Chuwi Hi13 nyerang lonceng kanthi prosesor Apollo Lake

Aku ora bosen ujar manawa kita ana ing jaman kalorone ing siji utawa ing komputer sing bisa diowahi. Penake minangka titik utama, lan kasunyatan manawa antarmuka panganggo Windows 10 cukup gampang nalika nggunakake, nggawe piranti kasebut saya populer. Wong Tionghoa sing wis tuwa lan kondhang yaiku Chuwi, merek Asia sing nyedhiyakake perangkat keras paling apik ing tablet kanthi ukuran moderat lan regane luwih moderat. Ayo ndeleng apa sing menarik babagan Chuwi Hi13 sing anyar lan kenapa bisa diusulake minangka alternatif kanggo Buku Permukaan Microsoft.

Laptop sing bisa dikonversi iki, utawa luwih becik 2-in-1, digawe nganggo panel 13,5 inci, sing ukurane ora luwih cilik, nyatane ana ukuran sing luwih gedhe tinimbang iPad Pro 12,9 inci. Nanging, yen ndeleng rega kasebut, bisa uga mikir manawa prosesor seluler bakal nggawe kita ora kepenak banget, nanging ora.

Tablet iki nduweni layar rasio 3: 2 lan resolusi 3.000x2.000 sing pancen ora apik ing panel ukuran kasebut. Kanthi cara sing padha, dikancani HiPen H3, pulpen sing pinter saka Chuwi. Beda karo Surface Book, 2-in-1 iki nduweni konektivitas USB-C, standar anyar ing papan, nanging uga duwe konektor microHDMI, amarga ora bisa diluncurake kanthi cepet.

Minangka kanggo hardware, dheweke menehi kita a Intel Celeron N3450 sing kudu diukur, diiringi RAM ora kurang saka 4GB. Minangka kanggo total memori panyimpenan, 64GB panyimpenan eMMC. Nanging sing paling apik tanpa mangu-mangu yaiku rega sing ora apik, sampeyan bisa entuk udakara € 370 ing supplier Cina sing disenengi, utawa importir sing paling cedhak.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)