Cara ndownload video YouTube tanpa program

Adol Tiket ing YouTube

YouTube wis dadi platform sing disenengi kanggo pirang-pirang yuta pangguna nalika ngrungokake musik favorit, tanpa kepeksa ndownload saka Internet utawa tanpa kudu mbayar layanan musik streaming, mula Google ngluncurake layanan streaming musik dhewe adhedhasar sebagian ing video YouTube.

Nanging ora kabeh wong nggunakake platform iki mung kanggo seneng musik favorit, nanging dheweke seneng seneng video para seniman, tutorial, gameplay, film, film dokumenter ... Ing Internet, kita duwe akeh aplikasi kanggo ndownload video saka YouTube , nanging ing artikel iki, kita mung nuduhake sampeyan carane ndownload video YouTube tanpa program.

Kaya sing wis dakkandhakake ing ndhuwur, kanggo akeh pangguna cara paling cepet kanggo ndownload video YouTube yaiku liwat macem-macem aplikasi sing bisa ditemokake ing Internet, aplikasi sing umume, paling ora sing menehi opsi paling apik, sing mbayar.

Nanging, kita duwe cara liya kanggo download video YouTube tanpa kudu ndownload utawa tuku aplikasi pihak katelu, sing bakal ngindhari suwe-suwe, peralatan kita wiwit alon-alon saben dina. Pilihan liyane sing kasedhiya kanggo ndownload video YouTube yaiku nggunakake ekstensi, ekstensi sing meh ora bisa entuk ruang ing hard drive lan menehi asil, asil sing apik banget. Yen sampeyan mung pengin ndownload audio, sampeyan bisa bukak tutorial kanggo ngerti carane ndownload musik saka YouTube.

savefrom.net

Download video YouTube nganggo Savefrom.net tanpa aplikasi

Savefrom minangka salah sawijining web paling misuwur nalika ndownload video YouTube. Sanajan bener yen ngetik huruf "ss" ing ngarepe "YouTube.com/dirección-del-video", kita bisa langsung ngakses opsi download sing ditawakake layanan iki, uga bisa nyalin alamat web video kasebut lan tempel langsung menyang kothak sing dituju ing web savefrom.net

Sabanjure, kita kudu pilih format (audio utawa video). Ing pilihan video, Savefrom nawakake kabeh format sing kalebu resolusi paling dhuwur, lan kanthi logis minangka resolusi asli video kasebut wis diunggah menyang platform.

Yen wis milih resolusi sing pengin didownload, mula klik ing Download. Elinga yen nalika resolusi video sing luwih dhuwur, papane luwih gedhe sing ana ing hard drive kita, mula kudu dipikirake yen mengko pengin dituduhake.

Yout

Download video YouTube Yout tanpa aplikasi

Operasi Yout pancen gampang banget, amarga sacara praktis Sampeyan padha karo sing ditawakake Savefrom, sanajan sing terakhir wis misuwur nanging amarga iku ora luwih apik. Akeh kesempatan, kita bisa nemokake alternatif valid sing padha utawa luwih apik sing durung cukup beruntung dadi sukses ing massa.

Kanggo ndownload video langsung saka platform video Google, kita mung kudu mbusak huruf "ube" saka alamat kasebut banjur pencet Enter. Sabanjure, situs web Yout bakal mbukak kanthi macem-macem opsi download sing ditawakake.

Alamat sing ngilangi "ube" bakal kaya iki: https://www.yout.com/watch?v=uQg8yLTw0rk

Platform iki ora mung ngidini kita ndownload video, nanging uga ngidini kita ndownload audio ing format mp3 lan malah ing format GIF. Kanggo ndownload ing format video, kanthi standar pilihan mp3 mesthi ditampilake, kita kudu ngeklik tab video lan nyetel kualitas download.

Yen ora pengin ndownload kabeh video, kita bisa nyetel saka menit lan detik apa kita pengin download diwiwiti. Kita uga bisa nyetel menit lan detik apa sing pengin didownload. Sabanjure, kita kudu nggawe jeneng video sing bakal didownload lan pungkasane klik rekaman MP4.

Konverter klip

Download Video YouTube nganggo Clip Converter

Liyane solusi sing apik banget sing kasedhiya ing Internet kanggo ndownload video YouTube tanpa kudu nggunakake aplikasi pihak katelu kita temokake ing Clip Converter. Operasi kasebut gampang banget lan ora mbutuhake jeneng jeneng alamat web video kasebut kanggo ditampilake.

Saka situs web Clip Converter dhewe, kita kudu ngetik alamat web video YouTube sing pengin didownload. Pilih audio utawa video uga formate. Uga kita bisa netepake saka ngendi kita pengin video diunduh nganti wayahe pas, fungsi sing ideal yen ora pengin ndownload video sing lengkap. Sawise nggawe opsi kasebut, kita mung kudu klik ing undhuhan.

AmoyShare

Download video YouTube tanpa aplikasi nganggo AmoyShare

Pilihan liyane sing kasedhiya kanggo ndownload video diarani amoyshre. Ora kaya pilihan liyane, AmoyShare ora pengin nggawe komplikasi urip kita lan ora menehi pilihan nalika ndownload video YouTube favorit.

Sawise ngetik URL video sing pengin didownload saka YouTube, bakal katon rong pilihan: Puter lan Download. Nalika ngeklik Download, kita kudu pilih yen pengin audio utawa video. Ing video, mung menehi rong pilihan resolusi: 720p lan 360p. Kanthi ngeklik sing paling cocog karo kabutuhan kita, undhuhan bakal diwiwiti.

Pasukan Download

Download video YouTube tanpa aplikasi nganggo Force Download

Layanan paling gampang lan tanpa pilihan sing kudu didownload saka YouTube yaiku Pasukan Download, layanan sing mung kudu nempelake alamat web video sing pengin didownload lan klik ing MP4, mung format sing nawakake download video. Ing wektu kasebut, server bakal miwiti ndownload video kasebut. Sawise didownload, kita kudu ngeklik Download MP4.

QDownloader

Download video Youtube tanpa program nganggo QDownloader

Opsi terakhir sing bakal ditampilake ing artikel iki kanggo ndownload video YouTube tanpa nggunakake aplikasi pihak katelu yaiku QDownloader. Kaya sisa layanan, luwih dhisik kudu nyalin alamat video sing pengin didownload kanggo nempel ing Situs web QDownloader.

Sawise nyisipake kaca video YouTube, kita kudu milih kalorone resolusi minangka format sing pengin didownload. QDownloader ngidini kita nemtokake yen pengin ndownload video kasebut ing format mp4 lan 3gp. Uga nawakake kemungkinan ngowahi video sing didownload menyang format .avi utawa .flv.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.