi gegayutan karo hak nglindhungi data pribadi lan privasi, mula nemokake keseimbangan ing antarane poin kasebut yaiku sing kudu diraih perusahaan.

Yen pariwara kanggo layanan sing dikontrak, hubungi wong-wong mau

Kita kudu ngerti cara mbedakake jinis iklan sing ana lan logis nalika pangguna duwe layanan sing dikontrak karo operator, kayata, duwe hak ngirim pariwara amarga mesthine ing sawetara poin sing wis ditandatangani kontrak dadi Ya, bisa uga ora ana sing maca kontrak nanging nalika wis ditandatangani perusahaan nggunakake hak iki lan kirim pariwara babagan layanan sampeyan kapan lan kepiye pengin.

Ing kene, ora prelu utawa luwih becik nggunakake "agen eksternal" kanggo nyegah tekane pariwara, ing kasus kasebut Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing kudu kita lakoni yaiku ngubungi kontak kanthi langsung lan njaluk supaya pariwara ora dikirim maneh. Kita malah bisa mbukak sawetara toko fisik supaya menehi saran babagan proses kasebut supaya iklan ora entuk nomer telpon saka layanane. Iki kudu ngormati keputusan sing digawe dening pangguna, miturut ukum.

Perusahaan Daftar Robinson

Poin sing kudu dieling-eling supaya ora nampa spam

Lan kita duwe sawetara opsi kanggo nyingkirake jinis telpon iki lan ujare sawetara ahli babagan masalah iki: kanthi pendhidhikan sampeyan bisa entuk kabeh. Akeh kenalan lan anggota kulawarga secara harfiah "nesu" operator shift Amarga telpon kasebut, dheweke pungkasane nindakake tugas lan iki bisa nyebabake serangan lan ing pirang-pirang kasus, telpon saya tambah. Aja ngucapake "Aku ora bisa saiki, nelpon mengko" amarga dheweke bakal ngeyel supaya mual.

Secara pribadi nganggo telpon sing dakkirim (aku ora ngandhani sms utawa email sing beda) sing daklakoni yaiku nyobaDadi sopan sabisa karo operator / utawa supaya dheweke ujar manawa aku ora pengin nampa publisitas luwih akeh. Iki biasane kanggo aku, nanging aku ngerti manawa wong liya ora, mula solusine bisa uga kalebu dhaptar Robinson iki.

Gabung karo dhaptar Robinson gratis lan gampang

Ya, panjaluk saka Dhaptar Robinson menarik kanggo ngilangi "pelecehan komersial" sing sawetara wong ngalami. Iki minangka pendaptaran pangguna sing ora pengin nampa pariwara lan gratis, nanging kudu jelas manawa dhaptar iki nglindhungi kita saka perusahaan utawa entitas sing ora ana hubungane komersial, kayata sing wis kasebut sadurunge lan bakal miwiti bisa 3 sasi wiwit wayahe mlebu.

Gabung karo dhaptar iki butuh 5 menit. Sing pertama yaiku ngakses situs web lan ndaftar nambah kabeh data sing dijaluk, banjur kita bakal nampa email konfirmasi kanggo jeneng pangguna lan sandhi. Sawise iki, kita mung kudu klik «Akses menyang layanan» lan dheweke bakal takon babagan cara sampeyan pengin mandheg nampa pariwara, yaiku email, telpon (seluler lan telepon darat), surat pos lan pesen SMS / MMS.

Yen sampeyan pengin luwih saka siji kunci iki, sampeyan kudu ngonfirmasi masing-masing kanthi email. Iki gampang lan cepet dikelola, nanging elinga keterlambatan kanggo ngetrapake blok supaya sabar.

Ndhaptar Daftar Robinson

Apa sing bisa daklakoni yen wis telung wulan, iki ana ing dhaptar lan dheweke terus telpon?

Yen perusahaan negesake telpon pariwara, email, pesen, lan liya-liyane, sawise telung wulan butuh kurang luwih kanggo ngatur proses List Robinson, kita duwe opsi liyane sing rada drastis lan angel, keluhan menyang Badan Perlindhungan Data.

Kabeh kasus kasebut ekstrem lan yen perusahaan sing sampeyan ora nate sesambungan utawa perusahaan sing wis ana kontrak utawa sampeyan terus ora nggatekake panjaluk sampeyan supaya ora nampa pariwara lan terus "ngganggu" sampeyan sawise telung wulan wiwit sampeyan mlebu nganti dhaptar Robinson, sampeyan mung kudu lapor. Aja padha sumelang yen ing pirang-pirang kasus, dheweke mandheg ngirim pariwara, nanging yen ora bener Situs web resmi Badan Perlindhungan Data bakal ngerti manawa iki rampung garing. Bisa dadi langkah sing rada "dadakan" nanging iki.

Denda sing asale saka Agensi Perlindhungan Data ora seneng karo perusahaan, mula aku yakin manawa sampeyan ngajokake keluhan, perusahaan kasebut bakal mandheg ngganggu sampeyan. Layanan iki uga gratis lan kasedhiya kanggo kabeh pangguna.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)