Coinbase mblokir akun WikiLeaks

Coinbase

Kemunduran anyar utama kanggo WikiLeaks. Amarga akun sing wis ana ing Coibase wis diblokir. Keputusan sing nggambarake masalah gedhe kanggo pembiayaan situs web. Lan bisa nggawa sawetara masalah ing platform. Alasan pamblokiran lan penutupan akun amarga perusahaan kudu tundhuk karo peraturan Amerika Serikat.

Wiwit Departemen Keuangan ing Amerika Serikat njaluk supaya ora ana perusahaan sing duwe bisnis finansial karo WikiLeaks. Wiwit sing pungkasan wis khusus nyaring akeh informasi sensitif, saka pamrentah lan kedutaan. Dadi Coinbase wis netepi peraturan anyar.

Kaya sing diarepake, sawise kunci iki digawe resmi, Julian Assange njaluk ing media sosial supaya pangguna boikot Coinbase. Panjaluk sing kayane ora duwe efek paling sithik. Nanging iki nyoroti masalah gedhe kanggo platform kasebut.

Sanadyan, mblokir akun WikiLeaks ora ateges mandheg nampa utawa nggunakake Bitcoin. Sampeyan bisa terus nggunakake cryptocurrency ing transfer ing platform kanthi anonim. Masalahe, Coinbase minangka pitulung gedhe kanggo nyederhanakake proses iki.

Iki minangka salah sawijining masalah liyane kanggo WikiLeaks, sing wis pirang-pirang taun nyoba kabeh jinis solusi supaya bisa njaga awake dhewe lan finansial. Sanajan ora kabeh kerja kanthi merata. Tekane mata uang kripto wis dadi kesempatan kanggo dheweke, kayane saiki isih bisa digunakake. Nyatane, Assange dikabarake duwe Bitcoin sing akeh, saengga dheweke bisa dadi jutawan.

Mula, mata uang crypto dadi sumber penghasilan utama ing jaman saiki. Nanging, yen Assange ngganti Bitcoin kasebut dadi dhuwit, dheweke bakal ngatur peraturan pamrentah, sing pengin dihindari. Kita bakal weruh manawa WikiLeaks ngumumake cara Finansial liyane sawise blokade Coinbase iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)