Cara program mateni Android TV-Box kanthi Shutdown Timer

kanthi otomatis mateni piranti seluler Android 01

Shutdown Timer minangka alat sing menarik kita maneh ing acara sadurunge lan mbantu kita mungkasi proses utawa supaya komputer dipateni kanthi otomatis ing wektu sing wis ditemtokake. Sayange, alat iki ora khusus kanggo piranti seluler Android, sanajan saiki kita nemokake jeneng sing apik banget sing bisa digunakake kanggo tujuan kasebut.

Kanthi tembung liyane, yen sampeyan duwe piranti seluler kanthi sistem operasi Android, sampeyan bisa gunakake Shutdown Timer supaya bisa mati ing wektu sing dikarepake, uga ana opsi tambahan liyane sing bisa digunakake gumantung karo kabutuhan.

Cara program Shutdown Timer ing Android TV-Box kita

Sadurunge, kita kudu njlentrehake manawa telpon seluler lan model tablet tartamtu karo sistem operasi Android wiwit 4.0 terus fungsi sing menarik ing konfigurasi sing ngidini pangguna mateni piranti kasebut ing wektu tartamtu, supaya ora terus nganggo batere. Sayange fungsi iki ora ditemokake ing konfigurasi ing Kothak TV Android, dadi kita kudu nggunakake Shutdown Timer, aplikasi Android sing bisa didownload langsung saka Google Play Store.

kanthi otomatis mateni piranti seluler Android

Sawise sampeyan ndownload lan mbukak Shutdown Timer, app Android kaping pisanan bakal njaluk idin superuser, kudu diwenehake supaya bisa tumindak karo hak administrator; nangani gampang banget lan gampang, amarga sampeyan mung kudu netepake wektu sing tepat sing pengin dipateni kanthi otomatis tim sampeyan, tanggal kasebut kudu kalebu ing informasi iki. Ing sisih ngisor jendhela ana pilihan kanggo mateni, kirim kanggo miwiti maneh, turu ing antarane pilihan liyane sing kudu sampeyan pilih miturut kabutuhan. Mesthi wae dikomentari manawa kita butuh peralatan kanggo mateni saben dina ing wektu tartamtu, kita kudu gawe jadwal saben dina, amarga ora ana fungsi sing diidini milih "saben dina" ing minggu kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   david ngandika

    Halo: Aku duwe tablet tv, utawa kothak tv, aku wis nemokake sawetara tombol widget kanggo mateni layar lan wifi lan liya-liyane, masalahe aku nggunakake mouse nirkabel lan aplikasi kasebut mung mateni layar, lan sanalika mouse gerakane, voila, kothak tv diaktifake maneh ...
    Pitakonanku yaiku ana apa-apa supaya kothak tv tetep ana, supaya bisa aktif maneh nalika aku mencet tombol lan ora mung mindhah, yen ora, aku kudu mateni piranti kanthi otomatis, lan apa sing dibutuhake luwih seneng mateni kanthi tombol mateni tinimbang program wektu.
    Iki minangka prekara sing wis dak goleki, tinggal siyaga nanging ora bisa, bisa uga amarga firmware sing dakprogram wis mbatalake pola utawa fungsi layar kunci, amarga sing pungkasan amarga ana sebab sing jelas amarga bakal ana prentah manawa ora mungkin, contone pola, utawa mouse ora bakal bisa digunakake lsp.

    Oalah, aku ora ngerti, aku mung takon apa ana sing padha.