Kaca lan aplikasi kanggo nggawe dandan virtual

virtual-katon-pangowahan

 

Nindakake dandan pancen ora gampang. Ngganti gambar sing biyen bisa dadi medeni banget, amarga yen ana pangowahan, kita bakal getun. Sing paling mbebayani yaiku ngganti gaya rambut, nanging nganggo dandanan kanthi milih kombinasi sing ala bisa nggawe kita katon mung prekara sing ora dienggo lan mbuwang wektu. Amarga kabeh sebab kasebut, paling becik kita nindakake kabeh iki tanpa ndemek rambut kita dhewe. Kepiye carane bisa? Nggawe apik a dandan virtual saka komputer, smartphone utawa tablet. Ana akeh pilihan kanggo nggawe dandan virtual, nanging sing paling bisa ditemokake yaiku aplikasi kanggo piranti seluler. Ing ngisor iki sampeyan duwe dhaptar situs web lan aplikasi saengga sapa wae sing pengin nggawe pangowahan bisa nindakake sadurunge tanpa mbebayani.

Halaman web

Taaz

taaz

Yen sampeyan pengin nggawe dandan virtual ing kaca web, aku mikir pilihan sing paling apik yaiku Taaz. Ing Taaz sampeyan bisa nggawe foto sing sampeyan upload (utawa pilih salah siji saka sing ditawakake) nambah kabeh jinis dandanan, kayata lipstik, bayangan, maskara, concealer lan kabeh sing sampeyan goleki. Kajaba iku, kanggo saben jinis dandanan uga ana gamut warna meh telas, supaya sampeyan bisa nganggo lambe sing jambon (kanthi cara, ana uga whitening untu), kulit coklat, eyeshadow ijo utawa kombinasi sing bisa dibayangake.

Lan, kanggo ngrampungake paket kasebut, ing Taaz sampeyan uga bisa nggawe pangowahan gaya rambut virtual. Kaya dandanan, ana pirang-pirang gaya lan warna sing kasedhiya, mula pangowahane bisa dadi hebat nganti sampeyan ora bakal ngerti awake dhewe. Kanthi dandanan ora bakal salah banget, nanging kanthi gaya rambut, luwih-luwih yen nggawe luwih cekak, luwih becik coba salah sawijining situs web kasebut sadurunge nindakake perkara sing edan supaya sampeyan getun.

Taaz uga duwe aplikasi seluler, nanging ora gratis. Sampeyan bisa nemokake ing toko aplikasi.

Situs web: taaz.com

Elle

dheweke

 

La Majalah Elle Uga duwe kaca sing bisa ngunggah foto sampeyan dhewe, saliyane nggunakake conto gambar, sing bisa ditrapake kanggo ngubah. Sampeyan ora duwe akeh pilihan kaya Taaz, nanging uga bisa dadi perkara sing apik. Taaz duwe akeh pilihan supaya sampeyan kudu ngerti banget apa sing sampeyan goleki lan ing situs web Elle, kayata, yen ana warna sing sithik, kita bakal luwih dhisik nemokake gambar kasebut ing sirah. Secara logis, yen ing pungkasan pangowahan virtual sampeyan pengin negesake warna luwih sithik, mula bisa rampung ing rai lan kasunyatane.

Situs web: elle.es/change-de-look

Instyle

 

ing gaya Yen sing digoleki yaiku a ganti gaya rambut, pilihan sing apik kanggo mriksa gaya katon yaiku mriksa ing Instyle. Cara kerjane ora bisa luwih sederhana: sampeyan mung kudu ngunggah foto lan ndeleng gaya rambut, kayata, seniman Hollywood. Nanging ora prelu nyalin gaya rambut saka aktris, mesthine. Kita uga bisa milih gaya rambut adhedhasar warna lan gaya. Kemungkinan kasebut ora ana enteke.

Yen ora pengin ngunggah foto, kita uga bisa nggawe pangowahan adhedhasar praupane wong misuwur. Secara logis, yen sampeyan ngunggah foto sampeyan dhewe, sampeyan kudu eling yen gambar kasebut kudu paling ora, pasuryan ora bisa ditemokake kanthi nyata, rambut sing nutupi rai bakal terus nalika diganti.

Situs web: instyle.com/makeover

Aplikasi seluler

Saka aplikasi seluler ing ngisor iki, sing pertama yaiku versi iOS lan sing nomer loro kanggo versi Android.

Genius dandanan

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store
Genius dandanan
Genius dandanan
Pangembang: L'Oréal
Price: free

Makeup Genius minangka aplikasi sing diluncurake Loreal pirang wulan kepungkur. Ora suwe banjur dadi meh virus ing antarane pangguna, lan dudu mung wanita, amarga bisa nganggo dandanan lan ngetrapake owah-owahan ing wajah kita. Saben miwiti Genius Makeup, kita kudu nyelehake rai ing ngarepe piranti seluler supaya bisa kalibrasi. Sawise dikalibrasi, kita bisa ngganti tampilan virtual. Nanging sing paling apik yaiku nggawe rai lan kaya kaca, dadi yen nggawe rai, mesem utawa tumindak apa wae, kita bakal weruh kanthi nyata lan menehi gambaran sing realistis banget. Tanpa diragukan, disaranake.

Saka aplikasi sing padha, minangka aplikasi merek sing apik yaiku, kita bisa ndeleng macem-macem jinis dandanan sing bisa ditambahake ing tampilan lan bisa dituku mengko. Nanging iku wis dadi keputusan kanggo masing-masing. Kanggo nyoba ana sawetara gaya sing wis ditemtokake sing bakal nuduhake kemampuan aplikasi Loreal iki.

Sampurna365

Perfect365 - Editor Foto (Link AppStore)
Perfect365 - Editor Fotofree
Perfect365: riasan rai
Perfect365: riasan rai
Pangembang: Perfect365, Inc.
Price: free

Perfect365 minangka aplikasi sing luwih fokus tinimbang praupan kita mesthi katon apik. Yen kita duwe kekurangan sing sementara, yen warna rai ora cocog utawa pengin nambah dandanan, kabeh bisa rampung karo Perfect365, aplikasi sing cukup populer ing kalangan wanita nganggo piranti seluler. Ora nggumunake, aplikasi kasebut wis dadi pemenang Penghargaan CES kanggo Inovasi Desain lan Teknik lan wis diunduh luwih saka 65 yuta pangguna.

Perfect365 pancen realistis, sing menarik yen sampeyan pengin ngowahi foto kanggo dituduhake karo pangguna liyane. Iki uga nduweni tampilan sing wis digawe, mula nggawe dandan mung sawetara tunyuk. Mesthine, salah sawijining bintang digunakake yaiku ngapikake utawa ngilangi bagean-bagean foto sing durung ditemokake kaya sing dikarepake.

dandanan

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store
dandanan
dandanan
Pangembang: ModiFace
Price: free

Dandanan (tanpa liya) uga aplikasi gratis sing bisa nggawe foto rai. Wis luwih saka 2000 warna, luwih saka 60 gaya rambut lan luwih saka 20 penampilan terkenal. Kajaba iku, iki uga duwe kamungkinan kanggo ngganti warna mripat, nambah kacamata, nggambar nganggo potlot warna utawa nggunakake whitening untu. Lan, kepiye uga aplikasi liyane sing ora digunakake ndhukung jaringan sosial paling misuwur supaya kita bisa nuduhake asil gambar kasebut. Apa maneh sing dikarepake?

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.