Cara ngrungokake radio online ing piranti apa wae

Rungokake radio internet

Saiki kabeh utawa meh kabeh kedadeyan ing internet. Thanks kanggo internet, kita bisa ngrungokake lagu sing dikarepake, nonton episode paling anyar saka seri favorit utawa rilis film paling anyar. Kita uga bisa ngakses pers tradisional, majalah lan malah menyang radio sajrone urip.

Kanthi rawuh saka layanan streaming musik, radio ndeleng kepiye bisnis dhasar mbaka sithik. Wong pengin ngrungokake lagu sing disenengi, tanpa iklan lan tanpa presenter paripe sadurunge dilebokake.

Salah sawijining kaluwihan internet, sing ana gandhengane karo radio, yaiku ngidini kita ngrungokake stasiun favorit saka komputer, tanpa nggunakake radio seumur hidup, radio sing kayane mung padha nyekel 40 utawa Radio 3.

Kajaba iku, kanggo wong sing bejo, utawa apes, bisa manggon ing luar negeri utawa ngenteni wektu sing suwe, minangka cara sing apik kanggo nganyari berita saka negara kasebut tanpa kudu nguripake televisi satelit.

Cara paling cepet kanggo ngakses stasiun favorit kanthi langsung liwat situs web. Nanging ana urip ngluwihi stasiun sajrone urip. Thanks kanggo internet, kita bisa golek stasiun saka wilayah utawa negara liyane sing cocog karo cita rasa, kabutuhan utawa pilihan.

Smartphone pisanan sing diluncurake ing pasar, nggabungake chip FM, chip sing ngidini ngrungokake radio tradisional (nggunakake headphone minangka antena). Nanging, misale jek pabrike ora akeh maneh nggunakake fungsi iki sanajan migunani banget nalika ana bencana alam lan saluran komunikasi utama wis ora bisa digunakake.

Radio Taman

Radio Taman

Radio Taman minangka salah sawijining layanan web paling populer lan lengkap kanggo ngrungokake stasiun radio saka saindenging jagad. Yen browser kita ngidini kaca web ngakses lokasi kita, bakal nuduhake stasiun sing paling cedhak kanggo posisi kita, sing bisa uga katon ora apik, nanging ora.

Gumantung saka lokasi kita, bakal menehi saran area paling cedhak sing kasedhiya stasiun, sanajan uga bakal digoleki miturut provinsi lan negara liya. Yen stasiun sing digoleki ora kasedhiya, kita bisa isi formulir kanggo dilebokake ing layanan iki.

Yen ngerti jeneng stasiun sing pengin dirungokake, kita bisa ngetik supaya langsung menyang stasiun. Yen ora ngono, lan kita pengin ngrungokake stasiun apa wae ing Venezuela, kayata, kita bisa pindhah ing jagad iki menyang negara kasebut banjur klik titik-titik ijo sing beda sing makili stasiun radio negara kasebut.

Taman Radio uga kasedhiya ing bentuk aplikasi kanggo iOS lan Android, aplikasi sing bisa didownload kanthi gratis liwat tautan ing ngisor iki.

Radio Garden Live (Link AppStore)
Taman Radio Langsungfree
Radio Taman
Radio Taman
Pangembang: Taman Radio BV
Price: free

TuneIn

TuneIn - Rungokake radio Internet

TuneIn minangka layanan liyane sing paling populer kanggo ngrungokake radio internet saka negara apa wae. Iki ngidini kita ngakses luwih saka 100.000 stasiun radio ing saindenging jagad kanthi iklan, sanajan kita bisa mbayar biaya saben wulan kanggo ngindhari pariwara lan kanthi sengaja bisa seneng game NFL, MLB, NBA lan NHL.

Wis akeh stasiun basa Spanyol, ing Spanyol uga Amerika Latin, sanajan pamirsa utamane ing Amerika Serikat, saka ngendi kita bisa ngrungokake akeh stasiun ing saindenging negara. Kita uga bisa ngrungokake podcast sing padha sing bisa ditemokake ing platform liyane.

