Cara ndownload GIF lan video saka Twitter

Download video lan GIF saka Twitter

File ing format GIF wiwit tekan pasar ing pungkasan taun 90an, lan kita bisa nemokake ing meh kabeh kaca web, kanthi alesan nggawe file animasi ing format iki, file sing umume nuduhake kita buruh konstruksi chopping ing aspal, GIF sing pungkasan dadi klasik wiwit taun 90an.

Ing taun-taun pungkasan, format iki dadi cara paling apik kanggo nyebut emosi kanthi cara sing luwih gampang tinimbang liwat emotikon. Twitter uga nggunakake format iki lan saya umum nemokake jinis-jinis file iki uga video cendhak ing Twitter. Yen sampeyan pengin download file GIF lan video Twitter Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nindakake.

Sawise ndownload file ing format GIF utawa video saka platform Twitter, lan disimpen ing komputer utawa piranti seluler, saiki bisa dituduhake liwat jaringan sosial, platform olahpesen, dikirim liwat email, upload menyang layanan panyimpenan maya utawa tumindak apa wae sing wis direncanakake kanggo ditindakake.

Cara ndownload GIF lan video saka Twitter ing PC / Mac

Sanajan dudu cara sing paling nyaman kanggo ndownload file ing format GIF, amarga umume pangguna ninggalake PC utawa Mac ing pojokan omah lan panggunaane diganti nganggo smartphone utawa tablet, iku minangka cara paling cepet kanggo kanggo nindakake tanpa kudu nindakake proses dawa padha meksa kita ngganti aplikasi.

EZGIF

Ngundhuh video lan GIF EXGIF saka Twitter ing PC utawa Mac

EZGIF ngidini kita ndownload GIF sing ditemokake ing tweet kanthi cara sing gampang banget, amarga mung kudu salin URL Tweet sing dimaksud lan tempelake ing kaca web iki banjur klik Upload Video.

Sabanjure, bakal ngidini kita nyetel wiwitan lan pungkasan GIF sing dimaksud, resolusi output, jumlah pigura per detik lan cara sing digunakake, kanthi FFMPEG minangka standar. Pungkasan, kita klik ing Ngonversi menyang GIF! Ing sisih ngisor, GIF sing wis digawe adhedhasar spesifikasi bakal ditampilake, lan kita mung kudu ngeklik tombol tengen kanggo nyimpen ing tim kita.

SimpenDEO

Download video lan GIF saka Twitter nganggo SaveDEO

SimpenDEO minangka layanan liyane sing ngidini ora mung ndownload GIF saka Twitter, nanging uga ngidini ndownload video saka platform microblogging sing padha. Beda karo EZGIF, SaveDEO ora menehi pilihan pangaturan dhewe nalika nyetel format, preferensi, resolusi ... Video kasebut mung bakal didownload ing format .MP4, nanging ora nganggo format GIF.

TWDOWN

Download Video Twitter lan GIF kanthi TWDOWN

TWDOWN kaya SaveDEO ngidini kita ndownload file GIF ing format video MP4, nanging uga, ngidini kita mung download audio saka video, yen sing dikarepake yaiku ndownload video sing mung kasedhiya ing platform video Twitter.

Cara ndownload GIF lan video saka Twitter ing Android

Video Downloader GIF kanggo Twitter

Video GIF Downloader kanggo Twitter minangka aplikasi sing dirancang khusus kanggo bisa ndownload file GIF lan video kanthi cara sing gampang banget liwat aplikasi Twitter resmi. Kanggo ndownload, kita mung kudu nuduhake saka Tweet sing ditrapake karo aplikasi kasebut Video Downloader GIF kanggo Twitter.

Aplikasi iki ngidini kita ndownload video utawa GIF ora mung saka Twitter, nanging uga saka Facebook, Instagram, YouTube, WhatsApp ... kasedhiya kanggo diunduh rampung gratis lan nuduhake kita iklan, kanggo piala sing kudu kita sengsara yen pengin nggunakake aplikasi kanthi gratis.

