Cara nerusake nginstal Microsoft Office ing Linux

Microsoft Office ing Linux

Yen sampeyan tau ngusulake instal Microsoft Office ing Linux Mesthi sampeyan wis nemoni sawetara kekurangan; Antarmuka manajemen ing Windows nalika nginstal suite kantor iki beda banget karo apa sing bisa ditemokake ing sistem operasi liyane, kahanan sing kedadeyan amarga kurang ilmu lan pakulinan tinimbang amarga aspek penanganan prentah.

Nanging yen sampeyan wis pengin ngganti sistem operasi ing wektu tartamtu, gunakake a Microsoft Office ing LinuxSabanjure, kita bakal menehi sawetara alternatif sing bisa digunakake nalika nginstal suite kantor ing sistem operasi open source iki.

Instal Microsoft Office ing Linux nganggo Anggur

Kayane minangka prosedur paling apik sing digunakake, sanajan kita kudu nyebutake manawa ana sawetara watesan nalika nginstal Microsoft Office ing Linux karo Anggur; Tes sing beda-beda sing digawe dening akeh wong wis diverifikasi efektifitas Office 2007 miturut prosedur iki, ora duwe asil sing padha ing versi mengko lan ing endi, Kantor 2013 ora nawakake alternatif sing bisa diinstal; Yen sampeyan pengin nginstal Office 2003, Anggur bakal menehi asil sing apik banget.

Pisanan sing kudu kita lakoni yaiku instal Anggur ing sistem operasi Linux, padha bisa uga ubuntu; Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu menyang gudang paket piranti lunak distribusi Linux, ing endi Anggur.

Instal Office ing Linux 01

Sawise nginstal Anggur ing versi Linux, kita mung kudu masang disk kantor CD-ROM Microsoft ing tray komputer; sabanjure yaiku browsing isi disk iki kanggo nemokake eksekusi (setup.exe), sing kudu sampeyan pilih karo tombol mouse tengen banjur jalanake nganggo Anggur.

Instal Office ing Linux 02

Iki minangka bagean sing paling angel, amarga langkah-langkah sabanjure meh padha karo sing bakal ditemokake ing installer Microsoft Office ing Windows, sing tegese kita kudu ngetutake tuntunan instalasi; Kita kudu ngerteni manawa ing wektu tartamtu, kita bakal dijaluk nomer serial instalasi, amarga kudu diselehake wiwit ing Linux, jinis retak sing bisa digunakake ing Windows ora bakal bisa digunakake.

Pasang Kantor Microsoft ing Linux karo CrossOver

Yen ana sebab apa ana masalah nalika nginstal Kantor Microsoft ing Linux Kanthi Anggur, kita bisa milih alat liyane, sing miturut akeh komentar, nduweni kompatibilitas lan stabilitas sing luwih gedhe nalika digunakake kanggo jinis kegiatan iki. Alat kasebut duwe jeneng CrossOver, Sampeyan bisa nggunakake kanthi gratis mung sajrone 15 dina; Yen sampeyan wis wareg karo apa sing ditawakake aplikasi iki, mengko sampeyan bisa tuku lisensi komersial sing regane 60 dolar.

CrossOver nawakake akeh alternatif nalika nerangake instal aplikasi Windows ing Linux, ana ing dhaptar kantor Microsoft. Nanging, sanajan efektivitas alat iki bisa ditrapake, bisa dadi ketat banget ing kasus tartamtu sing pangguna nyoba nggunakake sumber daya pembajakan.

Instal Office ing Linux 03

Babagan operasi saka Kantor Microsoft ing LinuxBisa diarani manawa suite kantor bisa digunakake kanthi apik ing platform iki. Kaya ing Windows, ing kene sampeyan bisa nemokake folder sing diarani "Dokumen Kula", iki kanggo nyoba njaga koherensi lan identitas karo apa sing wis suwe dikelola kanthi versi sing beda.

Instal Office ing Linux 04

Ana alternatif kaping 3 sing bisa digunakake nalika nginstal Kantor Microsoft ing Linux, iku kanthi dhukungan saka aplikasi sing diarani PlayOnLinux, Sanajan efektif karo aplikasi hiburan (utamane game), iki uga bisa digunakake kanthi sawetara urutan sing luwih dhuwur kayata Microsoft Office, sanajan bisa uga nuduhake sawetara aspek ketidak kompatibilitas lan ketidakstabilan operasional.

Informasi luwih lengkap - Ngatur Microsoft Office 2013 saka ponsel kanthi adoh, Anggur 1.2 wis ndhukung 3D Langsung, Versi Ubuntu 11.10

Tautan - Anggur, CrossOver, PlayOnLinux


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.