Chrome 64 bakal ngidini sampeyan bisu video sing muter kanthi otomatis

Download Chrome 64 beta

Sejatine yaiku ngerti apa sing wis disiapake Google kanggo Chrome versi sabanjure - nomer 64 - kita ngarep-arep bisa ngrampungake. Lan saka Mountain View, dheweke wis kerja pirang-pirang wulan supaya bisa nawakake pangguna a pilihan kanggo 'bisu' video sing diputer dhewe nalika browsing kaca internet.

Lan ora ana sing luwih ngganggu tinimbang mbukak macem-macem tab lan kedadeyan sampeyan fokus ing maca teks lan audio video sing lagi diputer ing tab liyane ndadak ngganggu sampeyan. Uga kahanan liyane sing ora kepenak yaiku seneng ngrasakake saluran YouTube lan liya-liyane audio saka video liyane nyalip konten ing latar ngarep.

Video bisu Chrome 64 bisu

Sanajan, isih ana ing versi beta, Chrome 64 duwe fitur sing bakal disenengi yen sampeyan salah siji sing sengit karo sawetara kahanan ing ndhuwur. Ketoke, sampeyan bakal dadi wong sing mutusake yen sampeyan pengin luwih akeh video kanggo diputer utawa ora saka situs web sing dikunjungi. Nanging kepiye sampeyan bisa ngatur? Ya, kanthi cara sing gampang banget.

Pilihan kasebut bakal ditemokake ing salah sawijining bagean browser sing paling kita gunakake. Persis, bilah alamat. Nanging ing pandang sepisanan ora bakal ana sing anyar. Minangka komentar saka SlashGear, pilihan bakal kasedhiya ing ikon gembok ijo (ing kaca sing wis ditrapake sertifikat SSL utawa situs web ing "https"), nalika ing situs web sing ora duwe sertifikat iki (situs web miturut "http"), pilihan bakal kasedhiya kanthi ngeklik lambang «i».

Pencet lambang loro Menu bakal ditampilake, nalika nggoleki ing pilihan, bakal ana sing nuduhake swara situs web kasebut. Yen ora mateni audio ing situs web kasebut, pilihan bakal didaftar lan bakal ditrapake ing kunjungan mbesuk. Yen sampeyan pengin nyoba pilihan iki, sampeyan bisa nindakake kanthi ndownload versi beta Chrome 64.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)