Video | Pengundhuh GIF kanggo Twitter
Video | Pengundhuh GIF kanggo Twitter
  • Video | Pangundhuh GIF kanggo Screenshot Twitter
  • Video | Pangundhuh GIF kanggo Screenshot Twitter
  • Video | Pangundhuh GIF kanggo Screenshot Twitter
  • Video | Pangundhuh GIF kanggo Screenshot Twitter

Simpen Video Twitter GIF

Simpen Video Twitter GIF ngidini kita nyimpen video lan file GIF kanthi cepet, nanging ora liwat ekstensi kaya aplikasi sadurunge, Sion sing kudu bagi Tweet ing endi video utawa GIF kita pengin ndownload lan nempel langsung menyang aplikasi. Kaya aplikasi sadurunge, Simpen GIF Video Twitter kasedhiya kanggo didownload kanthi gratis lan nawakake iklan.

Video Downloader Kanggo Twitter
Video Downloader Kanggo Twitter
  • Video Downloader Kanggo Screenshot Twitter
  • Video Downloader Kanggo Screenshot Twitter
  • Video Downloader Kanggo Screenshot Twitter
  • Video Downloader Kanggo Screenshot Twitter
  • Video Downloader Kanggo Screenshot Twitter

Tweet2gif

Tweet2gif minangka siji-sijine aplikasi kanggo kabeh aplikasi sadurunge sing kasedhiya ing basa Spanyol. Kanggo ndownload video lan GIF, kita kudu nyalin Tweet ing endi video kasebut, bukak Tweet2gif lan tempel tautan kanggo nerusake download video utawa GIF kanthi cepet, kanthi format MP4 yen video utawa format GIF. Tweet2gif, kaya rong aplikasi sadurunge, kasedhiya kanggo diunduh gratis lan nawakake iklan ing njero supaya bisa nggunakake.

Tweet2gif
Tweet2gif
Pangembang: Naevtamarkus
Price: free
  • Screenshot Tweet2gif
  • Screenshot Tweet2gif

Cara ndownload GIF lan video saka Twitter ing iOS

Gif Grabber kanggo Twitter

Ing iOS App Store, kita mung duwe aplikasi sing diarani Gif Grabber kanggo Twitter, aplikasi sing regane 1,09 euro lan ngidini kita ndownload file ing format iki menyang gulungan piranti, saiki ngidini kita nyimpen file ing format iki.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store

Liwat manajer file

Download Video lan GIF saka Twitter nganggo iPhone

Aplikasi Gif Grabber bisa digunakake kanthi asring, nanging ing liyane nawakake asil sing mokal, dadi pilihan paling apik sing ditemokake ing iOS yaiku nggunakake salah sawijining layanan sing wis dakkirimake sampeyan ing opsi kanggo ndownload GIF lan video liwat komputer kita karo aplikasi kaya Dokumen dening Readdle, Amerigo utawa MyMedia File Manager. Ing ngisor iki kita nuduhake sampeyan carane nindakake liwat aplikasi Amerigo, sanajan prosedur kasebut padha karo aplikasi liyane.

  • Pisanan, kita menyang Tweet sing pengin didownload konten, kalebu video utawa GIF. Banjur kita nyalin alamat Tweet.
  • Kapindho, kita mbukak browser Amerigo (kabeh aplikasi kasebut wis terintegrasi) lan ngakses situs web EZGIF (utawa salah siji saka sing dakkandhakake ing ndhuwur lan ngidini kita ndownload konten saka PC utawa Mac) lan kita tempel alamat Tweet.
  • Pungkasan, yen file ditampilake ing format GIF, kita mung kudu klik supaya iOS nuduhake pilihan kanggo nyimpen ing rol piranti supaya mengko dituduhake karo kanca liwat aplikasi olahpesen, email, kirim liwat Pesen ...
Dokumen: File Manager (Link AppStore)
Dokumen: File Managerfree
Amerigo File Manager (Link AppStore)
Amerigo File Managerfree
Amerigo - File Manager (Link AppStore)
Amerigo - Pangatur File€ 17,99
Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.