Cowatch, jam tangan sing bakal nampilake Alexa

CoWatch

Ing pirang-pirang wulan pungkasan, jeneng Alexa dadi tambah populer, ora mung amarga pesaing saka Siri nanging uga amarga fungsi banget. Nanging, saiki kita mung nemokake ing pamicara Amazon Echo, nanging mung kanggo wayahe.

Perusahaan IMCO wis nampilake smartwatch CoWatch sampeyan, jam tangan khusus amarga ora mung garpu Android Lollipop, soko sing ora biasa ing piranti jinis iki uga bakal nampilake Alexa, asisten Amazon. Nanging ora mung iku, nanging uga duwe persetujuan saka Amazon dhewe kanggo nindakake iki.

Jam tangan pintar iki nduweni layar bunder karo Teknologi SuperAMOLED lan résolusi 400 x 400 piksel, kothak stainless steel lan prosesor dual-core. Ngiringi hardware iki minangka gig ram lan panyimpenan internal 8 gb. Saliyane mikropon lan Bluetooth, Cowatch duwe sensor detak jantung lan sambungan nirkabel, dadi kita uga bisa ndownload lan nggunakake aplikasi pihak katelu.

CoWatch duwe persetujuan Amazon kanggo nggunakake asisten Alexa

IMCO wis ngembangake sistem operasi dhewe adhedhasar Android Lollipop, mula kabeh aplikasi Android bakal kompatibel karo CoWatch sanajan ora duwe Play Store utawa Google Apps kanthi asli.

Rega wiwitan saka CoWatch yaiku $ 279, rega sing bisa entek karo lumaku wektu yen pancen ora nggayuh penjualan sing diramalake, kaya kedadeyan karo Fire Fire, sanajan ana sing ujar manawa sukses CoWatch ora bakal padha karo sukses saka Fire Fire sing misuwur, nanging bakal luwih akeh, amarga kayane isih durung ana smartwatch asisten virtual kaya Alexa, nanging prekara iki uga bisa diganti mengko Kowe ora mikir?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.