Iki carane sampeyan miturut jinis sandhi sing sampeyan gunakake ing internet

sandhi-sinau

Cara kita tumindak ing Internet nemtokake apa sing asring kita lakoni, kita duwe "Troll", lan mesthine "Haters" sing dikasihi, ing antarane sawetara spesies ekosistem Internet liyane. Nanging, kita kudu asring ngerteni luwih dhisik kanggo ngerti pikirane manungsa sing rame. Lan dheweke nindakake panelitian sing apik banget babagan kepiye awake dhewe utawa tembung apa sing bisa nemtokake kita kanthi luwih apik, gumantung saka cara nggunakake lan ngatur sandhi ing internet Apa sampeyan duwe orientasi rinci, sengaja, utawa fleksibel? Temokake data saka panliten sing menarik iki, lan kita arep nuduhake karo sampeyan supaya sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan jagad sing menarik iki.

Panliten kasebut wis ditindakake dening Lab42 lan dituduhake ing jaringan dening Bantuan Keamanan Bersih lan blog Spanyol MicrosiervosDadi, kita bisa ngerti sethithik babagan wong gumantung karo jinis sandhi sing digunakake ing jaringan, lan golek idea babagan pirang-pirang pangguna sing cocog karo profil iki. Sistem kasebut wis dipérang dadi rong klompok:

1 Group

  • Drivers (35%): Nggunakake maneh sandhi sing padha bola-bali.
  • Pengecer (49%): Dheweke nggawe formula individu kanggo ngatur lan ngelingi sandhi sing beda-beda.
  • Disengaja (86%): Dheweke peduli njaga keamanan level sandhi sing luwih dhuwur.

2 Group

  • Kismis (45%): Dheweke ora kuwatir amarga ora yakin manawa duwe informasi sing relevan.
  • Yakin (43%): Dheweke luwih seneng gampang sandhi gampang, lan dilebokake sadurunge keamanan.
  • Fleksibel (50%): Dheweke ora nggunakake layanan kasebut yen ora ngasilake keamanan kanggo njaga data pribadi.
  • Kuwatir (86%): Dheweke ngerti manawa ora mung sandhi minangka basis keamanan online

KESIMPULAN

Sing paling ala yaiku mung 5% pangguna sing ngerti aspek sing nggawe tembung sandhi pancen aman, lan 61% wong sing disurvei, sanajan ngerti manawa sandhi kasebut ringkih, ora peduli. Kabeh klasifikasi kasebut kompatibel karo siji liyane, sanajan beda klompok, kabeh gumantung karo cara tumindak ing jaringan saben wong sing dimaksud Lan piye kabarmu?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.