Carane nggawe serep ing Windows 7?

Cara nggawe serep ing Windows 7 minangka salah sawijining pitakonan sing diadhepi nalika duwe informasi penting ing komputer. Iki minangka proses sing kita kabeh kudu ngerti, amarga nggawe serep minangka salah sawijining praktik apik sing kudu kita jaga minangka pangguna.. Kanggo entuk iki, ana sawetara alternatif lan ing kene kita bakal menehi komentar babagan sawetara supaya sampeyan bisa milih sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.

Gagasan kanggo nindakake tugas iki yaiku tansah duwe versi nganyari kabeh file sing ana ing tangan. kanggo tujuan mulihake ing sembarang kontingensi.

4 Cara Nggawe Serep ing Windows 7

Nyalin folder pangguna

Alternatif pisanan sing bakal dideleng adhedhasar pilihan asli sistem operasi, supaya sampeyan ora perlu luwih saka piranti panyimpenan ngendi sampeyan bakal nggawe serep.

Ing wit direktori Windows, ana folder sing diarani Pangguna lan ing kono disimpen data saben wong sing mlebu ing komputer. Ing pangertèn mau, Yen sampeyan nggoleki cara nggawe serep ing Windows 7, iku gampang kaya nyalin folder iki utawa sing cocog karo pangguna khusus sampeyan..

Path folder kasebut minangka nderek: C:\Panganggo

folder pangguna

Ing njero, sampeyan bakal nemokake subdirektori saben pangguna sistem kasebut. Kaya sing wis kasebut sadurunge, sampeyan bisa nyalin kabeh folder, milih mung siji saka sesi utawa malah luwih selektif, milih khusus Desktop, Dokumen, Musik utawa apa wae sing perlu.

Kasunyatan penting ing proses iki yaiku yen sampeyan milih kabeh folder sing cocog karo pangguna. Iki amarga sampeyan uga bakal nransfer direktori sing didhelikake sing asring ngemot file sampah, file cache, lan informasi program.

Saka tuntunan serep

Proses ing ndhuwur bisa uga diarani "manual", amarga ora ana sing luwih penting tinimbang tumindak nyalin lan nempel. Nanging, Windows 7 nduweni proses sing rada otomatis, liwat asisten sing nggampangake kita milih apa sing arep digawe serep.. Modalitas iki, saliyane, nyuda wates kesalahan sing bisa ditindakake sajrone tugas kasebut.

Kanggo ngakses tuntunan serep, pindhah menyang Control Panel banjur pindhah menyang "Sistem lan Keamanan"

Panel kontrol

Saiki, pindhah menyang bagean "Gawe serep lan mulihake".

Gawe serep lan pulihake

Langsung, sampeyan bakal pindhah menyang jendhela ngendi sampeyan bakal weruh data panyimpenan saka hard drive lan tombol ing jejere, oriented kanggo nglakokaké realisasi saka serep. Klik kanggo miwiti tuntunan.

Gawe serep

Ing jendhela sing mbukak, sampeyan bakal weruh kabeh unit panyimpenan sing disambungake menyang komputer. Pilih salah siji sing wis milih kanggo nyimpen serep lan klik "Next".

Pilih unit panyimpenan

Banjur tuntunan bakal takon yen sampeyan pengin milih direktori kanggo gawe serep dhewe utawa yen sampeyan bakal ngidini Windows nindakaken kanthi otomatis.

Ngidini Windows nindakake iki kanthi otomatis bakal nggawe serep sing diarani Pustaka, Desktop, lan folder sistem standar. Yen sampeyan milih milih kanthi manual, sampeyan bakal digawa menyang jendhela sing bisa milih khusus sing pengin disalin.

Pilih folder

Pungkasan, ringkesan bakal ditampilake karo apa sing wis dikonfigurasi kanggo serep. Yen kabeh wis bener, klik tombol "Simpen konfigurasi lan metu" kanggo miwiti proses serep. Iki bakal bali menyang "Gawe serep lan mulihake" layar ngendi sampeyan bisa ndeleng kemajuan saka tugas.

Salin Kemajuan

Yen sampeyan duwe serep siap, sampeyan bisa mulihake sawayah-wayah saka bagean "Mulihake" ing menu sing padha.

Kanthi aplikasi pihak katelu

Cobian Backup

Ing wiwitan, kita nyatakake yen ana sawetara alternatif kanggo mangsuli pitakon babagan carane nggawe serep ing Windows 7. Kita wis ndeleng sawetara opsi kanthi fungsi asli, nanging kita uga bisa nggarap aplikasi pihak katelu.

Ing pangertèn, salah siji sing paling populer ing lapangan iki kanggo macem-macem alasan Cobian Backup. Kaping pisanan, kita bisa nyebutake manawa piranti lunak gratis. Kanthi cara iki, kita ngomong babagan solusi sing bisa dipercaya, tanpa kuwatir babagan pembayaran lisensi. Kajaba iku, iku aplikasi sing gampang banget digunakake ing ngendi, saliyane, sampeyan bisa nggawe program nggawe serep. Mangkono, sampeyan bakal tansah duwe salinan nganyari sing bakal tansah kui ing wektu lan tanggal diatur.

Kanggo nggawe serep ing Windows 7 saka Cobian Backup, bukak program lan klik-tengen ing papan kosong ing antarmuka, banjur pilih "Tugas Anyar".

Gawe tugas anyar

Saiki, pindhah menyang bagean "Files", pilih file sing bakal disalin lan direktori tujuan utawa unit panyimpenan.

Pilih folder Cobian

Banjur pindhah menyang "Jadwal" lan pilih sepira kerepe sampeyan pengin nggawe serep.

Jadwal tugas ing Cobian

Perlu dicathet yen program kasebut nduweni opsi liyane sing bisa dideleng kanggo nyetel kabeh kanggo kabutuhan sampeyan. Pungkasan, klik "Ok" lan sampeyan bakal nggawe rutinitas serep kanggo sistem Windows 7 sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->