Kompatibel karo kalorone Amazon Echo minangka Google Ngarep saka Google saliyane kasedhiya ing speaker pabrikan Sonos. Uga kasedhiya kanggo iOS lan Android, aplikasi sing bisa didownload kanthi gratis liwat tautan ing ngisor iki.

TuneIn Radio: AM FM News (Link AppStore)
Radio TuneIn: Warta AM FMfree
TuneIn Radio: News, Musik & FM
TuneIn Radio: News, Musik & FM

RadioFy

RadioFy - Rungokake musik liwat internet

Si buscas stasiun sing ana ing Spanyol, RadioFy yaiku layanan sing sampeyan goleki. RadioFy nawakake antarmuka sing gampang banget kanggo nulis jeneng stasiun sing pengin dirungokake utawa gulung menyang kaca nganti bisa nemokake stasiun sing pengin dirungokake, ing endi tampilan sing paling populer ditampilake.

Situs web Radiowebsite

Radiowebsite - Rungokake radio internet

Situs web Radiowebsite nuduhake indeks negara sing bisa ngrungokake stasiun radio, dadi pilihan sing apik banget yen sampeyan nggoleki stasiun saka negara tartamtu. Kanthi ngeklik saben negara, kita ngakses situs web negara saka ngendi kita bisa ngakses stasiun sing kasedhiya ing negara kasebut.

myTurner

MyTurner - Rungokake radio internet

myTurnr minangka kaca web liyane sing ngidini kita ngidini ngakses stasiun radio saka meh kabeh negara ing saindenging jagad. Sanalika sampeyan ngakses situs web sampeyan, stasiun radio ing negara kita bakal ditampilake. Ing sisih kiwa, kita bisa milih yen mung pengin nuduhake stasiun ing komunitas utawa wilayah.

Yen sampeyan seneng podcast, ing myTurner uga sampeyan bakal nemokake macem-macem, praktis padha karo sing bisa ditemokake ing platform podcast liyane. Uga kasedhiya kanggo piranti seluler kanthi aplikasi, mula yen ora duwe komputer, kita bisa nggunakake smartphone utawa tablet.

IPhone Radio: myTuner Radio FM (AppStore Link)
Radio IPhone: myTuner FM Radiofree

Radio Internet

Radio Internet - Rungokake radio internet

Nanging yen sing dikarepake yaiku ngrungokake stasiun liyane, temokake lagu anyar, ngrungokake genre musik liyane, ora ana sing kasebut ing ndhuwur sing bisa dilayani (kaya) kaya Internet Radio. Liwat Radio Internet Kita bisa ngrungokake stasiun radio miturut jinis musik sing disiarake, dudu kanthi jeneng stasiun utawa dununge.

Sawise sampeyan ngakses web, genre sing paling populer ditampilake. Kanthi ngeklik genre kasebut, bakal ditampilake kabeh stasiun sing nawakake jinis genre kasebutApa iku polka, funk, jiwa, Tejano, anime, romantis, hawa anyep, sepi, sekitar, tari, jazz, blues, rock klasik, negara, logam, salsa, hip hop ...

Amarga bisa ndeleng opsi kanggo nemokake lagu anyar sing ditawakake Internet Radio, kita ora bakal nemokake ing stasiun tradisional ing negara kasebut. Yen golek stasiun sing disenengi, mula bisa download dhaptar .m3u kanggo ngasilake ing aplikasi sing kompatibel tanpa kudu nggunakake situs web.

Alternatif

Internet kebak layanan sing ngidini kita ngrungokake stasiun favorit. Yen ing macem-macem pilihan sing dakkirim ing artikel iki, sampeyan ora bisa nemokake stasiun sing digoleki, bisa uga ora ana. Aja goleki maneh, amarga layanan kasebut paling kasedhiya.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.