Iki Xbox One X, konsol paling kuat ing sejarah

Sajrone sejarah game video anyar, konsol dadi salah sawijining piranti sing paling dituntut dening pangguna akeh. PlayStation asli minangka salah sawijining konsol sing laris, nanging wis pirang-pirang taun, Microsoft dadi alternatif kanggo nganggep yen wis ana ing Xbox. Nanging kayane Microsoft pengin mrentah ing jagad game video lan wis nampilake Xbox One X, konsol kanthi spesifikasi, karakteristik sing luwih rinci ing ngisor iki.

Fitur sing paling narik kawigaten ditemokake ing kemungkinan sing ditawakake: game 4K asli, ora ana emulasi kaya saiki. Nanging kanggo mindhah resolusi kasebut, Xbox X asale saka tangan AMD sing wis kolaborasi kanthi kuat ing desain kewan iki, kita nemokake ing Prosesor Jaguar 8-inti kanthi frekuensi jam 2,3 GHz.

GPU, salah sawijining bagean paling penting bebarengan karo prosesor, menehi tenaga 6 teraflops, adoh saka 4 sing ditawakake PS4 Pro. Memori, bagean utama liyane ing konsol, sanajan kadhang kala kedadeyan detik pesawat sing dilimpahi GPU lan CPU, nuduhake kita 12 GB tipe GDDR5.

Nalika nerangake konektivitas, Microsoft wis ngetrapake output HDMI sing cocog karo spesifikasi AMD 2.1 lan Freesync kanggo nawakake kompatibilitas kanthi resolusi 4K lan HDR. Uga menehi telung port USB 3.0 kanggo nyambung luwih akeh unit panyimpenan, sing kanthi asli nawakake panyimpenan 1 TB, sing maca Blu-ray 4K UHD, maca kompatibel karo video lan game. Kajaba iku, iki uga kompatibel karo layanan video streaming sing nawakake konten ing 4K.

Kompatibilitas mundur

Saiki, pangembang kudu ngupayakake kanggo miwiti ngeculake konten ing 4K asli sing ora dicithak amarga saiki bisa nemokake Xbox One. Kabeh game sing saiki kasedhiya ing Xbox One bakal kompatibel karo Xbox One X.

Rega lan kasedhiyan

Microsoft pengin konsol iki dadi ratu belanja Natal lan nyiapake peluncuran ing saindenging jagad kanggo 7 November ing rega 499 euro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.