Crosscall Core-X4: Smartphone ing dalan [Review]

Ora kabeh sing ana ing ponsel mung glamor, layar sudhut mlengkung, kamera nonjol lan desain alus lan warni. Ana macem-macem piranti sing dirancang kanggo wong sing ora bisa nglampahi nyawane telpon, kanggo sing nindakake kegiatan sing beboyo utawa kerja keras, kita bakal ngobrol babagan Telpon 'ruguerized' utawa tahan ultra. Aku seneng ngarani SUV, amarga nalika ndeleng salah sawijine, aku mikir Land Rover 4 × 4 klasik sing liwat bukit ing Irlandia.

Crosscall Core-X4 anyar ngliwati laboratorium tes Actualidad Gadget, seluler kanthi fitur sing apik nanging… ora bisa rusak? Kita mriksa.

Desain: Siap Perang

Telpon duwe ukuran sing cukup, utamane ing level kekandelan, umum ing jinis piranti kasebut. Kita duwe 61 x 78 x 13 milimeter kanthi total 226 gram, ora entheng utawa lancip, nanging kudune ora ana, Kudu cukup kuwat supaya ora cacat utawa rusak nalika tiba. Kita nemokake kompendium ing antarane logam, plastik lan karet sing kabukten gumunggung resistensi. Ana ing sisih tengen sensor bekas driji, kontrol volume lan tombol multifungsi sing bisa disesuaikan sing uga ana ing sisih liyane.

Ing sisih ngarep, kita duwe pigura sing penting kanggo nglindhungi panel. Sisih mburi ditinggalake kanthi sudut agresif, konektor X-Link khusus lan kamera sensor siji sing ora nonjol. Konektor magnetik X-Link iki sukses, duwe kemungkinan ngisi daya lan ngirim, uga ngunci kanggo mesthekake posisi seluler lan rumangsa gampang digunakake lan fitur mbedakake ing Crosscall Core-X4 sing menehi tambah nilai. Bebarengan karo X-Blocker iki, kita duwe macem-macem produk sing bisa dituku kayata harnesses, port daya ... lan liya-liyane kanggo ngrampungake pengalaman.

Karakteristik teknis

Kita miwiti bagean teknis kanthi prosesor sing dingerteni, Qualcomm Snapdragon 450, Nanging, ing kisaran tengah ngisor ing babagan kekuwatan lan otonomi. Diiringi RAM 3GB, Cukup kanggo tugas saben dinane, mula kita ora kudu duwe pretensi babagan kinerja ing babagan game video, kayata. Panyimpenan dhasar 32GB sanajan bisa ditambahi nganggo kertu microSD nganti 512GB, panyimpenan standar sing cukup, nanging uga dudu faktor diferensial. Ing bagean teknis kita duwe hardware dhewe kanggo terminal Android level entri.

Kita mbukak versi sing rada khusus kanggo Android 9.0 kaki, Versi wiwit wiwitan taun 2019, versi saiki dadi Android sing luwih distandardisasi. Kanggo bagean, kita duwe konektivitas 10G ing babagan telekomunikasi, Bluetooth Nirkabel 4.2, Kemampuan DualSIM, Radio FM lan contone, kita duwe jack 3,5mm sing kasedhiya, ana sing ilang ing telpon saiki. Sampeyan uga kudu nyathet yen microSD ora ngenggoni slot microSIM lan bakal dihargai. Mesthi ing bagean teknis, Crosscall Core-X4 iki dudu keprigelan teknis manawa apa sing dikarepake yaiku remet video game utawa sing padha, uga ora dirancang. Kita uga nyebutake yen duwe NFC, yaiku, kita bisa mbayar tanpa kontak karo macem-macem platform sing kasedhiya.

Kamera lan layar

Kita duwe panel LCD IPS 5,45 inci nampilake resolusi HD + kanthi aspek tradisional 18: 9. Layar iki dijamin dening Gorilla Glass 3 Nduwe fitur sing penasaran kayata kemungkinan digunakake nalika teles lan uga nganggo sarung tangan (kunci nalika udan). Kita duwe panel sing pas, panel datar sing bisa nglindhungi, lan rasio padhang lan warna sing cukup kanggo panggunaan ruangan. Temenan minangka panel sing ora entuk resolusi FullHD, mula kita ora bisa ngarep-arep keajaiban nalika nggunakake konten multimedia.

Dene kamera, sensor 48MP kanthi sistem pangolahan Fusion4. Asilé wis cukup, kanggo motret foto tradisional kanthi cahya sing apik. Segera ganti nalika cahya mudhun, sanajan pangolahan gambar ora bisa dilalekake. Mesthi kamera cukup kanggo motret sing dibutuhake, tanpa fokus ing rasa seneng. Kita bisa nyekel video ing FHD ing 30FPS. Kanggo bagean kasebut, sensor ngarep 8MP nggawe kita ora senggol lan njupuk gambar sing pantes. Kita tes test kamera ing ngisor iki:

Ayo ngobrol babagan resistensi

Kita duwe tahan banyu lan debu IP68, Nanging iki bisa uga ora ngandhani akeh, lan wis ana sawetara piranti ing pasar kanthi kapasitas iki. Nanging, prekara-prekara bakal malih nalika ngomong Resistensi MIL STD810G, piranti kasebut kena tes telulas resistensi kanggo entuk sertifikasi iki. Banjur bisa dicelupake nganti 2 meter ing cairan paling ora nganti 30 detik. Uga wis dites nganggo tetes enem sisi nganti rong meter lan suhu ekstrem saka -25ºC nganti + 50ºC tanpa ruffling.

Tes kita nggawe piranti iki ngalami stres logis, tanpa tujuan supaya bisa ngrusak. Kita wis nggawe presipitasi lan "udan" sing bisa kedadeyan ing kahanan sing cocog sing kabukten ora bisa dirusak. Kajaba iku, mikrofon duwe sertifikat "Gore".. Sawise kabeh, tes kita wis lulus karo cathetan ing level resistensi, kayane pilihan sing apik yen sing digoleki yaiku piranti perang, tahan, dirancang kanggo wong-wong sing nindakake olahraga ekstrem utawa kerja ing kahanan sing kompromi, sing umume kedadeyan bisa mungkasi pirang-pirang piranti tradisional.

Pendapat editor

Mula, kita ana ing terminal kanthi performa sing moderat babagan hardware, nanging bagean kasebut duwe sawetara Karakteristik "ruguerized" sing misuwur, alesan sing sejatine dadi. Nanging, alangi pertama bisa ditemokake ing rega. Umume piranti sing duwe ciri sing padha uga duwe rega sing padha, udakara 450 euro gumantung karo sudut pandang sing dipilih (LINK).

Crosscall Core-X4
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
449 a 499
  • 60%

  • Crosscall Core-X4
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Layar
    Penerbit: 65%
  • Kinerja
    Penerbit: 65%
  • Kamera
    Penerbit: 65%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 60%

Pros

  • Sistem X-Link lan X-Block kanthi akeh pilihan
  • Desain lan resistensi njamin sing angel cocog
  • Konektivitas lan opsi ekstra

Contra

  • Dheweke bisa nggawe taruhan sing luwih apik kanggo hardware
  • Regane bisa diatur sethithik maneh kanggo ciri kasebut
  • Aku kangen karo Android 10
 

El paquete incluye: Headphone, kabel, charger, X-Blocker lan piranti. Sampeyan kudu nimbang pro lan kontra, disaranake sampeyan ndeleng video sing bakal kita iringi kanthi nulis kanthi tertulis iki supaya bisa njupuk keputusan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.