Chromecast nganggo Google TV, analisis, rega lan fitur

Meh kabeh televisi sing kita tuku saiki Iki kalebu sistem Smart TV sing, ing versi sing beda-beda, umume ngidini kita nikmati akeh konten audiovisual amarga alternatif anyar sing kasedhiya liwat internet. Nanging, Smart TV iki biasane duwe watesan ing level hardware lan ing level software.

Temokake kanthi fitur apa fitur utama Chromecast anyar iki karo Google TV lan yen pancen migunani banget entuk piranti iki dina iki.

Minangka meh mesthi, kita ngiringi review iki kanthi unboxing, konfigurasi lan tes wektu nyata kanggo YouTube. Sampeyan mung kudu ngeklik video ing sisih ndhuwur lan nikmati konten kita, produk sing paling apik kanggo analisis. Lengganan lan tinggalake kaya yen sampeyan seneng karo konten.

Desain lan bahan: Formula sing wis dingerteni

Babagan desain, Google Dheweke pengin nang apa sing wis dingerteni, kita nemokake piranti sing praktis padha karo sing sadurunge Chromecasts kajaba iku rada suwe. Kompak banget sanajan kabel HDMI sing rata lan entheng.

Chromecasts

  • Ukuran: X x 162 61 12,5 mm
  • Bobot: 55 gram

Tombol kasebut ing sisih ngisor kanggo konfigurasi tartamtu kayata restorasi piranti lan port USB-C saliyane port infrared kanggo printah. Kita bakal bisa entuk piranti kanthi telung warna: Putih, jambon lan biru, kabeh mau nganggo kontrol pribadi sing bakal disetel karo warna sing dipilih.

Wis dibangun ing plastik, mula bakal entheng, nanging Google uga pengin janji karo "lingkungan", ngandhani manawa Chromecast karo Google TV iki digawe nganggo plastik daur ulang 49%. Ing level desain, kita nemokake produk sing gampang dipasang lan nada pastel sing apik banget.

Prentah, elemen sing penting banget

Remote sing kalebu wis menehi kamardikan ing Chromecast sing nganti saiki mung sithik impen. Iki minangka protagonis sing hebat lan bisa langsung ngadhepi saingan sing pantes kaya Amazon Fire Stick TV.

Kita duwe remot sing kompak banget, uga kompak kanggo seleraku Nduwe kontrol ing sisih ndhuwur, tombol «bali», tombol «Ngarep», «bisu» kanggo swara lan akses langsung menyang YouTube lan Netflix. Kajaba iku, kita duwe rong tombol cilik ing sisih ngisor kanthi pinunjul nanging cocog banget: Pateni televisi lan ganti port input.

Chromecasts

  • Ukuran: 122 x 38 x 18 mm
  • Bobot: 63 gram
  • Kacepetan kecepetan

Tombol iki kanggo ngganti posisi port input ing ngarep remot Fire TV saka Amazon amarga iki bakal ngidini kita, kayata, pindhah saka Chromecast menyang PlayStation tanpa kudu nggunakake remot televisi. Nanging, ing tes karo Samsung Smart TV kelas menengah, kita kudu ujar manawa remot televisi bisa digunakake kanthi bener kanggo ngatasi Google TV.

Lan sampeyan bakal ujar manawa ana tombol volume, sing bakal dakkandhani nalika sedhela. Tombol volume ana ing sisih, posisi saka panemuku sing ora wajar lan ora wajar, Aku ora ngerti yen ing tampilan inovasi utawa amarga dheweke pengin nggawe remot cilik supaya dheweke ora bisa cocog ing panggon liya, bagean sing paling negatif saka remot.

Remote iki bisa digunakake nganggo rong batere AAA sing ana gandhengane karo produk, matur nuwun, lan kita uga duwe menu konfigurasi ing Setelan Google TV kita sing bakal ngidini nyetel paramèter tartamtu kanthi ngenali Gampang televisi kita.

Babagan kemungkinan ngundang Asisten Google, Chromecast iki duwe tombol khusus, yen kita menet terus nalika ngomong, mikropon ing sisih ngisor bakal nggawe sihir. Ndeteksi kita kanthi bener lan napsirake apa sing arep dakkandhakake. Operasi Asisten Google apik.

Karakteristik teknis, aja nganti lali apa-apa

Kita pindhah menyang bagean teknis, kanggo miwiti 802.11ac WiFi saka Chromecast iki bakal ngidini kita nyambung menyang jaringan 2,4 GHz lan 5 GHz tanpa masalah. Kajaba iku, sampeyan bakal bisa kerja bareng Bluetooth 4.1 yen kita pengin njupuk kauntungan saka kontrol njaba utawa kontrol kanthi gampang diatur.

Babagan resolusi kasebut, kita bakal bisa nggayuh maksimal kanthi 4K 60FPS kanthi HDR, mula kompatibilitas karo Dolby Vision, HDR lan HDR10, kanthi cara sing padha ngiringi swara karo Dolby Atmos, Dolby Digital, lan Dolby Digital Plus. Ora, nanging ing bagean keunggulan multimedia.

Chromecasts

Piranti kasebut didukung karo pangisi daya 5W lan kita njupuk kesempatan kanggo nuduhake manawa sampeyan ora bakal bisa nggunakake USB TV, amarga ngetokake laporan kesalahan pengisian, mula sampeyan kudu nggunakake kabel lan adaptor sing kalebu, paling ora cukup suwe.

Google TV, Peluncur ing TV Android

Kayane aku dadi masalah utama piranti kasebut. Google durung nggarap OS khusus anyar kanggo produk iki, Nanging, dheweke wis ngluncurake Launcher kustom ing Android Android "mitis", sing menehi penalti pengalaman rada suwe.

Ora mungkin (tanpa trik) nginstal APK eksternal Lan ora duwe browser web, OS Fire TV, adhedhasar Android. Ora bisa ngakses sing gampang kaya browser web minangka prekara sing wiwit mbuwang pengalaman saka wiwitan.

Cetha konfigurasi kasebut plus, gampang lan cepet kaya kedadeyan ing Chromeacst. Nanging, ing kahanan tartamtu, sistem kasebut dadi rumit. Kita nemokake manawa aplikasi kayata Movistar + utawa HBO mbukak versi sing padha karo sing ana ing Android TV, sing ora nggawe optimisasi kanthi tepat.

Iki nggawe pengalaman dadi peteng, menehi asil sing luwih khas saka Tizen OS tinimbang Fire TV, selangkah mundur saka produk sing ditawakake Amazon lan rega sing jelas luwih dhuwur, mula Chromecast karo Google TV durung bisa nyana, pangguna sing wis cadangan produk kanthi pangarep-arep ngganti Tizen OS utawa Fire TV OS.

Sampeyan bisa tuku Chormecast nganggo Google TV ing situs web (pranala), utawa macem-macem titik adol kayata Fnac utawa MediaMarkt saka 69,99 euro.

Chromecast nganggo Google TV
  • Rating editor
  • Rating bintang 2.5
69,99
  • 40%

  • Chromecast nganggo Google TV
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 60%
  • Mando
    Penerbit: 60%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 60%

Pros

  • Bahan lan desain sing apik
  • Kemudahan panggunaan, pantes kanggo Chromecast sadurunge
  • Gampang dipasang lan tombol "Input" ing remot

Contra

  • Kontrol cilik banget lan entheng
  • Lokasi tombol volume ora apik
  • OS sing kurang dioptimalake, tanpa explorer utawa installer APK
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.