Cara nginstal iOS 12 ing iPhone utawa iPad saiki wis kasedhiya ing publik

Telung minggu sawise diluncurake beta pertama iOS 12 kanggo pangembang, Apple wis kasedhiya kanggo kabeh pangguna beta umum pertama iOS 12, program sing ngidini pangguna produk seluler Apple nginstal versi beta saka sistem operasi sabanjure sing bakal diluncurake perusahaan ing pasar.

Ing pangertene iki, kita bakal bisa ndeleng kepiye maneh Android kudu luwih apik babagan iki, amarga sanajan pratinjau Pangembang Android P kasedhiya kanggo sawetara piranti sing luwih akeh, saliyane karo Google Pixel, jumlah kasebut isih winates banget dibandhingake karo model Apple sing kompatibel, kabeh.

Ing tanggal 5 Juni, Apple nuduhake apa sing diarani warta sing bakal teka saka tangan versi final iOS 12, versi sing bakal teka ing versi pungkasan ing wulan September, bisa uga sawetara jam sawise presentasi model iPhone anyar sing bakal ditampilake perusahaan sajrone minggu kaping pisanan September, kaya biasane saben taun.

Yen sampeyan pengin nyoba sadurunge akeh pangguna, sawetara warta sing bakal teka saka versi iOS 12 sabanjure, liwat program beta publik bisa uga, program beta umum sing kudu ditindakake download profil ing piranti sing pengin diinstal.

iOS 12, beda karo versi iOS liyane, nawakake a operasi lan kinerja apik banget, mula ora kaya taun-taun sadurunge, seneng ngrasakake iOS versi anyar sadurunge versi pungkasan dirilis, ora bakal dadi masalah piranti kita kapan wae, ing babagan umur batere, stabilitas, urip maneh ...

Pertama lan paling penting, gawe serep

Sajrone proses nginstal beta, utawa mung versi final saka sistem operasi, apa wae bisa uga salah. Supaya ora ana piala sing luwih gedhe lan kita bisa kelangan jinis informasi sing ora dikarepake, sing pertama lan paling penting yaiku nggawe serep liwat iTunes, amarga iku mung cara kanggo nindakake yen kita ora duwe papan panyimpenan ing iCloud.

Kanggo nggawe serep, kita kudu nyambungake piranti, yaiku iPhone utawa iPad menyang PC / Mac lan mbukak iTunes. Ing iTunes, klik ing piranti sing wis disambungake banjur menyang Resumen, dununge ing kolom sisih kiwa layar. TO Sabanjure, kita pindhah menyang sisih tengen lan klik Gawe serep.

Yen duwe ruang panyimpenan ing iCloud, ngluwihi 5 GB sing ditawakake kanthi gratis, kita bisa nyimpen salinan kabeh piranti ing cloud, salinan sing bisa dipulihake mengko tanpa nggunakake iTunes sawayah-wayah, sanajan metode iki mesthi paling cepet lan paling disaranake, amarga liyane gumantung karo kacepetan server Apple lan sambungan Internet kita.

Nggawe salinan serep saka terminal minangka proses sing bisa mbutuhake wektu luwih utawa kurang, gumantung saka papan sing wis dienggoni ing terminal, mula kita kudu sabar nalika nindakake lan nyoba ngindhari, amarga sanajan biasane ora normal yen proses instalasi beta gagal, bisa nglakoni.

IOS 12 Piranti Kompatibel

Kanthi menehi pangowahan penting ing kode sistem operasi, versi iOS sabanjure bakal kompatibel karo piranti sing padha saiki mbukak iOS 11, yaiku iPhone 5s, model sing tekan pasar ing taun 2013, model paling tuwa sing nampa.

  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s
  • IPhone 6s Plus
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPad Pro 12,9? (generasi nomer loro)
  • iPad Pro 12,9? (generasi pertama)
  • iPad Pro 10,5?
  • iPad Pro 9,7?
  • iPad Air 2
  • iPad Air
  • IPad 2017
  • IPad 2018
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPod tutul generasi kaping enem

Cara Download lan Instal Beta Publik iOS 12

Pisanan, kita kudu nindakake proses iki saka piranti sing pengin diinstal kanthi langsung, iPhone utawa iPad.

Cara nginstal iOS 12 ing iPhone

  • Kita mbukak Safari lan klik ing kene kanggo ngakses Program beta publik Apple.
  • Sabanjure, klik ing Ndaftar lan kita ngetik data ID Apple. Ora ana akun liyane sing kudu digawe kanggo melu program beta publik iki. Apple bakal ngirim kode menyang piranti liyane kanggo konfirmasi manawa kita nduweni hak. Klik ing Allow lan ketik.

Cara nginstal iOS 12 ing iPhone

  • Sabanjure, klik tab iOS banjur pindhah menyang bagean kasebut njaluk Diwiwiti kanggo klik ing ndhaptar piranti iOS sampeyan.
  • Sabanjure, kita pindhah menyang tombol Ngunduh profil banjur klik.

Cara nginstal iOS 12 ing iPhone

  • Kanthi menet Ngunduh profil, bakal katon jendhela sing ngandhani manawa situs web sing dikunjungi pengin ngakses setelan piranti kanggo nampilake profil konfigurasi. Klik ing Ngidini.
  • Ing langkah sabanjure, bakal ditampilake iOS 12 informasi profil. Klik ing Instal, ketik kode kanggo piranti lan klik Instal maneh.

Proses iki sing mung sawetara detik, bakal rampung karo pesen sing meksa kita urip maneh piranti. Sawise urip maneh piranti, banjur menyang Setelan> Nganyari Piranti Lunak. Ing bagean iki, beta iOS 12 pisanan bakal ditampilake kanggo pangguna program beta umum.

Apa luwih becik nginstal beta umum iOS 12?

Nggih Wiwit diluncurake beta pertama kanggo pangembang iOS 12, telung minggu kepungkur, operasi versi anyar iki wis rampung spektakuler dibandhingake karo betas sadurunge, soko sing narik kawigaten, nanging ora pati penting, amarga miturut Apple, WWDC pungkasan, perusahaan sing berbasis ing Cupertino fokus kanggo ningkatake operasi lan kinerja sistem operasi.

Kajaba iku, kompatibilitas karo aplikasi paling padha arang banget golek aplikasi sing ora bisa digunakake nganggo versi iOS kaping rolas wiwit saiki. Yen sampeyan isih durung ngerti warta sing bakal teka saka tangan iOS 12 lan sampeyan ora cetha yen perlu dicoba sadurunge dirilis versi iOS, sampeyan bisa mbukak artikel iki sing bakal nuduhake kabeh apa sing anyar ing iOS 12.

Yen sampeyan duwe mangu-mangu Babagan proses nginstal iOS 12 liwat program beta umum iOS 12, sampeyan bisa ngubungi aku liwat komentar saka artikel iki lan aku bakal seneng nanggapi saben wong.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.