Cryptocurrency apa sing bakal dituku kanggo miwiti nggawe portofolio aset crypto kita

Sanajan ora prelu urip kaya semut paribasan ing crita, ora masuk akal yen tumindak mung minangka cicada, mula mujudake cadangan sing regane, sanajan asor, ora bakal lara. Yen uga rumangsa petualangan, kita bisa milih aset finansial, cryptocurrency, yen kanggo wong enom sing ora bisa ngerti tujuane, bisa tuwuh kaya busa, klelep utawa entuk stabilitas sing padha karo dhuwit saiki (paling ora mata uang sing paling penting ing ndonya).

Yen kita mung bakal fokus karo sing paling penting, bisa uga limang mata uang; Bitcoin sing kondhang, sawetara wong tuku Ethereum, utawa Bitcoin Cash, XRP utawa Tether. Lima iki minangka sing pertama ing kisaran kapitalisasi, yen luwih seneng fokus ing saben mata uang kripto individu, peringkat bakal beda-beda, ya, sing ora nate owah-owahan yaiku posisi kehormatan, sing asring dikuwasani Bitcoin.

5 sing paling penting

Bitcoin

Bitcoin (BTC) iku sing pertama, yaiku sing pertama duwe nilai saben koin sing luwih dhuwur, ing $ 8.165 saben cryptocurrency wiwit tanggal 9 Oktober 2019. Kajaba iku, sanajan kalah karo pemain anyar sing melu game kasebut, konsentrasine ngasilake mata uang moneter paling gedhe kanggo kabeh mata uang kripto, meh 147 yuta dolar, kanggo njaluk preponderance BTC uga ing faktor iki. Sabanjure kanthi tingkat kapitalisasi, Ethereum, nglumpukake massa moneter kurang saka 000 milyar dolar, nanging ing sisih liya, mesthine ora bisa ngomong babar pisan.

Minangka titik positif pungkasan, yen sampeyan liberal, jumlah maksimum BTC yaiku 21 yuta, saiki antara 17 lan 18 yuta kasebut ditambang, lan ora bakal ana siji maneh, mula sampeyan bakal bebas saka wabah saka inflasi lan negesake karakter nilai cadangan.

Ethereum

La kapindho ing padudon diperdagangkan, kira-kira bakal mungkasi wulan Oktober kaping pisanan, udakara 176 dolar AS per Ethereum (ETH), dudu sing paling kaloro kaloro (ing wulan Oktober 2019 isih Produsen, udakara 460 dolar saben duwit receh), nanging kalebu sing paling dihargai, sapa ora pengin duwe sawetara ETH ing dompet crypto? Sanajan meh kabeh mata uang crypto bisa dituku kanthi bagean saka awake dhewe, yaiku, sampeyan bisa tuku pecahan, ora prelu tuku kabeh, ETH ngidini kita entuk kabeh aset tanpa kudu mbayar dhuwit sing akeh banget.

XRP

Kanthi nilai sing biasane pindhah wiwit pungkasan wulan Juni taun iki udakara waktu seprapat dolar, Cryptocurrency ripple duwe kapitalisasi $ 12 milyar.

Bitcoin Cash

La Garpu BTC isih akeh prestise saka itungan induk, ora kanggo dagang kanthi $ 231 saben duwit receh, yen diwiwiti taun diwiwiti kanthi rega $ 113 ora ana maneh.

Tether

Tether, sing nilai dagang saiki udakara $ 1, rada kaiket lan didhukung karo mata uang fiat, sing nglindhungi saka volatilitas mata uang crypto liyane, nalika ngadhepi kacilakan lan paku sing tajem, sing bisa uga ora nggawe cryptocurrency sing cocog yen sampeyan pengin.

Kita ora ngerti apa sing bakal kelakon ing mbesuk, nanging apa sing mesthine yaiku paling ora nalika mata uang kripto jangka pendek bakal kasedhiya karo kita lan terus nambah semangat lan rasa sengit. Yen kita dudu saka klompok nomer loro, paling ora kudu dianggep minangka investasi lan tindakake warta sing ana gandhengane.

Yen rampung taun 2018 luwih dhuwur tinimbang rega sing umume wis lair, nanging ing ngisor iki luwih murah rega sing tekan pungkasan taun 2017Kasunyatan manawa ing pungkasan wulan Juni, BTC wis praktis nambah kaping papat regane wiwit 6 wulan kepungkur, mula ora kudu dingerteni, lan nganti enteke, bisa uga diarani meh kabeh mata uang kripto gedhe.

Mesthi iki ora ateges dheweke bakal bangkit maneh, ing jagad finansial ora ana sing pasti, nanging sing katon minangka bertentangan karo sing dianggep para durjana, mata uang crypto isih duwe tali.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.