Kepiye cara ngirim maneh ing Instagram? Kabeh sing perlu kanggo ngerti

Instagram minangka jaringan sosial sing bisa tetep urip lan tetep relevan wiwit wiwitan, nganti saiki. Kanggo nindakake iki, wis ngalami akeh owah-owahan lan nganyari sing ngidini supaya bisa tetep ing pasar lan ing preferensi pangguna. Nanging, Ing kabeh fitur sing wis digabung, platform kasebut isih ora duwe pilihan kanggo nyebarake kiriman pangguna liyane ing feed kasebut.. Kanggo alasan iki, kita pengin nuduhake kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan cara ngirim maneh ing Instagram.

Reposting utawa republishing ora liya mung kamungkinan kanggo niru isi pangguna liyane ing layar utama akun kita.. Iki minangka pilihan sing kasedhiya ing Twitter kanthi jeneng "Retweet" lan ing TikTok uga bisa nuduhake kiriman wong liya ing feed kita. Ing pangertèn kasebut, kita bakal mriksa alternatif sing kasedhiya kanggo nindakake ing Instagram.

Repost ing Instagram tanpa nginstal apa-apa

Nuduhake ing crita

Sadurunge, kita nyatakake yen ora ana cara asli kanggo ngirim maneh ing Instagram lan iki sebagian bener. Kita ujar sebagian amarga platform kasebut ora menehi pilihan kanggo nuduhake kiriman pangguna liyane ing feed kita dhewe. Nanging, ana kamungkinan kanggo njupuk menyang crita kita, kang uga bisa banget migunani kanggo publicize soko sing kita seneng utawa kasengsem ing.

Kirim pesen langsung

Ing pangertèn kasebut, kanggo ngirim maneh ing crita Instagram, sampeyan kudu pindhah menyang publikasi sing pengin disebarake. mengko, tutul kirim liwat lambang Pesen Langsung banjur pilih "Tambah kirim menyang crita sampeyan".

Tambah kirim menyang crita sampeyan

Kanthi cara iki, kiriman sing dimaksud bakal tetep ana ing crita sampeyan sajrone 24 jam. Yen sampeyan pengin luwih dawa, sampeyan bisa nambahake menyang sorotan.

reset manual

Yen ora ana mekanisme asli kanggo repost publikasi menyang feed, kita bakal tansah duwe kamungkinan kanggo nindakake kanthi manual. Iki tegese, kita kudu njupuk gambar saka isi ing pitakonan lan banjur upload kaya kita apa karo gambar utawa video. Bedane yaiku ing katrangan, kita kudu nyebutake akun asli saka ngendi isi kasebut.

Iki bakal menehi visibilitas menyang kiriman pangguna lan tambahan, pamirsa sampeyan bakal bisa ndeleng saka endi materi kasebut kanggo ngunjungi profil kasebut lan ngetutake..

Aplikasi kanggo repost ing Instagram

Yen sampeyan nggoleki cara repost ing Instagram, sampeyan bakal weruh manawa ana cara asli lan manual kaya sing dituduhake ing ndhuwur. Nanging, Sampeyan uga bisa ngirim maneh kanthi bantuan aplikasi sing ngotomatisasi tugas lan menehi asil sing luwih estetis lan ramah kanggo tampilan profil sampeyan..

Repost kanggo Instagram

Repost kanggo Instagram

Rekomendasi aplikasi pisanan kanggo sing nggoleki cara ngirim ulang ing Instagram yaiku klasik babagan iki: Repost Kanggo Instagram. Iku aplikasi sing kasedhiya kanggo Android lan iOS sing nyuda panyebaran konten pangguna liyane ing feed sampeyan dadi mung sawetara nutul..

Sawise sampeyan nginstal app ing piranti, sampeyan kudu mbukak Instagram lan pindhah menyang publikasi sing pengin dikirim maneh. mengko, tunyuk lambang 3 titik, pilih pilihan "Salin link", lan app bakal langsung ditampilake, menehi sampeyan kasempatan kanggo nyebar kiriman, simpen kanggo nindakake mengko, utawa nuduhake liwat app liyane.

Iki tegese sampeyan ora perlu ninggalake Instagram kanggo nggunakake fitur Repost kanggo Instagram, sing minangka fitur sing apik. Kajaba iku, Wigati dimangerteni manawa app nawakake kamungkinan ndownload foto lan video publikasi. Iki ngandhani babagan aplikasi sing nggambarake pelengkap sing apik kanggo pengalaman Instagram.

Repost kanggo IG
Repost kanggo IG
Pangembang: JaredCo
Price: free

Ngisi bahan bakar

Ngisi bahan bakar

Reposta minangka alternatif liyane sing apik kanggo ngirim maneh ing Instagram tanpa akeh komplikasi lan mung sawetara langkah. Nanging, ora kaya aplikasi sadurunge, mekanisme kasebut rada beda sawise nyalin link publikasi sing pengin disebarake. Ing pangertèn mau, yen sampeyan duwe link, sampeyan kudu ninggalake Instagram lan mbukak Reposta banjur nempel link kasebut.

Banjur tutul tombol "Preview" lan gambar cilik kiriman bakal ditampilake bebarengan karo sawetara opsi. Tutul "Repost" lan kiriman bakal langsung ditiru ing feed sampeyan.

Perlu dicathet yen, kanggo miwiti nggunakake aplikasi kasebut, sampeyan kudu mlebu karo akun Reposta supaya bisa menehi ijin kanggo ngirim maneh.

Repost: Repost kanggo Instagram
Repost: Repost kanggo Instagram

PostApp

PostApp

PostApp dudu aplikasi nanging layanan online sing ngidini sampeyan nyebarake publikasi ing mekanisme sing padha karo aplikasi sadurunge. Ing pangertèn kasebut, kita kudu pindhah menyang kiriman kasebut, tutul lambang 3 titik banjur pilih opsi "Salin link".

Banjur mbukak browser lan ketik RepostApp ngendi sampeyan bakal nampa baris alamat kanggo nempel link ing pitakonan. Langsung, sistem bakal ngolah publikasi lan nuduhake gambar kasebut kanthi tandha repost, tambahan, sampeyan bakal duwe kothak kanthi caption sing siap kanggo nyalin lan nempel.

Download Gambar RepostApp

Ing pangertèn, mung tutul tombol download kanggo njupuk gambar, nyalin caption lan pindhah menyang Instagram kanggo nggawe publikasi kaya biasane.. Sanajan proses sing luwih alon, nanging menehi asil sing padha karo aplikasi sadurunge, kanthi kauntungan ora kudu nginstal apa-apa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->