Iki trailer 4K sing ngumumake Final Fantasy XV kanggo PC

Final Fantasy XV minangka revolusi penting ing babagan saga penting sing diprentah Square Enix. Nalika lelungan nganggo kapal gedhe ing Final Fantasy VIII, kita ora ngimpi RPG kothak pasir kanthi ciri khas kasebut, adoh banget. Mangkene Final Fantasy XV dadi laris lan sukses kualitas ing saindenging jagad, Ora ana wong sing bisa nglirwakake tandha manawa gaya anyar dheweke isih ana, sanajan kasunyatane manawa para jinis paling murni yaiku nesu.

Nanging, rilis PC terus ditundha. Nganti wingi, pungkasane Kita ngerti sajrone Gamescom saka Nvidia manawa Final Fantasy XV bakal teka ing PC kanthi fitur sing luar biasa ing wiwitan taun 2018.

Kita pancen ngadhepi port versi console, nolak sing jelas bakal mbuang-buang wektu sampeyan, nanging kasunyatan manawa port kasebut ora ateges bakal duwe kualitas sing padha. Nvidia kepengin nggunakake minangka juara kualitas lan kekuwatan supaya kertu grafis bisa ditulis. Antarane liyane, kita bakal bisa nikmati tekstur kanthi resolusi 4K lan akeh teknologi ing level piranti lunak sing digabung karo tim Nvidia, kayata TrufEffects, Hairworks ...

Aspek menarik liyane yaiku nggunakake teknologi Dolby Atmos. Nanging mesthine ora bakal dadi pilihan rasa kanggo pangguna apa wae, mung sing duwe piranti kanthi kinerja dhuwur. Kanggo gawe marem pangguna, katone game kasebut bakal diluncurake menyang PC langsung karo kabeh DLC nganti saiki, bisa uga cara kanggo menehi ganti rugi amarga kelangan wektu. Cekakipun, Final Fantasy XV bakal teka ing wiwitan taun nganggo klambi tampan kanggo PC Master Race.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.