Cara ngganti IP publikku

IP umum

Ana kemungkinan manawa sampeyan kepengin weruh apa IP Umum, plus cara kanggo ngganti. Amarga jinis IP iki nduweni kemampuan kanggo diowahi, sing saiki kasedhiya sawetara cara. Kita bakal menehi katrangan luwih lengkap babagan ing ngisor iki, supaya sampeyan ngerti kepiye carane bisa.

IP Publik minangka konsep sing wis dirungokake, nanging bisa uga ora pati jelas kepiye bedane saka alamat IP umume. Wangsulan kanggo kabeh iki diwenehake ing ngisor iki, supaya sampeyan bisa ngerti babagan iki, uga cara sing bisa diowahi.

Apa sing diarani IP Umum

IP umum

IP Publik minangka alamat IP, sing ing kasus iki minangka alamat sing diwenehake operator Internet sampeyan (operator umume). Kita bisa ndeleng kaya plaka utawa KTP. Kanthi cara iki, nalika nyambung menyang jaringan, alamat iki bisa dingerteni lan dingerteni manawa kita minangka wong sing nyambung menyang jaringan, amarga saben pangguna duwe alamat sing beda ing kasus iki. Iki cara kerjane.

Kanggo bisa nganggo Internet kudu IP Umum. Iki minangka prentah lan penting, amarga yen ora duwe, mula ora bisa nyambung menyang jaringan. Umumé, kita bisa nemokake sawetara jinis ing lapangan iki. Ana sawetara sing tetep, yaiku ora bakal owah, sanajan umume dinamis, mula asring diganti.

Minangka alamat sing diwenehake dening panyedhiya, sing paling normal yaiku dinamis. Sing tetep langka, lan Kajaba iku, ing pirang-pirang kasus wis dibayar, mula kita kudu njaluk kanthi jelas ing operator sing dimaksud. Sanajan jinis iki kurang digunakake lan operator saya akeh malah mandheg nawakake IP saka jinis iki.

Carane ngganti

Amarga sampeyan bisa uga duwe alamat dinamis ing kasus iki, mestine bisa diganti. Sing paling umum yaiku operator sampeyan dhewe sing tanggung jawab ngowahi saka wektu ke wektu, frekuensi iki beda-beda. Sanajan bisa uga ana pangguna sing pengin ngowahi tanpa gumantung karo operator. Kanggo nggayuh iki, ana sawetara cara sing bisa mbantu nggayuh cara kasebut.

Pateni router lan uripake

router

Iki minangka tumindak sing gampang banget, nanging bisa sukses banget yen pengin ngganti IP Publik. Ing kasus iki, kabeh sing kudu kita lakoni yaiku mateni router kita, lan tinggalake kanthi cara sawetara detik. Ayo dipateni udakara sepuluh detik utawa luwih banjur urip maneh.

Paling kamungkinan, yen wis rampung, nalika nyambung menyang Internet, kita wis duwe alamat IP Publik sing beda. Dadi ing sawetara detik, kita wis entuk apa sing digoleki ing kasus iki. Iki minangka cara paling gampang sing bisa ditemokake saiki.

Gunakake VPN

VPN ngidini kita nyambung menyang Internet kanthi cara sing aman lan pribadi, ngliwati kabeh jinis blok. Salah sawijining kunci koneksi jinis iki yaiku Kita bakal ngganti alamat IP sing digunakake, IP Publik ing kasus iki. Dadi disedhiyakake minangka cara liyane sing bisa digunakake yen pengin ngganti alamat kasebut ing komputer. Kita mung kudu nggunakake VPN. Kita pancen ora ngowahi IP ing kasus iki, nanging kanthi nggunakake perantara iki, kita bakal diidentifikasi karo sing beda.

Pilihan VPN saiki akeh banget. Malah browser kaya Opera duwe VPN internal dhewe, sing bakal mbantu kita ing babagan iki. Dadi, sampeyan kudu nemokake pilihan sing cocog karo apa sing sampeyan goleki, sing bakal menehi fungsi sing dipengini supaya bisa navigasi kanthi cara sing paling apik, saliyane ngganti alamat IP Publik kasebut, sing dikarepake saiki . Siji aspek sing kudu dipikirake yaiku manawa VPN iki gratis, amarga ora kabeh sing ana ing pasar kasebut.

proxy

Pilihan liyane sing padha karo VPN, sing bakal menehi kamungkinan kanggo ngganti alamat IP Publik sing sampeyan duwe nalika nyambung menyang Internet. Operasi jinis layanan iki uga bakal menehi kamungkinan kanggo nuduhake alamat sing beda karo alamat sing digunakake nalika nyambungake ing Internet. Dadi, kita bisa nindakake kanthi cara sing luwih aman lan wicaksana. Dadi, kita bisa nggolek proksi sing cocog karo sing digoleki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->