Bitcoin, apa sejatine, cara kerjane lan ing endi bisa tuku Bitcoin

Wis pirang-pirang taun krungu babagan Bitcoin, ora mung ing warta, nanging uga ing serial televisi. Masalahe yaiku ing biasane, utamane ing serial televisi, Apa sejatine Bitcoin lan apa sing bisa ditindakake bisa distorsi. Bitcoin iku mata uang virtual Iki ora dikontrol dening badan resmi, ora disimpen ing bank, ora bisa dilacak lan asring, utamane ing jaman awal, wis ana gandhengane karo kegiatan ilegal sing ana gandhengane karo penjualan obat-obatan lan gaman (Silk Road bakal dibukak kenal karo kita kabeh). Nanging yen digoleki luwih jero babagan apa sejatine koin anyar iki, bisa dingerteni manawa bisa dadi koin sing digunakake dening para pangguna ing wektu sing ora adoh banget.

Kajaba iku, Bitcoin ngalami kenaikan rega sing luar biasa, mula dadi kesempatan investasi sing gedhe kanggo wong-wong sing pengin entuk dhuwit sing signifikan. 5.000, € 10.000, € 200.000, ... malah ana profesional ing sektor kasebut sing ngramal masa depan ing endi Bitcoin bisa regane mayuta-yuta euro. Ngadhepi klaim kasebut, akeh wong sing mlebu pasar Bitcoin minangka investor.

Apa sampeyan pengin nandur modal ing Bitcoin? Kita menehi 10 $ GRATIS ing Bitcoin kanthi ngeklik ing kene

Apa sing diarani Bitcoin?

Bitcoin

Kaya sing wis dakkandhani ing ndhuwur, Bitcoin minangka mata uang digital, ora duwe cathetan utawa koin fisik kanggo nindakake transaksi. Bitcoin disimpen ing dompet virtual sing bisa mbayar kanthi cepet liwat internet. Ninggalake panggunaan biasa sing wis ana gandhengane, saiki Microsoft, platform game Steam, kasino Las Vegas lan uga tim basket NBA nampa mata uang digital iki minangka bentuk pembayaran, nanging ora mung siji-sijine wiwit jumlah bisnis lan perusahaan gedhe sing wiwit seneng nggunakake mata uang iki saya tambah.

Entuk $ 10 GRATIS ing Bitcoin kanthi ngeklik ing kene

Cekakipun kita bisa ngomong kaya ngono Bitcoin minangka mata uang digital, desentralisasi lan adhedhasar pangguna. Amarga kurang ilmu babagan mata uang anyar iki sing ora dikontrol organisasi finansial, sawetara negara wiwit mblokir situs web sing ngidini operasi nganggo mata uang iki, kayata Rusia, Vietnam, Indonesia. Nanging, negara liya kaya Amerika Serikat lan Brasil wis nawakake ATM sing bisa tuku Bitcoin langsung kanthi nggandhengake karo dompet.

Ana mata uang crypto liyane kayata Ether, Litecoin lan Ripple nanging sing sejatine Bitcoin saiki mung cryptocurrency sing penting lan bobot ing saindenging jagad.

Sapa sing nggawe Bitcoin?

Craig Wright

Sanajan ora ana bukti nyata sapa sing nggawe, paling trek kredit Satoshi Nakamoto ing taun 2009, sanajan ana ide pertama kanggo nggawe mata uang desentralisasi lan anonim ditemokake ing taun 1998, ing milis digawe dening Wei Dai. Satishi nganakake tes pertama operasi konsep Bitcoin ing milis ing universitase, sanajan ora suwe sawise dheweke ninggalake proyek kasebut, dheweke ora mangu-mangu lan ora ngerti babagan sumber terbuka sing adhedhasar Bitcoin lan sarana nyata.

Ing 2016, wong Australia Craig Wright, negesake manawa dheweke nggawe mata uang digital bebarengan karo Dave Kleiman (tilar donya ing taun 2013) negesake manawa jeneng Satoshi Nakamoto salah lan digawe dening kalorone kanggo ndhelik kanthi anonim. Craig nampilake serangkaian tombol pribadi sing ana gandhengane karo koin pisanan sing digawe Nakamoto, nanging kayane informasi sing dicethakaké kanggo mbuktekake manawa dheweke yaiku pencipta durung cukup lan saiki jeneng pangripta Bitcoin isih kasedhiya .

Pira regane Bitcoin?

regane sepira bitcoin

Ing taun kepungkur, rega Bitcoin mundhak 500%, lan nalika nulis, rega Bitcoin udakara $ 2.300. Senadyan jumlahe mata uang saiki, akeh sing isih ora percoyo nalika investasi ing mata uang digital iki, katalog minangka efek gelembung sing cepet utawa mengko bakal njeblug, njupuk dhuwit kanggo kabeh pangguna sing wis nandur modal wektu lan dhuwit ing mata uang iki.

