Chromecast bisa digunakake liwat Wifi nanging uga nggabungake Bluetooth

bluetooth chromecast wifi

Piranti Google anyar kanggo streaming ing antarane smartphone, tablet lan komputer nganggo TV, Chromecast, "rusak" sawetara dina kepungkur dening anggota situs web iFixit, kaya sing dituduhake ing Actualidad Gadget. Ing njero sawetara perkara sing menarik: Konektivitas HDMI kanthi dhukungan kanggo definisi tinggi ing 1080p, kompatibilitas karo piranti Android lan Apple, daya liwat kabel USB lan Wi-Fi yaiku 802.11 b / g / n.

Ing titik pungkasan iki kita kudu mandheg, amarga kita ngerti manawa Chromecast ngirim data kanthi streaming liwat Wifi omah, nanging rupane uga chip kasebut kompatibel karo teknologi Bluetooth 3.0. Chip kasebut diarani AzureWave lan sing sejatine kita ora duwe akeh data babagan iki, amarga saiki kita ngerti manawa Chromecast bisa digunakake kanthi nyata liwat Wifi lan kita ora ngerti fungsi teknologi Bluetooth.

Bisa uga ana gandhengane karo sinkronisasi karo macem-macem piranti, nanging sawetara media, kayata web geek, padha njamin bagean chip AzureWave iki ora diaktifake. Iki tegese Google ora nuduhake kabeh potensi sing ana ing sangisore gadget paling anyar, Chromecasts, lan bisa uga ana kejutan ing mangsa ngarep.

Kasunyatan sing nang Chromecasts Dadi sawetara unsur sing didhelikake supaya produk bisa didol kanthi murah: mung 35 dolar.

Informasi luwih lengkap- Kepiye cara Chromecast, gadget Google anyar, bisa ditambah


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)