Clam Elite, alternatif karo ANC kanthi anugerah Fresh'n Rebel

Pembatalan swara aktif, luwih dikenal minangka ANC amarga singkatan ing basa Inggris, iku wis dadi klaim pabrikan produk audio sing saiki dadi rutinitas, sing kedadeyan karo rilis anyar Fresh'n Rebel, sawijining perusahaan sing saka kene kita terus ngetutake, mula kita ora bisa kliwat janjian.

Kita nuduhake Clam Elite anyar saka Fresh´n Rebel, headset karo ANC lan akeh kejutan teknis liyane. Tetep bareng karo kita lan temokake kabeh sing perlu dingerteni babagan headphone kuping Fresh'n Rebel sing anyar.

Bahan lan desain

Segar Rebel tetep sejatine karo intine, ing babagan warna lan bahan. Clam Elite iki ngetrapake harmoni warna, menehi warna ireng, putih lan biru. Kanthi cara sing padha, nduweni seri plastik lan trims sing simulasi logam. Nanging, iki kayane ora nyebabake gawean umum, sing rasane mantep lan kualitas. Senadyan mangkono, amarga plastik bisa ditambah kanthi tingkat entheng. Clam Elite iki ora angel digunakake terus ing pengalaman.

  • Kalebu kabel USB-C jalinan nilon
  • Kalebu port Jack 3,5mm lan kabel AUX jalinan nilon
  • Kalebu nggawa tas

Headband digawe saka tekstil lan ana lapisan busa ing memori supaya gampang dipasang. Temenan kita duwe sistem teleskopik umum ing headset jinis iki kanggo nampung sirah. Kanggo bagean, headphone sing nutupi kuping kanthi nutupi kulit tiruan, muter kanthi bebas gerakan lan uga bisa dilipat.

Ing bagean iki kita nemokake panel tutul ing alat bantu dengar, uga tombol aktivasi / deactivation ANC, tombol ON / OFF lan port USB-C sing bakal ngisi daya piranti. Bobot total mung 260 gram.

Karakteristik teknis lan otonomi

Temenan, minangka headphone nirkabel sing ana, kita duwe Bluetooth sing bisa nyambung karo piranti kasebut, sanajan kita uga bisa nggunakake fitur-fitur aplikasi swara khusus sing bakal dibahas mengko. Ing bagean iki, Clam Elite of Fresh´n Rebel duwe Pembatalan Noise Aktif Digital, nawakake pengalaman sing unggul miturut teori. Iki dilengkapi karo seri mode sing uga bakal dibahas mengko.

Kita duwe port USB-C sing bisa ngisi daya headphone lan piranti kasebut Dheweke duwe otonomi 40 jam ing puter maneh musik, sing bakal dikurangi dadi 30 jam nalika ngaktifake pambatalan swara. Pangisi daya Clam Elite saka rebelde Fresh'n iki bakal mbutuhake udakara patang jam, mula bisa nemtokake manawa ora duwe jinis pangisian daya cepet. Senadyan mangkono, otonomi nyebar banget nganti kita ora bisa ndeleng kahanan sing bisa dibutuhake. Nanging, Amarga duwe port Jack 3,5mm, kita bisa nggunakake cara tradisional yen kita wis entek otonomi.

Pembatalan lan mode gangguan

Ing kasus iki Anyar Pemberontak wis mutusake kanggo ngapikake versi kisaran Clam kanthi model "Elite" iki lan amarga iki menehi kita pambatalan swara digital sing janjine tekan 36 dBi. Ing tes, wis kabukten cukup, paling ora ing mode pembatalan swara kebak. Barang bakal ganti nalika pindhah menyang mode liyane.

  • Pembatalan swara standar: Bakal mbatalake kabeh swara kanthi kapasitas maksimum sing ditawakake Clam Elite nganti 36 dbi
  • Mode sekitar: Mode iki bakal mbatalake swara sing paling ngganggu lan bola-bali, nanging bakal ngidini kita njupuk obrolan utawa tandha saka njaba.

Ing Mode sekitar iki, kita bisa ngerteni pengaruhe nada musik sing lagi dirungokake. Sanajan wis ngadeg kanthi apik, aku ora seneng banget karo mode 'transparan' kaya ngono, pembatalan swara aktif bisa digunakake kanthi apik, lan aku nyaranake nggunakake ing lingkungan sing aman. Nanging, Menimbang kepiye kuping kuping sampeyan, kita uga duwe isolasi nalika ora ngaktifake fitur piranti lunak iki.

Aplikasi Swara Pribadi lan kualitas swara

Clam Elite iki diiringi fungsi sing luar biasa yaiku kanggo ngatur jinis swara liwat aplikasi sing kasedhiya gratis kanggo iOS lan Android. Sawise nyinkronake Clam Elite, sawetara sing cukup gampang kanthi terus tombol ON / OFF, sistem kalibrasi bakal mbukak sing udakara telung menit lan cukup intuisi. Sawise kuesioner rampung, profil bakal diwenehake menyang Clam Elite sing ora bakal disimpen ing telpon nanging ing headphone dhewe, supaya kita bisa ngenali lan ngowahi kapan sing dikarepake tanpa kelangan setelan kasebut nalika digunakake.

  • Sistem panel tutul kanggo ngatur konten multimedia lan volume
  • Deteksi panggonan kanggo ngaso musik kanthi otomatis

Kanggo bagean, kualitas swara beda-beda yen kita wis kalibrasi lan yen ora. Ing kasusku, aku wis ngerteni anané bass sing gedhe banget sawise kalibrasi, mula aku luwih milih mode standar, umpamane dheweke teka kanthi kalibrasi sing cukup uga standar. Kita ora ngerti yen dheweke duwe codec aptX. Dheweke menehi kinerja sing apik ing bidang bass lan mids, mula dheweke nandhang sangsara, utamane yen kita adoh saka musik komersial, kaya biasane karo headphone saka jinis iki. Kesetiaan swara rada ora sithik nalika ngaktifake mode pembatalan aktif, prekara sing uga ana ing paramèter normal.

Pendapat editor

Kita ketemu Pemberontak Segar iki Produk sing cukup bunder, kekuatane bisa ditemokake ing antarane wong sing ringkih, luwih-luwih amarga pengalaman konektivitas, nyetel lan kenyamanan sejajar karo kualitas audio, sing sanajan kita ora ana ing kisaran premium, menehi standar sing cukup dhuwur kanggo para pangguna wareg Rega peluncuran yaiku 199,99 euro ing titik penjualan sing biasane kayata Amazon, El Corte Inglés lan Fnac. 

Clam Elite
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
199,99
  • 80%

  • Clam Elite
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 9 junio 2021
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • ANC
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros lan cons

Pros

  • Materi lan desain sing dipikir kanthi apik
  • Kamungkinan nyetel audio karo app
  • Konektivitas lan pengalaman operasi sing apik

Contra

  • Mode sekitar bisa ditambahake
  • Dheweke bisa menehi rasa soliditas amarga entheng

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.