Endi lan carane nonton Liga Champions

Liga Champions

La Liga Champions Iki minangka salah sawijining kompetisi bal-balan paling apik ing taun iki, ing ngendi kita bisa ndeleng kabeh tim Eropa sing hebat saben dina diadhepi, kanthi tujuan mung kanggo ngangkat Piala Eropa, sing misuwur dikenal kanthi jeneng "La orejona". Dina iki dheweke main Barcelona Vs Roma, Zenit St. Petersbug Vs Valencia, Atlético de Madrid Vs Galatasaray, Mönchengladbach Vs Sevilla lan Shartak Vs Real Madrid nganti ana klub Spanyol sing prihatin.

Nganti saiki, nikmati kompetisi iki pancen sederhana, amarga cukup kanggo nguripake televisi nalika dina Selasa lan Rebo lan seneng bal-balan sing apik.

Nanging kanthi wektu, Liga Champions ora dadi kompetisi ing Spanyol sing bisa kita tonton ing TVE dadi turnamen Kita mung bisa ndeleng siji game saben dina kanthi mbukak liwat Antena 3. Yen kita uga pengin nikmati pertandingan ing Manchester United, Juventus utawa Porto dening Iker Casillas, kita ora bakal duwe pilihan kajaba mung ngeruk kanthong, sanajan wis ngelingake sampeyan yen rega nonton kompetisi Eropa maksimal ora bakal larang .

Tim Spanyol katon ing televisi apa?

Ing dina anyar Liga Champions, tim Spanyol ora bakal gampang maneh, sanajan bisa uga ujar manawa Valencia lan Atlético de Madrid luwih gampang, luwih dhisik tinimbang karo Real Madrid Seville utawa Barcelona. kanggo saingan kategori lan uga kanthi gaweyan tambahan komitmen penting sing ana ing pertandingan liga pungkasan.

Ayo ndeleng ing televisi sing saben game bisa dideleng.

Pertandhingan dina Selasa, 3 November

  • Barcelona Vs Roma - Antena 3
  • Zenit St. Petersbug Vs Valencia - beIN Sports

Pertandhingan dina Rebo, 4 November

  • Atlético de Madrid Vs Galatasaray - beIN Sports
  • Mönchengladbach Vs Sevilla - beIN Olahraga
  • Shartak Vs Real Madrid - beIN Sports

Ing endi bisa nonton Liga Champions kanthi terbuka lan legal?

Untunge ing Spanyol, kita isih bisa nikmati game saben dina ing njaba, sing ora kedadeyan ing pirang-pirang negara ing Eropa liyane sing mung bisa nonton Liga Champions mbayar. Saben dina, kita bisa nikmati game ing Antena 3, khusus dina Selasa jam 20:45. lan bakal dadi tim Spanyol yen isih "urip" ing kompetisi kasebut.

Supaya luwih gampang kanggo sampeyan, kita menehi link menyang situs web Antena 3 sing uga bisa ngetutake pertandingan sing dipilih saben dina Liga Champions. Kajaba iku, sampeyan uga bisa nikmati kabeh target saben dina lan ringkesan paling apik yen sampeyan salah sawijining penggemar sepak bola sing ora pengin utawa ora bisa ngentekake dhuwit. Kajaba iku, sampeyan uga bisa ngetutake game saben dina kompetisi bal-balan Eropa maksimal saka aplikasi Atresmedia sing bisa diinstal ing tablet utawa piranti seluler.

ATRESplayer: Seri lan warta
ATRESplayer: Seri lan warta
Pangembang: Unknown
Price: free
Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store

Yen pengin seneng bal-balan luwih akeh, kita kudu nggunakake sawetara euro utawa nikmati game kanthi metode sing ora sah kanthi legal, mengko bakal nuli Review.

Kabeh Liga Champions, nanging mbayar

Liga Champions

Yen seneng bal-balan lan Liga Juara kanggo kita sing ora bisa dilalekake, kita bisa entuk akses tanpa masalah kanggo kabeh pertandingan kompetisi, sanajan sayang kanggo ngakses, kita kudu ngganggu kanthong lan mbayar sawetara euro sing kanggo wayahe sing ora kakehan.

Nganti saiki, siji-sijine perusahaan sing nawakake kemungkinan nonton kabeh pertandingan Liga Champions yaiku Vodafone lan Oranye Wiwit saiki Movistar, sing diarani omah bal-balan sing hebat, isih durung entuk perjanjian ekonomi karo Mediapro, yaiku sing duwe hak siaran televisi ing pertandingan Liga Champions ing Spanyol.

Sapa wae sing pengin nikmati kompetisi kontinental maksimal ing televisi kudu ngontrak televisi Orange utawa Vodafone lan uga duwe kontrak kasebut Saluran Bein Sports. Contone, ing kasus Orange saiki, dheweke menehi saluran iki saka ngendi kita mung bisa ndeleng Liga Champions, nanging uga Liga Europa.

Kajaba iku, Orange duwe kaluwihan saka Vodafone sing mung bisa ngontrak segmen bal-balan nalika ing Vodafone kudu kontrak, kanggo ngakses bal-balan, paket saluran dhasar, sing bakal nambah rega pungkasan sing kudu dibayar.

Dadi Yen dina iki kita nyewa paket bal-balan ing Orange, kita kudu mbayar 9,95 euro lan dheweke bakal menehi saluran Bein Sports sing bisa nonton Liga Champions lan Liga Europa. Nggawe ringkesan, kita bisa ndeleng Liga BBVA, Copa del Rey, lan rong kompetisi bal-balan Eropa kurang saka 10 euro.

Sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan tawaran bal-balan Orange lan Vodafone ing link ing ngisor iki menyang kaca web.

  • Sepak Bola ing Vodafone ing kene
  • Fútobl ing Orange Kene

Yen sampeyan ora pengin mbayar sak euro kanggo nonton Liga Champions

Yen game sing disiyarake Antena 3 saben dina ora cukup kanggo sampeyan lan sampeyan ora pengin mbayar 10 euro kanggo nonton kabeh bal-balan sing bisa dibayangake, Sampeyan kudu nyelehake jaringan saben dina liwat atusan situs web link sing ana kanggo ndeleng game bal-balan sing sampeyan karepake saka Liga Champions. Utawa goleki sawetara alternatif liyane kayata dekoder bajak laut kanthi sajian satelit, lsp.

Nuwun sewu, kita ora bakal menehi link menyang pertandingan bal-balan, sing ora sah lan uga asring ditemokake ing kualitas nyengsarakke.

Apa ana cara liyane kanggo nonton Liga Champions?

Kaya sing wis dakkandhani ing negara-negara Eropa, Liga Champions minangka kompetisi sing bisa ditemokake kanthi mbayar, nanging ing sawetara negara, macem-macem televisi umum main game aneh. Salah sawijining kemungkinan nonton pertandingan kasebut yaiku nggoleki kaca web saluran kasebut ing Internet lan mriksa manawa siaran kasebut sinyal kanggo kabeh negara.

Umume saluran televisi kasebut saka negara-negara cilik lan papan kasebut nyiarake pertandingan tim sing paling ora dingerteni ing Liga Champions iki. Nanging, yen sampeyan kudu nonton bal-balan, bisa uga iki pilihan kanggo nonton game aneh kanthi biaya nol, sanajan maneh saran kita supaya sampeyan ngeruk kanthong lan nikmati kompetisi sing cocog lan sing paling penting sampeyan pantes.

Siap ngrasakake sedina maneh Liga Champions?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)