Crunchyroll, platform kanggo nonton anime ing piranti apa wae

platform streaming anime crunchyroll
Film animasi Jepang lan seri wis misuwur banget sajrone dasawarsa pungkasan, amarga tekane multimedia ing Internet, konten Jepang wis nyebar ing saindenging jagad, kanthi cara sing padha kanthi cara sing beda kanggo nggunakake. Saiki crunchyroll.com pengin nggawe platform kanggo streaming anime, kanthi model gratis kanthi pariwara lan rong pilihan premium liyane tanpa iklan lan kanthi kualitas luwih dhuwur. Uga nawakake nyoba 14 dina gratis sing bisa diuntungake.

3 rencana langganan platform crunchyroll

Paling kamungkinan, kanggo ndeleng lan ngerti keutamaan platform iki, sampeyan miwiti lengganan gratis menyang crunchyroll, kanthi iki sampeyan bakal duwe hak katalog seri sing winates, lan sampeyan bakal duwe iklan ing saben bab, pariwara bisa mlumpat ing wiwitan utawa ing tengah tonton, kanthi gaya YouTube paling murni. Kualitas streaming kanggo versi gratis yaiku 480p, kualitas cekap kanggo nonton anime online.

Rencana Premum ing € 4,99 saben wulan, menehi kamungkinan kanggo ngakses kabeh katalog platform, lan episode paling anyar mung bakal kasedhiya 1 jam sawise premier ing Jepang. Temenan, kita ora bakal duwe pariwara sing ngganggu lan kualitas streaming nganti 720 lan 1080p, mode iki uga kalebu dhukungan teknis kanthi tanggapan prioritas lan diskon ing toko online crunchyroll.

Pungkasan, kita nemokake opsi langganan Premium + sing regane € 8.99 saben wulan nawakake padha karo langganan Premium konvensional kanthi sawetara ekstra, sing sejatine dudu nyaranake, mung pengiriman gratis ing AS, lan bisa melu eksklusif kontes, lencana virtual premium, lan atribut liyane kanthi regane sithik sing ndadekake prabédan € 4 ora cocog.

Platform sing bisa dideleng lan digunakake crunchyroll

Platform sing kompatibel karo crunchyroll iku akeh, perusahaan wis nandur modhal teknologi lan wis bisa nggawa apike kanthi praktis kabeh sing digunakake masarakat saiki. Saliyane ing PC, Mac utawa Linux liwat browser, kita bisa ngrasakake konten ing Android, IOS, Windows Phone, Xbox 360, XBox One, Play Station 3, Play Station 4, Play Station Vita, Wii U, Chromecast, Apple TV lan Roku Box. Tawaran sing apik kanggo nikmati anime ing piranti favorit kita.

katalog crunchyroll

Katalog crunchyroll

Katalog crunchyroll, kita kudu ngakoni manawa cukup, platform liyane sing didedikake kanggo anime wis muncul saiki, nanging ora kuwat kaya sing saiki, sing wis khusus kanggo tuku lisensi, entuk transaksi karo sawetara perusahaan lan entuk investor kaya Otter Media utawa TV Tokyo.

Katalog crunchyroll saiki duwe luwih saka 200 judhul, kanthi subtitle ing pirang-pirang basa. Ing antarane rangking kasebut, kita bisa nemokake seri populer kayata Naruto Shippuden, Fairy Tail, The Testament of Sister New Devil, World Trigger, Mobile Suit GUNDAM Iron Blooded Bloodphines, Comet Lucifer, Hunter x Hunter utawa Ushio and Tora. lan ing situs web, kita bisa mriksa tanggalan premiere kanggo nganyari berita kasebut.

Keabsahan platform anime iki

Platform kasebut bisa digunakake kanthi sah, amarga saiki crunchyroll wis nyedhiyakake lisensi ing macem-macem negara lan dhukungan saka studio, penerbit, lan jaringan Jepang sing nglindhungi, Aniplex, Jaringan Televisi Nippon, Gambar Kadokawa utawa Shueisha minangka sawetara perusahaan sing ngancani lan dhukungan. Yen seri dilisensi ing negara sampeyan lan crunchyroll wis mbayar lisensi kasebut, sampeyan bisa nikmati ing platform, yen kosok baline, seri kasebut ora dilisensi, bisa uga kalebu ing katalog anggere penulis setuju.

Crunchyroll muncul ing taun 2006 lan wiwit narik kawigaten utamane babagan karya penggemar, asosiasi wong sing subtitle anime ing macem-macem basa minangka hobi. Ing taun pisanan, dheweke ora ngurmati undang-undang kasebut, lan nerbitake konten tanpa ngetrapake undang-undang kasebut, nganti taun 2010 dheweke mulai ngesahake bisnis lan mbusak saka kabeh platform sing ora sah.

Para penggemar wis nindakake tugas ing njaba ukum, dipuji dening akeh lan dikritik dening wong liya. Ing njaba diskusi iki, mupangat gedhe kudu diwenehake kanggo komunitas kasebut, yaiku yen wis nuduhake konten kasebut ing saindenging jagad, saupama penerbit nasional ora bakal mbayar lan ora bakal tekan negara kita.

Sepisan maneh, kita berjuang kanggo para pelanggan, Waki ​​lan Netflix ora fokus karo konten Jepang sing disenengi akeh wong, nanging uga perang karo seri Amerika Utara. Sawise perang nglawan pembajakan sing ditindakake ing taun kepungkur ing Spanyol, wilayah kasebut saiki dadi salah sawijining poin paling apik kanggo platform kayata crunchyroll, daisuki, WakiTV utawa netflix kanggo dadi panyedhiya hiburan utama kita. Ora ana sangsi manawa konten kasebut kudu dibayar, panganggit kudu entuk bathi, editor kudu golek dhuwit, mula kita bisa ndhaptar kabeh profesional sing melu rantai produksi anime. Nanging pangguna pengin layanan universal kanthi rega sing padha lan kayane ing perang iki kanggo konten sing ora bisa diilangi, kalorone uga ora bakal duwe katalog sing lengkap.

Akses platform crunchyroll.com ing kene


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.