Apa sampeyan pengin nandur modal ing Bitcoin?

Klik ing kene kanggo tuku Bitcoin

Siji poin sing disenengi yaiku ora gumantung karo awak apa wae sing ngatur lan bisa ngendhaleni, dadi mung pangguna lan penambang, bebarengan karo jumlah operasi sing ditindakake saben dina, sing bisa mengaruhi rega rega utawa mudun. Aplikasi utawa kaca web sing beda-beda sing ngidini kita bisa tuku lan adol Bitcoin nawakake penawaran ing wektu sing tepat kanggo nindakake transaksi supaya kita ngerti kapan wae jumlah Bitcoin sing bakal dipikolehi. Yen sampeyan pengin tuku Bitcoin, rekomendasi kita supaya sampeyan nggunakake platform sing kuat lan aman kaya Coinbase. Klik kene kanggo mbukak akun nganggo Coinbase lan tuku Bitcoin pisanan.

 Ing endi bisa tuku Bitcoin?

Sanajan regane Bitcoin bisa beda-beda sajrone setaun, saya akeh pangguna sing kepengin nandur modal ing cryptocurrency iki. Saiki ing internet, kita bisa nemokake akeh kaca web sing ngidini kita nandur modal ing Bitcoin. Nanging ing antarane kabeh sing bisa ditemokake, akeh sing pengin tetep dhuwit tanpa menehi imbalan, kita nyorot Coinbase, salah siji sing pertama sing milih mata uang non-terpusat lan anonim iki wiwit wiwitan.

Kanggo bisa tuku Bitcoin liwat Coinbase kita kudu download aplikasi kanggo saben sistem operasi: iOS utawa Android. Sawise ndaftar lan ngrampungake sawetara langkah verifikasi sing gampang, kita ngisi data akun bank lan bisa miwiti tuku Bitcoin, Bitcoin sing bakal disimpen ing dompet sing ditawakake layanan iki, mula kita bisa mbayar pembayaran menyang pangguna liyane ing kene koin utawa simpen nganti rega pasar luwih dhuwur tinimbang sing saiki.

Aja mikir kaping pindho lan entuk $ 10 GRATIS ing Bitcoin kanthi ngeklik ing kene

Ing aplikasi sing padha kita bisa kanthi cepet entuk nilai Bitcoin nalika tuku utawa adol, supaya kita ora prelu takon karo kaca web liyane sadurunge nindakake proses kasebut. Minangka aturan umum, nilai Bitcoin ditampilake kanthi dolar, mula luwih becik tuku mata uang iki kanthi dolar lan ora ing euro, yen ora, kita kepengin kelangan dhuwit kanthi owah-owahan sing ditindakake bank kanggo nindakake transaksi kasebut.

Cara ngambang Bitcoin

Kanggo miwiti nggawe sirah sampeyan menyang jagad Bitcoin, sampeyan kudu luwih dhisik sambungan internet, komputer sing kuat lan piranti lunak tartamtu. Ing pasar, kita bisa nemokake macem-macem garpu aplikasi open source sing digunakake kanggo entuk Bitcoin, kabeh gumantung karo sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Proses kanggo nambang Bitcoin iku gampang, amarga tim sampeyan sing duwe tanggung jawab, uga ewonan komputer liyane, kanggo ngolah transaksi sing ditindakake ing pasar lan ngasilake Bitcoin. Temenan manawa tim sampeyan wis makarya, luwih akeh Bitcoin sing bisa dipikolehi, sanajan ora kabeh katon apik banget.

Yen ana kompetisi liyane, kemungkinan tim sampeyan digunakake kanggo nyuda transaksi mula tingkat bathi bakal dikurangi. Ora ana sing bisa ngontrol sistem kanggo nambah penghasilan Bitcoin, siji-sijine sing bisa ditindakake yaiku nggawe peternakan sing duwe akeh komputer sing nyambung menyang jaringan, sing siji iku mbutuhake biaya cahya sing penting, ora ngetung biaya peralatan, sing kudu cukup kuat.

Kacepetan nalika digawe dikurangi nalika Bitcoin ditanggepi, nganti tekan angka 21 juta, ing wektu iki ora bisa ngasilake mata uang elektronik saka jinis iki. Nanging kanggo nggayuh jumlah kasebut isih akeh wektu sing dibutuhake.

Pilihan liyane kanggo ngetrapake bitcoin kanthi cara sing luwih gampang yaiku nyewa sistem Penambangan awan Bitcoin.

Sapa sing ngontrol Bitcoin?

Masalah sing diwakili Bitcoin kanggo negara lan bank gedhe yaiku ora ana lembaga sing tanggung jawab ngontrol kabeh sing ana gandhengane karo mata uang iki, prekara sing jelas ora nggawe lucu, utamane kanggo sawetara wektu ing bagean iki, Bitcoin wiwit dadi itungan umum, sanajan isih ana pirang-pirang taun sadurunge minangka alternatif sing nyata.

