Cara nonton kabeh preseason FC Barcelona lan Real Madrid CF gratis

Preseason bal-balan wis ana, lan asring banget ana masalah wiwit tuwuh babagan nonton pertandingan bal-balan ing endi tim favorit kita wiwit bisa nggayuh. Game kasebut nyenengake amarga ora duwe rasa serius lan asring ditawakake kanthi gratis, kaya kedadeyan kasebut.

Kita nerangake kepiye sampeyan bisa nonton game FC Barcelona lan Real Madrid CF gratis sadurunge presisi 2019-2020 sing bakal diwiwiti. Présidhèn sing apik iki bakal ninggalake pertandingan sing apik banget kaya Atlético de Madrid - Real Madrid lan FC Barcelona - Chelsea FC, apa sampeyan bakal ora kejawab? Ora yen sampeyan terus ngandhani.

Cara nonton preseason CF Real Madrid gratis

Kita miwiti karo tim sing dikepengini Zinedine Zidane «Zizou», wong kulit putih miwiti musim kasebut kanthi game hebat kayata FC Bayern Munich - Real Madrid CF ora liya lan ora kurang, lan saka ngendi wae sampeyan, yen sampeyan pacangan olahraga Rey pastine sampeyan ora pengin kangen, bener? Pramila sing pertama sing bakal dituduhake yaiku jadwal preseason sing Real Madrid CF kudu ngadhepi wulan Juli lan Agustus iki.

  • Real Madrid - Bayern Munich dina Minggu 21 Juli jam 02:00 ing Real Madrid TV
  • Real Madrid - Arsenal dina Rebo 24 Juli jam 01:00 ing Real Madrid TV
  • Real Madrid - Atlético de Madrid, Setu 27 Juli jam 01:30 ing Real Madrid TV
  • Real Madrid - Tottenham, dina Selasa 30 Juli jam 18:00 ing Real Madrid TV
  • Real Madrid - Finalis utawa semi finalis Piala Audi ing 31 Juli jam 18:00 sore utawa 20:30 pm ing Real Madrid TV

Yen sampeyan penggemar klub putih sampeyan bakal ngenteni tanggal kanggo Trofi Santiago Bernabéu manawa tim kasebut nggunakake metode presentasi resmi ing stadione dhewe nglawan para pesaing level paling dhuwur kanggo ngrampungake prasease, nanging ing taun iki, karya-karya sing ditindakake ing Stadion Santiago Bernabéu ing ibukutha Spanyol wis ditundha tanpa ditemtokake tanggal perselisihan turnamen. Kanggo nonton pertandingan kasebut, sampeyan bakal bisa terus nggunakake saluran resmi, Real Madrid TV bakal nyiarake kabeh game langsung ing LINK iki.

Cara nonton preseason FC Barcelona gratis

Juara La Liga saiki uga saiki wis maju, kita bakal nemokake saingan sing mengkilat kayata Chelsea FC uga reuni antarane Andrés Iniesta lan kanca-kancane ing ngendi dheweke menang kabeh, amarga FC Barcelona bakal ngadhepi Visesta Kobe Inesta ing Jepang. Saiki sing pertama sing pengin sampeyan ngerteni yaiku kalender preseason FC Barcelona ing taun 2019-2020, ing ngisor iki:

  • Barcelona - Chelsea dina Selasa 23 Juli jam 12:30 wengi
  • Barcelona - Vissel Kobe dina Setu 27 Juli jam 11:00s
  • Barcelona - Arsenal dina Minggu 4 Agustus jam 20:00 wengi
  • Naples - Barcelona dina Kemis 8 Agustus jam 01:36 wengi
  • Barcelona - Napoli dina Setu 10 Agustus jam 23:06 wengi

Kaya sing wis dielingi, preseason tim culé uga cukup sibuk, kabeh pertandingan bakal duwe pertandingan, nanging metu bakal predominate ing endi Antoine Griezmann lan liyane tandatangan tim Valverde bakal disambut. Bakal diwiwiti tanggal 4 Agustus jam 20:00 ing Camp Nou ing Barcelona. Ing Spanyol, sampeyan bakal bisa ngetutake kabeh game sadurunge FC Barcelona liwat Rakuten Sports lan ESPN ing saindenging jagad (LINK INI). Rakuten Sports ngidini sampeyan ngakses game kanthi gratis.

Cara nonton presetason Atlético de Madrid gratis

Kabeh "Cholo" Simeone uga siyap preseason 2019-2020 iki supaya bisa milih kabeh, lan tim kasebut nggabungake pemain hebat kayata Joao Felix kanggo ngatasi kabeh kompetisi kaya sing kedadeyan nganti saiki. Set kasur akeh sing bisa ditawakake kanthi kekuwatan lan cakar, utamane ing papan mewah yaiku Wanda Metropolitano, salah sawijining stadion paling modern lan warna ing Eropa. Kita miwiti kaya sadurunge karo tanggalan pra-musim Atlético de Madrid kanggo taun 2019:

  • Atlético de Madrid - Numancia ing Setu 20 Juli 20 jam 19:00 wengi
  • Atlético de Madrid - Chivas de Guadalajara ing Rebo, 24 Juli jam 03:00
  • Atlético de Madrid - Real Madrid ing Setu, 27 Juli jam 01:30 esuk
  • Atlético de Madrid - MLS Kabeh Bintang ing Kamis, 1 Agustus jam 02:00
  • Atlético de Madrid - Atlético San Luis el Setu, 3 Agustus jam 19:00 sore
  • Atlético de Madrid - Juventus ing Setu, 10 Agustus jam 18:00 sore

Présidhèn Atlético de Madrid uga seneng banget ing taun iki dheweke bakal akeh lelungan lan utamane ngadhepi saingan gedhe kayata Juventus saka Turin lan Real Madrid, lan liya-liyane. Ing wiwitan Agustus, kejuaraan domestik karo La Liga diwiwiti, ing ngendi tim Cholo bakal gelut kanggo menang judhul tanpa ragu. Kanggo ndeleng pertandingan Atlético de Madrid iki, dheweke bakal disiarake kanthi gratis ing saluran kasebut GOL sing katon ing DTT, Movistar + lan mesthi uga liwat internet (IKI IKI).

Endi kanggo nonton bal-balan ing musim 2019 - 2020

Tawaran televisi kanggo nonton bal-balan uga saya gedhe Ing kejuaraan resmi musim 2019-2020, kita duwe warta kayata grup Mediaset, iki ana kemungkinan:

  • MiTele Plus Kab: Kanthi € 35, sampeyan bisa nonton LaLiga Santander, LaLiga 123, Liga Champions lan Liga Europa liwat platform online.
  • Movistar Plus: Iki bakal ditawakake kanthi paket saka 85 euro saben wulan, Seleksi Fusion, ing endi kita bakal duwe LaLiga Santander, LaLiga 123, Movistar Partidazo, lan luwih saka 20 euro saben wulan, sampeyan bakal nambah Liga Champions Movistar karo Liga Champions. Mula, 105 euro minangka pilihan paling murah kanggo Movistar +, kajaba sampeyan pengin uga nonton Liga Premier lan Bundesliga nalika 140 € saben wulan.
  • gol: Bakal nawakake pertandingan terbuka kanggo saben dina tim sing ora main ing kompetisi Eropa.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)