Cara Download Photomath Gratis PC (Versi Terbaru)

photomath kanggo pc

PhotoMath wis dadi populer alat kanggo telpon seluler, kanthi kita bisa ngatasi masalah matematika nganggo kamera terminal. Pangembang kasebut nyebutake aplikasi kasebut minangka kalkulator pertama adhedhasar kamera, nanging alat kasebut minangka alat sing migunani banget kanggo mulang ing omah, amarga bisa mbantu wong tuwa sing pengin mbantu anak-anake nggarap PR. Kanthi aplikasi iki, kita mung njupuk foto persamaan lan menehi asil, uga instruksi kanggo nindakake langkah demi langkah.

Nanging, Apa aplikasi iki bisa digunakake ing komputer? Ya, sanajan iki kudu nggunakake emulator AndroidIki ora masalah, nanging bisa uga ora kepenak kanggo sawetara wong lan uga rumit. Utamane migunani kanggo sing ora pengin mobile cedhak nalika sinau utawa kerja. Tanpa mangu-mangu, saben siswa utawa wong tuwa bakal seneng duwe alat iki ing piranti sing paling bisa. Ing artikel iki, kita bakal nuduhake carane ndownload PhotoMath ing PC kanthi gratis ing versi paling anyar.

1. Download Emulator Android ing PC

Aplikasi iki kasedhiya kanggo Android, mula kita kudu niru Android saka PC, amarga ana akeh program, nanging kita nyaranake khusus, yaiku Bluestacks. Yaiku ora mesthi program emulasi Android sing paling populer, nanging uga sing paling efisien lan fungsional. Saliyane sing paling akeh dienggo, nginstal duwe kaluwihan manawa ana masalah, kita bakal duwe ewonan solusi kanthi siji klik liwat jaringan.

bluestacks

Download Bluestacks ing link iki kanggo PC utawa MAC.

Sampeyan bisa ndeleng kompilasi emulator Android sing wis digawe sadurunge ing web, ing link iki yen sampeyan duwe macOS, utawa ing liyane iki yen sampeyan duwe PC Windows.

2. Instal emulator Android ing PC utawa macOS kita.

Kanggo nginstal emulator Bluestacks gampang banget, kita mung kudu ngakses situs web resmi lan miwiti downloadKita bakal nemokake ing folder download tim kita. Sawise download rampung, kita bakal nglakokake file instalasi lan bakal ngrampungake kabeh instruksi, ati-ati supaya ora nginstal add-on kanggo browser utawa nampa jinis pariwara ing surat kita.

3. Download Photomath

Yen emulator wis diinstal kanthi lengkap ing komputer, kita mung kudu mbukak lan goleki garis telusuran, ing kono bakal ditulis PhotoMath banjur pilih. Akses menyang toko aplikasi Google bakal dibukak lan bakal dituduhake ing Bluestacks. Kita mung kudu pencet tombol install kaya sing bakal ditindakake ing ponsel Android.

Sawise instalasi rampung, kita bakal nemokake lambang ing laci aplikasi sing wis diinstal, yen ora bisa ditemokake, kita bakal ngakses nggunakake mesin telusuran emulator. Elinga yen aplikasi digawe kanggo ponsel supaya bisa uga duwe cacat liyane sing digunakake ing emulator komputer.

Indikasi kasebut bener kanggo komputer sing duwe sistem operasi Windows lan kanggo komputer sing duwe sistem operasi macOS.

Aplikasi Android sing apik kanggo ditiru ing PC

Ana akeh aplikasi utawa game sing menarik sing ora bisa ditemokake ing komputer, nanging yen bisa niru tanpa masalah karo Bluestacks, kita bakal menehi jeneng sawetara sing paling apik.

Remini

Editor foto sing hebat sing bakal nggawe foto sing paling tuwa katon kaya sing paling anyar sing dijupuk nganggo kamera paling modern, iku aplikasi sing nduweni fungsi persis kanggo ngresiki foto sing kabur utawa piksel sing kita jaga nalika ponsel ora kaya saiki.

Remini

Asile kaget, Sanajan foto kasebut ora bakal katon kaya foto sing paling apik sing dijupuk saiki, dheweke bakal menehi tampilan umum kanggo kabeh potret sing ora bakal kelangan. nanging ora nuduhake. Yen kita duwe galeri foto lawas sing wis suwe digoleki cara kanggo ndandani, iki minangka kesempatan lan sing paling apik yaiku gratis kanggo Android, mula kita kudu instal lan retouch maneh kabeh potret siji-siji lan simpen salinan sing wis diowahi ing folder.

Whatsapp

Sanajan ana WhatsApp versi web kanthi akeh fungsi, mesthi gumantung karo terminal lan ora duwe kabeh fungsi sing disenengi ing telpon, kanthi versi Android kanggo emulator, kita bakal seneng aplikasi WhatsApp sing independen sing bisa nggandhengake nomer telpon lan nelpon video lan fungsi lengkap tanpa masalah.

Dhaptar siaran WhatsApp

Tapatalk

Aplikasi sing misuwur iki kanggo mbukak liwat forum favorit, kabeh diklompokake karo sistem olahpesen instan independen, minangka aplikasi liya sing bisa kita nikmati karo emulator Android. Saliyane ngetutake forum favorit, uga ngidini kita ngunggah foto lan menehi tandha kabeh mau langsung liwat notifikasi push.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.