Clipchamp: Ngonversi video kita nganggo browser web

Kliping

Yen kita wis ngrekam video sing menarik sing mengko pengin dikirim ing saluran YouTube, bisa uga bobote abot banget, sing bakal suwe banget ngenteni sadurunge wiwiti bareng karo kabeh kanca lan kontak.

Solusine bisa uga nyoba sunting maneh video kasebut ing aplikasi khusus, sing kudu duwe fungsi sing mbantu ngilangi bobot sing saiki. Yen ora duwe alat iki, kita bisa nggunakake aplikasi online sing duwe jeneng "Clipchamp", sing bakal mbantu kita mbaka langkah, kanggo nyoba ngilangi bobot video iki, supaya bisa tetep bisa kualitase

Antarmuka sing ramah pangguna ing Clipchamp

Sithik banget alat utawa aplikasi online sing duwe kapasitas iki, yaiku antarmuka bisa gampang lan cepet dikelola dening pangguna biasa. Kita wis nyebutake manawa «Kliping»Nduwe antarmuka sing ramah karo pangguna amarga ing, se nuduhake asisten cilik ing arah vertikal. Sampeyan bakal ngerti yen sampeyan menyang URL resmi, sampeyan bakal ngerti manawa saben langkah sing kudu ditindakake (kaya asisten kerja) ditampilake ing sisih ngisor layar. Bidang pisanan sing bakal sampeyan temokake ing ngisor iki.

clipchamp 01

Ing kana disaranake aplikasi online iki, yen sampeyan miwiti ngrekam video yen sampeyan duwe kamera sing nyambung karo komputer. Sampeyan uga bisa milih sapa sing wis dadi host ing hard drive (kayata ing conto sing kasebut) lan seret menyang jendela iki. Pungkasan, sampeyan uga bisa nemokake liwat panjelajah Windows utawa saka layanan Google Drive.

Langkah sabanjure yaiku mutusake apa sing sampeyan karepake proses kabeh video utawa mung bagean cilik. Opsi pertama bakal mbantu sampeyan tugas pungkasan iki, ing endi sampeyan kudu nemtokake babagan segmen sing bakal digunakake ing kabeh video. Perlu dielingake, yen saka kene sampeyan uga bisa menyang nggawe animasi Gif cilik yen segmen kasebut cekak banget. Sawise iku, sampeyan kudu terus karo langkah sabanjure, sing praktis dadi bagean inti saka kabeh proses.

clipchamp 02

Ing kana, sampeyan kudu milih sistem operasi utawa platform sing pengin ngarahake video sing diproses. Iki tegese resolusi kasebut bakal dock kanthi becik menyang piranti seluler, menyang komputer desktop utawa mung menyang file cilik sing dadi animasi Gif kaya sing wis kasebut sadurunge. Ing bagean sing padha iki, sampeyan bisa milih jinis resolusi sing dikarepake kanggo video final, uga ana garis geser cilik ing sisih ngisor bagean iki sing bakal mbantu sampeyan nambah utawa "nyuda resolusi".

clipchamp 03

Perlu dielingake maneh, yen resolusi kasebut sithik banget, video sing diasilake bisa uga kurang kualitas, mula nutawa sampeyan kudu nggunakake sumber iki kanthi sembrono Yen sampeyan pengin nampa ucapan selamat saka kanca ing video sing bakal dituduhake nganggo jaringan sosial.

clipchamp 04

Siji-sijine sing kudu ditindakake yaiku kudu miwiti kabeh konversi, sing rampung karo langkah pungkasan, sing wis ditampilake liwat gambar sadurunge. Sawise iku, jendela pop-up bisa ditampilake ing endi pangguna dijaluk ndhaptar karo akun gratis, ora prelu digunakake supaya bisa ngrampungake tugas sing dipasrahake. Yen video rampung, sampeyan bisa nggunakake langkah kaping lima, sing bakal mbantu sampeyan nyimpen video, bareng karo kanca-kanca utawa terusake proses luwih akeh video tambahan karo alat online iki; Kaya sing sampeyan ngerteni, alat iki bisa dadi solusi kanggo ngoptimalake video, sanajan kita butuh sambungan Internet sing apik supaya bisa ngunggah menyang server lan proses bakal ditindakake tanpa mbutuhake wektu sing suwe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)