Amazon Dash teka ing Inggris

Amazon Dash

Tombol Amazon anyar saiki kasedhiya kanggo pasar Inggris. Amazon Dash Grocery wis teka ing Inggris, tegese pangguna Amazon dheweke bakal bisa tuku liwat tombol Amazon sing paling misuwur, nanging ora kaya sing diarepake kabeh, nanging uga ana tambahan sing pungkasane sawetara pangguna ngrasakake.

Antarane novelty yaiku njupuk pesenan liwat swara utawa kanthi gampang tuku produk nganggo scanner barcode. Sawise kabeh dicekel, kita pindhah menyang akun lan bisa menehi pesen gratis utawa nggawe pangowahan saka urutan kasebut.

Amazon bubar nganyari Amazon Dash, kanthi cara nggabungake fungsi anyar kayata komunikasi Bluetooth utawa pangenalan swara, nanging ing Inggris ora bakal bisa digunakake kaya ing Amerika Serikat.

Amazon Dash bakal ngidini sampeyan tuku panganan liwat swara

Kampanye penjualan Amazon Dash ing Amerika Serikat kalebu diskon 5 dolar kanggo rega pungkasan Amazon Dash yen kita tuku, iki nggawe Amazon Dash gratis, nanging ing Inggris, Amazon Dash regane 35 kilogram, rega sing ora bakal diturunake kaya ing Amerika Serikat.

Apa wae, woro-woro iki penting lan menarik amarga ora mung ngumumake ekspansi Amazon Dash nanging uga bisa dadi langkah pertama Amazon Dash tekan Spanyol. Lan tekane bisa dadi pirang-pirang dina amarga ora lali yen Amazon wis duwe Amazon Grocery ing Madrid lan uga pesen sajrone sakjam, ana sing kaget nalika semana nanging bisa uga ana gandhengane karo tekane Amazon Dash ing Spanyol.

Secara pribadi aku isih ora weruh advance sing gadget iki makili ing jagad blanja, sanajan dakkira iku menarik kanggo tujuan liyane kayata nggawe gadget cerdas. Ing kasus apa wae, positif manawa luwih akeh pelanggan bisa ngakses Amazon Dash Kowe ora mikir?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.