Cara Download Musik saka YouTube nganggo VidToMp3

Cara Download Musik YouTube lan Video nganggo VidToMp3

Apa sampeyan ngerti VidToMP3? Kadhangkala nggawe lagu bisa uga ora gampang. Ana akeh panggonan kanggo nemokake lan ndownload musik, nanging kenapa nggoleki kanthi cara sing beda yen meh ing YouTube? Iki wis kabukten lan, nyatane, Google ngluncurake platform streaming musik adhedhasar YouTube dhewe. Saiki: Kepiye cara ndownload musik saka video saka kaca sing paling misuwur ing jinis konten iki? Ana akeh cara, sawetara uga ora gampang.

Yen sing dikarepake yaiku download musik saka youtube Kanthi akeh pilihan, bisa uga didownload aplikasi sing khusus didedikake kanggo komputer kasebut. Nanging yen apa sing dikarepake yaiku ndownload audio video kanthi asring, kita bisa uga kepincut karo cara pertama sing bakal dakrinci ing ngisor iki. Iki minangka cara sederhana sing ora mbutuhake instalasi program lan gampang dielingi. Yen nyoba, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa sampeyan terus milih minangka pilihan sing disenengi.

Nambahake "ss" ing ngarepe "youtube"

Tambah ss kanggo ndownload video YouTube

Iki sing paling gampang. Nalika ndeleng video sing pengin didownload utawa, saka artikel iki, kita pengin ndownload audio, sing paling apik nambahake huruf "ss" ing ngarepe "YouTube" (loro-lorone tanpa kuotasi) banjur pencet tombol Enter. Iki bakal nggawa kita menyang kaca kaya sing ana ing gambar sadurunge, supaya bisa ndownload video ing macem-macem format lan uga ing Audio MP4. Download ing 128bps, kualitas audio sing bisa cukup yen sampeyan ora murni. Tautane kudune kaya mangkene: https: // www.ssyoutube.com/watch?v=3rFoGVkZ29w

Kanggo ndownload saka situs web iki, sampeyan mung kudu klik panah ing sisih tengen tombol ijo sing ujar "unduh", klik "Liyane" banjur pilih pilihan sing dikarepake.

Artikel sing gegandhengan:
Cara ngekstrak audio saka video YouTube tanpa nggunakake program lan kanthi cara sing gampang

Kanthi VidToMP3

Cara nggunakake VidtoMP3

Meh gampang kaya cara sadurunge yaiku pindhah menyang Kaca VidToMP3 lan kurang luwih padha. Bedane mung, tinimbang ngetik huruf lan langsung menyang web, kita kudu pindhah menyang kaca kanthi manual kaya sing bakal ngakses kaca web liyane. Kita mung kudu mbukak web ing ngisor iki lan tindakake:

  1. Tempel URL saka video ing kothak.
  2. Klik ing "download«. Banjur bakal wiwit nuduhake persentase, alat kasebut ngekstrak audio lan nyiapake file kanggo diunduh, yen persentase rampung, bakal menehi notifikasi yen konversi wis rampung
  3. Ing jendhela sabanjure kita klik «Klik ing kene kanggo entuk link download".
  4. Banjur busak centhang ing kothak lan kita klik ing «Download MP3«. Sederhana, bener?

Situs web VidToMP3

Karo Jdownloader

JDownloader kanggo ndownload video YouTube

Sistem liyane sing bisa digunakake ing sistem operasi apa wae (Windows, Mac lan Linux) yaiku karo Jdownloader. Mesthi sampeyan ngerti dheweke, nanging yen ngono, aku bakal ngeling-eling maneh. Jdownloader digunakake kanggo ndownload file sing praktis saka kaca web apa wae. Kanggo tautan YouTube, mung Jdownloader mbukak nalika nyalin tautan kasebut menyang clipboard supaya otomatis disalin menyang Jdownloader. Sawise disalin ing Jdownloader, kita bakal klik sekunder ing file sing pengin didownload lan milih "Add and start download". Bakal didownload menyang folder sing wis kita atur saka pilihan Jdownloader.

Elinga yen kita bisa ngeklik simbol plus (+) kanggo ndeleng macem-macem file sing bisa didownload. Ing video, kita bisa ndownload video, audio lan sawetara gambar. Ing kasus iki, kita bakal milih audio kasebut.

Karo aTube Catcher

Cara nggunakake aTube Catcher

aTube Catcher minangka aplikasi paling lengkap kanggo ndownload konten saka YouTube. Saliyane sing narik kawigaten kita ing artikel iki, yaiku ndownload musik, uga ngidini kita ngekspor file menyang format liyane, sing nggawe aTube Catcher minangka alat sing fleksibel. Kanggo ndownload musik saka YouTube nganggo aTube Catcher, mung prelu ditindakake ing ngisor iki:

  1. Kita nempel link kasebut ing kothak dialog.
  2. Kita nuduhake profil kasebut output.
  3. Kita klik ing «download«. Kaya sing sampeyan ngerteni, bakal menehi pilihan akeh lan ing kana kita kudu milih salah sawijining acara audio.

Situs web: http://www.atube.me/video/

Wigati: aTube Catcher, kayata alat liyane, aplikasi gratis, nanging kudu duwe bathi. Kanggo nindakake iki, instal alat ing browser internet yen sampeyan ora nggatekake kabar babagan instalasi. Sampeyan kudu nolak jinis tawaran kasebut, sing ing aTube Catcher ana loro (utawa aku entuk loro). Ing Windows sampeyan kudu ati-ati karo iki.

Ora bisa luwih gampang seneng audio video sampeyan luwih disenengi karo alat sing wis dibahas iki, saliyane file sing didownload bakal kasedhiya ing format .mp3, utawa padha, sing cocog amarga butuh papan sithik, direproduksi kanthi akeh piranti lan kualitas audio ana ing standar

Yen sampeyan pengin nemokake cara liyane kanggo download video youtube dawa lan musik favorit, aja nganti lali pandhuan kanggo ndownload video youtube saka piranti apa wae.

Kanthi cara apa kanggo ndownload video utawa musik saka YouTube, sampeyan luwih seneng? Amarga fleksibilitas lan amarga wis operasi tanpa masalah sajrone pirang-pirang taun, VidtoMP3 iku salah sawijining favorit.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

5 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   arthur ngandika

    wis lotube nanging aku kelangan maksimal kanggo ndownload nanging ora bisa ndownload maneh

  2.   yesus abang ngandika

    Aku pengin ndownload musik saka YouTube

  3.   Patrick ngandika

    Kanggo ngunduh. musik saka youtube

  4.   kaku ngandika

    gampang banget lan diterangake kanthi apik

  5.   Juan ngandika

    apik banget