Chopbox minangka papan pemotong 5in1 sing cerdas, apa sampeyan bakal mbantu? [Analisis]

Teknologi ngancani kita liyane lan liyane ing wilayah kita dina kanggo dina, Nanging, wutah lan aplikasi anyar nggawe kita ndeleng iku saiki malah ing panggonan sing kita ora bakal mbayangno iku, lan sing ndadekke kita kene dina iki.

Chopbox minangka papan pemotong cerdas kanthi limang fungsi sing sampeyan ora ngerti sing dibutuhake. Tanpa mangu-mangu, kita wis nemokake iku minangka produk sing menarik banget lan kita ora bisa ngindhari analisa kasebut. Yen sampeyan pengin njupuk langkah ngluwihi tradisional ing pawon, sampeyan ora bisa kantun analisis sing wis kita nindakake saka Chopbox sing kita nggawa dina iki, sampeyan pinter utawa foodie?

Bahan lan desain: Ekologis lan anti banyu

Intine, Chopbox iki bisa katon kaya papan potong pring, kaya sing bisa sampeyan tuku ing IKEA utawa titik dodolan liyane. Kita nemokake produk kanthi dimensi 454.6 x 279.4 x 30.5 mm cukup gedhe, kaya sing sampeyan bayangake, dadi iku bakal nggawe Papan nglereni cantik Versatile. Bobot total yaiku 2,7 Kilogram, iku digawe tanggung ing satus persen pring organik. Papan pring iki, sing aku gunakake ing dina-dinaku, ekologis lan mbutuhake perawatan sethithik, amarga ora nyerep banyu utawa nyebabake kelembapan.

Wis cilik grooves ing pinggir sing mbantu kita ngumpulake "jus" Saka sayuran utawa woh-wohan sing dipotong, ya, merek kasebut njamin manawa permukaan papan pemotong lan pengasah piso bisa diganti yen bakal rusak banget nalika digunakake.

Sanajan nduweni unsur elektronik, Tabel kasebut duwe sertifikasi IPX7 marang banyu, Dadi wis rampung anti banyu, ya, padha ngelingake yen kita ora bakal bisa nyemplungake utawa dilebokake ing mesin cuci piring, sing ora dianjurake karo meja pring apa wae, apa "pinter" utawa ora.

Ing sisih liya, meja kasebut pancen bisa dipérang dadi rong wilayah, sing umum, lan meja sing diselehake ing sisih ngisor sing bisa kita copot, kanthi cara iki kita bakal ngethok daging lan iwak kanthi kapisah, saéngga ngindhari sing dreaded. kontaminasi silang panganan. Aku wis ketemu iki idea gedhe kanggo kalebu Tabel tambahan sing bakal ngawula kanggo Cut, ngumpulake sampah utawa apa wae kita arep.

Lima utensils ing siji

Kita wis rembugan tradisional "papan chopping" fungsi ing hubungan kanggo kothak kothak, Nanging sing bisa nggawe kita nglampahi sekitar satus euro kanggo produk kaya iki yaiku ana sawetara fungsi tambahan liyane. Ayo dadi pirembagan bab sawetara saka wong-wong mau:

  • Sinar UV kanggo disinfect: Nempatake meja ngisor ing sisih ndhuwur, kita bisa ngaktifake Lampu Ultraviolet 254 nanometer sing bisa mateni 99% kuman lan bakteri. Iki bakal ngawula kita loro kanggo disinfect meja dhewe, lan kanggo masang piso utawa utensils liwat bolongan sisih. Lampu kasebut diaktifake lan dipateni kanthi otomatis lan mung siji menit kita bakal nindakake disinfeksi kanthi efisien.
  • Skala internal: Fungsi dhasar liyane, amarga kita ngethok lan nggawe resep-resep utama, sing ora bisa dilewatake yaiku ukuran. Ing kasus iki, mung kanthi mindhah unsur ing sisih kiwa kita bisa kanthi otomatis nimbang panganan kanthi maksimal 3 kg. Sampeyan bisa milih unit pangukuran ing panel kontrol lan uga fungsi "tare" supaya bobote wadhah ora dianggep.
  • Timer digital: Mung ing bobot, ing panel kontrol, kita duwe fungsi mbatesi karo jam sing njupuk kauntungan saka panel LED kanggo kurban kita interval wektu luwih saka 9 jam thanks kanggo timer digital sing nanggapi gampang kanggo tutul.
  • Pengasah pisau ganda: Pungkasan, amarga kita bakal ngethok, sing paling apik yaiku nggawe lading nganti saiki, lan iki duwe loro pengasah piso, siji digawe saka keramik lan liyane ing watu berlian supaya bisa digunakake ing kabeh jinis lading. .

Tabel iki Chopbox nggunakake baterei 3.000 mAh sing diisi liwat kabel microUSB sawijining. Aku ora cukup ngerti kok padha wis nang ing wong microUSB ngerti yen USB-C minangka standar saiki. Kanggo bagean kasebut, baterei iki njamin nganti 30 dina panggunaan, kita durung bisa kesel ing tes, mula kita durung bisa mriksa wektu pangisian daya, sing dikira bakal udakara setengah jam. .

Mratelakake panemume Editor

Iki minangka papan pemotong sing cerdas, ya, utawa malah papan pemotong paling teknologi sing bisa sampeyan bayangake, lan mulane duwe rega sing cedhak karo € 100. (€ 99,00 ing powerplanetonline). Cetha yen fungsi kasebut menarik lan bisa nggawe urip luwih gampang, nanging iki minangka produk caprice sing nilai tambah utama yaiku yen kita dadi penyayang minimalis, kita nyimpen papat alat ing pawon, sing ana ing jaman saiki. sing padha mbukak, iku ngormati.

Kothak kothak
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
99
  • 80%

  • Kothak kothak
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros lan cons

Pros

  • Ekologis
  • Minimalis
  • Ngirit papan lan alat

Contra

  • Regane regane larang
  • Nduweni kurva sinau

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.