Coinbase, Blockchain.info lan BitStamp tanggung jawab nawakake infrastruktur Bitcoin, dheweke minangka simpul sing bisa ngasilake bathi, mula dheweke terus ngupayakake kepentingane dhewe, sapa wae sing nawakake dhuwit luwih akeh, nanging dudu sing nyebarake, tugas kasebut ditambang para penambang, wong sing seneng karo piranti lunak khusus lan kekuwatan komputer sampeyan bisa dadi pertambangan lan entuk Bitcoin.

Kaluwihan saka Bitcoin

  • KeamananAmarga pangguna duwe kontrol lengkap kanggo kabeh transaksi, ora ana sing bisa ngisi akun kaya kertu kredit utawa mriksa akun.
  • Transparan. Kabeh informasi sing ana gandhengane karo Bitcoin kasedhiya ing publik liwat blokchains, registri sing kasedhiya kabeh informasi sing gegandhengan karo mata uang iki, registri sing ora bisa diowahi utawa dimanipulasi.
  • Komisi ora ana. Bank urip mati komisi sing diisi karo kita saliyane main dhuwit. Pembayaran sing digawe karo Bitcoin, umume, pancen gratis amarga ora ana perantara, sanajan kadhang gumantung karo jinis layanan sing pengin dibayar, sawetara komisi bisa uga dileksanakake, nanging ing kasus sing spesifik.
  • Cepet. Thanks kanggo Bitcoin, kita bisa ngirim lan nampa dhuwit kanthi praktis langsung saka utawa ing saindenging jagad.

Kerugian Bitcoin

Temenan ora mung jagad, lan kurang organisasi finansial, sing luwih milih popularitas mata uang iki, utamane amarga ora duwe cara kanggo nggayuh lan ngontrol.

  • Stabilitas. Wiwit lair, Bitcoin wis entuk angka sing ngluwihi ewu dolar per unit, lan sawetara dina mengko duwe regane sawetara atus dolar. Kabeh gumantung karo operasi lan volume Bitcoin sing obah nalika semana.
  • Popularitas. Mesthine yen sampeyan takon karo wong sing dikenal babagan bitcoin lan sing ora seneng karo teknologi, dheweke bakal ngandhani yen sampeyan ngomong babagan minuman energi utawa sing padha. Sanajan luwih akeh bisnis lan perusahaan gedhe sing dhukungan saka mata uang iki, isih ana dalan sing bisa ditindakake sadurunge dadi mata uang saben dina sing umum.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Bitcoin ngandika

    Cryptocurrency adhedhasar sistem "peer to peer" (saka pangguna menyang pangguna) sing bisa ngrampungake masalah cara pambayaran sadurunge: kabutuhan pihak katelu.

    Sadurunge nggawe mata uang kripto, nalika pengin mbayar kanthi online, sampeyan kudu nggunakake platform kayata Bank, Paypal, Neteller, ... lsp kanggo mbayar.

    Kanthi cryptocurrency Bitcoin, iki wis diganti amarga ora prelu duwe badan ing mburi mata uang gratis iki, dadi jaringan sing digawe dening pangguna (ewu komputer ing saindenging jagad) sing nggawe pemantauan, kontrol lan registrasi transaksi.

  2.   Satoshi Nakamoto ngandika

    Pak Craig Wright, iki dudu Satoshi. Wong iki minangka panrima sing salah siji saka hard drive sing digunakake.
    Transaksi Finney, yaiku transaksi sing digawe saka pcku, Core 2 Duo kanthi ram 2 gb lan hard disk 80, nalika aku nyelehake Pdf 9 lembar Bitcoin, bebarengan karo mbandhingake ukum Moore, menyang laptopku .

    Said Transaction digawe saka pc menyang laptop Acer Aspire, lan 2,5 hard drive laptop kasebut dikirim, amarga ana kesalahan. Hubungane karo wong iki ora mung saka komersial, aku ora ngerti, lan aku uga ora ngerti apa sing dikarepake, uga tujuane perkara iki.

    Transaksi Finney minangka tes pertama sing daklakoni, liwat ip lan port 8333 sukses. Aku lan Finney nyamarake pengajuan file lan transaksi kanggo ngatur rapat.

    Iki minangka salah sawijining kasunyatan lan misteri sing wis dakkandhani saiki.

    Dina iki, aku bakal tetep anonim, nanging wektu iki beda karo taun-taun pungkasan, aku luwih seneng ngomong.

    Satoshi.

  3.   Jaime Noble ngandika

    PENTING: ing Spanyol, gunakake LiviaCoins.com kanggo tuku utawa adol bitcoin. Cepet lan gampang