Cara ngakses aplikasi Google Chrome

Chrome

Saiki Google Chrome dianggep minangka platform (kanggo sawetara wong, sistem operasi sing beda), akeh pangguna sing entuk salah sawijining aplikasi kanggo nginstal ing lingkungan iki, sing tetep dilabuhake ing antarmuka kaya meja kerja.

Mesthine, yen sampeyan wis ndownload aplikasi menyang ChromeSampeyan bakal bola-bali ngulang pengalaman iki, sawetara integral karo browser iki lan ing akun kasebut; menawi mekaten Kepiye cara ngakses aplikasi sing wis diinstal lan dituku saka Chrome? Ing artikel iki, kita bakal nyebutake sawetara alternatif kanggo milih lan nindakake tugas iki, yaiku macem-macem cara sing dibutuhake supaya bisa mbukak desktop ing Chrome.

1. Bukak Chrome liwat link

Iki minangka salah sawijining cara ekspres sing paling disaranake sing bisa digunakake nalika mbukak desktop Chrome; Kanggo nindakake iki, kita mung kudu nulis ing URL browser Google: Chrome: // apps /

aplikasi ing chrome 01

Sawise nindakake iki, langsung kita bakal ketemu ing mejo saka Chrome, ing papan sing bakal dikagumi kabeh alat, aplikasi lan game sing wis diinstal ing sembarang wektu; Saiki, yen iki minangka salah sawijining rute sing cepet, kudu ngetik URL kasebut saben-saben bisa dadi akeh wong, mula, sawise nulis alamat kasebut, kita uga kudu nyimpen, minangka salah sawijining favorit ngeklik lintang cilik menyang sisih tengen ndhuwur browser.

aplikasi ing chrome 02

Kanthi cara iki, saben-saben pengin mbukak desktop aplikasi ing Chrome kita mung kudu milih sing disenengi saka tetenger.

2. Instal Launcher saka Chrome ing toolbar kita

Alternatif kaping 2 uga cara sing cepet lan gampang kanggo diadopsi; Peluncur iki kasedhiya kanggo Windows lan Mac, saiki ora ana versi kanggo Linux. Ing kasus apa wae, pangguna sistem operasi kasebut bisa milih solusi iki. Kanggo nggayuh iki, kita sadurunge kudu nindakake prosedur sadurunge karo quanta tambahan liyane:

  • Kita mbukak browser Internet Google.
  • We nulis kanggo Chrome: // apps / ing alamat URL browser Internet.
  • Ing wektu iki, kita bakal ketemu ing meja Chrome.
  • Kita mbukak mburi kaca web sing saiki ana.
  • Ing kana kita klik ing «liyane".
  • Kita bakal mlumpat menyang jendela liyane ing browser sing padha.

Kanthi langkah-langkah sederhana sing wis kasebut, kita bakal nemokake conto cilik sing bakal ditawakake Peluncur iki Chrome; Supaya kasedhiya ing toolbar, cukup klik tab biru ing sisih ngisor, sing ujar "Get the Launcher". Sawise tumindak iki rampung, kita bakal weruh yen lambang cilik kanthi bentuk kothak wis dilebokake ing toolbar, sing nalika dipilih bakal langsung mbukak browser Chrome kanthi desktop lan aplikasi sing wis diinstal.

aplikasi ing chrome 04

3. Saka menu wiwitan ing Windows

Alternatif kaping 3 kanggo bisa ngakses desktop nganggo aplikasi sing wis diinstal Chrome Iki sabenere, yaiku, kanggo mriksa kabeh aplikasi sing ana diinstal saka menu wiwitan; Gumantung karo versi sistem operasi sing ana (khusus ngomong babagan Windows) lokasi bisa beda-beda, sanajan prosedur sing disaranake bisa uga kaya ing ngisor iki:

  • Kita klik ing Tombol Menu Start ing Windows.
  • Kita njelajah ing «Kabeh program".
  • Kita pindhah menyang folder instalasi «Google Chrome".
  • Kita klik ing «Menu aplikasi Chrome".

aplikasi ing chrome 03

Kanthi ngeklik lambang kasebut (utawa trabasan), jendhela cilik bakal langsung mbukak ing papan sing padha, ing kene kita bisa ngerteni manawa kabeh aplikasi lan alat sing wis diinstal ing Google wis ana Chrome, nanging tanpa prelu mbukak browser.

Informasi luwih lengkap - Jalanake macem-macem jinis aplikasi ing Google Chrome


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)