Cara nggawe panggilan video ing WhatsApp

Telpon video WhatsApp

WhatsApp minangka salah sawijining aplikasi olahpesen cepet, sing nganti wingi durung bisa menehi panggilan video. Sejatine sawetara dina saiki, pangguna versi beta aplikasi populer bisa nggunakake fungsi iki, nanging saiki kasedhiya kanggo kabeh pangguna aplikasi, preduli saka sistem operasi seluler sing digunakake lan wis kasedhiya kasedhiya malah kanggo Windows 10 Mobile, versi WhatsApp sing biasane ana loro utawa telung langkah ing mburi Android utawa iOS.

Liwat artikel iki, kita bakal nerangake kanthi cara sing gampang lan lengkap carane nggawe panggilan video ing WhatsApp Lan gunakake paling akeh saka fungsi anyar iki sing nyedhiyakake aplikasi olahpesen cepet sing paling umum ing donya saiki ing pucuk driji.

Sadurunge nerangake cara nggawe panggilan video WhatsApp, luwih dhisik kudu menehi saran apa sing kudu sampeyan lakoni kanggo ngakses, lan sampeyan ora bakal nemokake kanthi gawan lan tanpa nindakake apa-apa ing versi WhatsApp saiki, kajaba sampeyan wis sampeyan nganyari utawa rampung kanthi ora sengaja.

Nganyari WhatsApp supaya bisa nelpon video

Telpon video WhatsApp, kaya sing wis diandharake, wis ana ing versi paling anyar saka layanan sing kondhang, nanging kanggo ngaktifake lan mula nggunakake nganyari aplikasi kanthi versi anyar sing dirilis dina wingi. Iki wis kasedhiya liwat Google Play lan App Store, sing bisa diakses liwat link ing ngisor iki.

WhatsApp Messenger (Link AppStore)
Tampilan Whatsapp Messengerfree
Tampilan Whatsapp Messenger
Tampilan Whatsapp Messenger
Pangembang: Whatsapp LLC
Price: free

Sawise nganyari aplikasi, saben-saben sampeyan ngobrol karo kanca, kanca utawa anggota kulawarga, Sampeyan kudu bisa ndeleng ing pojok tengen ndhuwur lambang kaya sing bisa dideleng ing gambar ing ngisor iki;

Tampilan

Yen kita ora bisa ndeleng lambang ing gambar, amarga kita ora nganyari WhatsApp menyang versi paling anyar, prekara sing kudu sampeyan lakoni kanthi cara penting supaya bisa miwiti nggunakake telpon video. Nganyari wis diluncurake ing saindenging jagad dadi pilihan sing sampeyan ora bakal nampa iku ora bisa dilalekake.

Yen Tampilan Whatsapp wis dianyari lan ngerti yen wis nginstal versi paling anyar, bisa uga ana sing salah. Rekomendasi sampeyan supaya sampeyan instal aplikasi saka piranti sampeyan lan ndownload lan nginstal maneh supaya diinstal kanthi resik. Kanthi iki, lambang kasebut wis mesthi katon ing sampeyan lan saengga duwe kemungkinan nggawe telpon video kasedhiya.

Cara nggawe panggilan video kanthi langkah demi langkah

Kanggo nelpon video ing WhatsApp, sampeyan kudu pencet lambang sing wis katon sadurunge utawa ngetik informasi kontak saka ngendi sadurunge kita bisa ngirim pesen utawa nelpon, liwat aplikasi kasebut dhewe. Saiki lambang kanggo nelpon video uga katon.

Sawise kita miwiti telpon video, kita bakal bisa ndeleng bab sing padha karo sing dakkandhani ing ngisor iki. Amarga alasan sampeyan kabeh wis ngerti, aku wis nutupi nomer telpon kontak sing nelpon video kasebut.

Tampilan

 

Sanalika kontak sing kita telpon ora ana gandhengane, butuh sawetara detik kanggo gambar wong sing lagi ditelpon kanggo miwiti ditampilake. Ing wayahe pisanan lan gumantung saka sambungan sing ana ing jaringan foto sing kontak duwe standar utawa langsung gambar bakal ditampilake.

Gambar kita bakal katon ing pojok sisih ndhuwur, kaya sing dak tampilake ing gambar ing ngisor iki. Yen sampeyan wis nyoba jinis layanan iki ing aplikasi liyane, kerjane persis padha karo nuduhake gambar sampeyan dhewe ing kothak cilik lan gambar wong liya ing layar liyane.

Tampilan

 

Uga kalebu pilihan sing kasedhiya ing kamungkinan kanggo nyelehake telpon;

Tampilan

Operasi telpon video WhatsApp cukup gampang lan sampeyan ora butuh wektu suwe kanggo sinau babagan cara ngatasi fungsi anyar iki, sanajan ya, yen sampeyan nyoba, sampeyan bakal ngerti yen isih akeh prekara sing bisa nambah pangembang aplikasi olahpesen cepet sing paling umum digunakake ing jagad iki supaya kabeh wong kepenak utawa paling ora padha karo apa sing dijanjekake karo gambar promosi jinis telpon kasebut.

Telpon video WhatsApp

Ati-ati, konsumsi data dhuwur banget lan kualitase sithik

Wingi nalika lagi nyoba telpon video, kanggo dina iki supaya bisa nindakake artikel sing saiki sampeyan waca, salah sawijining perkara sing paling saya narik kawigaten yaiku kualitas telpon video sing ala digawe liwat WhatsApp. Tes kasebut ditindakake ing omahku dhewe, kalorone wong nyambung menyang jaringan WiFi, kualitase cukup ala ing iOS lan Android.

Aku mbayangake yen yen nyambung menyang jaringan jaringan liwat, contone, 3G utawa 4G bakal luwih murah, ana sing angel dingerteni, sanajan Kajaba iku konsumsi data cukup dhuwur.

Lan panggilan video sing digawe liwat WhatsApp nggunakake nganti kaping lima luwih akeh tinimbang aplikasi liyane sing ngidini fungsi iki, kayata FaceTime. Liwat cara sing gampang, kita bisa verifikasi ing telpon normal kita wis ngonsumsi apa-apa maneh lan ora kurang saka 33MB saben menit, sing ora cocog yen nyambung karo jaringan WiFi, nanging kedadeyan bisa uga serius yen nggunakake sambungan data.

Saiki, panggilan video WhatsApp lagi ing tahap pangembangan, mula bisa uga saya suwe saya suwe ora bakal nambah kualitase, nanging uga bisa nyuda panggunaan data.

Apa sampeyan wis nyoba telpon video WhatsApp sing wis kasedhiya wiwit wingi?. Nyritakake babagan pengalaman sampeyan nggunakake ruang sing dicawisake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.