Iki minangka multiplayer lan beta Call of Duty: Infinite Warfare

call-of-duty-infinite-warfare-listing-thumb-01-ps4-us-28apr16

Activision saiki wis ngrilis sawetara video sing ana gandhengane karo mode multiplayer (sing paling relevan) saka Call of Duty: Infinite Warfare, FPS sing paling populer saiki. Sanalika, nawakake pangguna sing wis pesen supaya akses game menyang beta sajrone sawetara dina sabanjure. Beta iki bakal dadi sing pertama kanggo pangguna PlayStation 4 lan mengko mengko kanggo pangguna Xbox One. Kita bakal ngandhani babagan carane game Activision anyar diganti lan apa sampeyan kudu nggawe reservasi kanggo nyoba beta. Nanging, kayane kompetisi Battlefield 1 ing taun iki bakal cukup relevan ing babagan FPS.

Jujur, video kasebut ora menehi rasa urip sing apik, efek futuristik sing luwih gedhe (luwih saka CoD Black Ops 3) lan inovasi sing sithik banget ing bagean teknis lan gameplay. Kita ninggalake sampeyan ing ngisor trailer sing wis dirilis Activision supaya sampeyan bisa mandhiri. Sistem pertempuran isih njaga mlumpat lan nglewati lemah, soko sing sampeyan tresnani utawa sengit, kaya sing diandharake dening para panganggo game terkenal.

https://www.youtube.com/watch?v=irIkbTen53k&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DirIkbTen53k&has_verified=1

Saliyane, aset gedhe ing taun iki yaiku versi Call Of Duty: Modern Warfare 3 sing bakal kalebu ing versi khusus game kasebut. Versi sing regane ora kurang saka € 90. Ora akeh sing gelem mbayar dhuwit kasebut mung kanggo game sing wis digawe remaster, sanajan kita ora nemtokake manawa sawise sawetara wulan, Activision bakal ngeculake kanthi digital lan kanthi kapisah kanggo narik bali paling adoh. Beta bakal diluncurake tanggal 14 Oktober kanggo pangguna PlayStation 4, nanging kaya sing wis kasebut, paling ora saiki pre-order (reservasi) dadi wajib yen pengin entuk kode beta.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.