Casio melu smartwatches, nanging kanthi cara dhewe

Casio minangka merek sing luwih dikenal ing jagad jam tangan, luwih-luwih yen ngomong babagan jam tangan analog tradisional. Lan perusahaan kasebut entuk reputasi sing apik amarga ketahanan jam tangan lan kualitas komponen, mesthi wae inovasi nganti piranti pergelangan tangan sing diidini.

Wayahe teka maju, iki kepiye Casio ngluncurake edhisi khusus kisaran G-Shock sing misuwur sing kalebu kalebu konektivitas GPS. Kita bakal sinau luwih lengkap babagan piranti aneh iki sing dianti-anti akeh.

Model iki sing wis dibaptisake dadi GPR B-1000 dilengkapi teknologi GPS, mula bisa diwenehake 33 otonomi kanthi siji biaya, yen sampeyan bisa ngentekake, amarga kanthi cahya langsung patang jam ing G-Shock sampeyan bakal entuk otonomi sejam sajrone ngatur GPS, mesthine bakal dadi titik sing kuat dadi piranti sing disambungake menyang kabel pengisian daya, utamane ngelingi target pamirsa kanggo jinis jam iki. Panel surya sing terintegrasi wis umum digunakake ing piranti Casio nganti pirang-pirang dekade lan saiki bisa ngeksploitasi kanthi apik.

Nanging, basis pangisian daya tradisional kanggo G-Shock uga nirkabel, kayata contone karo Apple Watch. Kangge, kasus kasebut digawe saka keramik ing sisih mburi lan kandelane mung rong milimeter. Ing babagan resistensi, sing bakal diarepake saka Casio G-Shock saka ciri-ciri kasebut, kristal safir, serat karbon, suhu ekstrem lan jerone nganti 200 meter. Regane paling murah, udakara 700 euro ing pasar Eropa wiwit musim semi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.