Data panggunaan seluler ing Spanyol, sawetara MB lan pirang-pirang menit

konsumsi-data-spanyol

Tim saka LiyaneMobile wis nindakake panelitian menarik sing menehi informasi babagan prioritas lan jinis panggunaan sing pangguna ing Spanyol kanggo smartphone. Cekakipun, Wong Spanyol ngomong babagan 91 menit sewulan ing telpon, kita nggunakake kurang saka 900MB Lan ati-ati, amarga kita ngirim udakara pitung SMS saben wulan, aku kira ana wong ing kana sing ngirim patbelas, dheweke lan aku. Kita bakal nganalisis data sing diterbitake panliten iki, kanggo mikir apa jinis pangguna sing paling ana gandhengane karo kita lan kemungkinan pangowahan ing pasar mbesuk.

Umumé, aspek sing nambah paling akeh babagan analisis paling anyar yaiku telpon, kita nganggep manawa panel ing antarane 100 nganti 200 menit ing tarif dhasar sing digawe telung perusahaan paling gedhe wis akeh apa karo ndeleng menyang. Konsumsi swara iki dijaga nganti saiki antara 70 lan 80 menit saben wulan, nanging dheweke wis entuk 91 menit sajrone setaun. Konsumsi liyane sing wis kena pengaruh lan amarga ana sebab sing jelas yaiku data, aplikasi sing saya akeh lan luwih rumit, iki ndadekake kebutuhan nambah data.

Panliten iki saka LiyaneMobile Wis ditindakake luwih saka 90.000 wong sajrone paruh pertama 2016 lan fokus karo kebiasaan konsumen.

Pulo-pulau kasebut, ing endi telpon lan SMS luwih akeh

Smartphone

Kapuloan Balearic minangka dhaptar paling dhuwur ing komunitas sing paling akeh nelpon, tekan rata-rata 101 menit saben wulan, kanthi cedhak karo Murcia, kanthi 100 menit. Kita asring ketemu Andalusia, Extremadura lan Kepulauan Canary antara 98 lan 99 menit saben wulan. Yen katon ing ngisor iki, kita duwe Aragon kanthi rata-rata 75, lan wong Catalan, bebarengan karo wong Rio, sing nganggo rata-rata 78, ing bagean paling ngisor ing peringkat.

Minangka kurir cekak, luwih padha, Kepulauan Balearic lan Canary minangka sing ngirim SMS paling akeh, rata-rata sewelas pesen teks saben wulan ing Kepulauan Canary lan sanga ing Pulo Balearic. Beda maneh, La Rioja maneh, kaiket karo Cantabria, kanthi rata-rata 5 SMS saben wulan. Kayane ing sisih lor, dheweke ora fokus ing komunikasi seluler lan luwih milih perusahaan sing apik. Penasaran, yen SMS, MB lan telpon sing paling akeh dikonsumsi yaiku konsentrasi populasi sing cukup sithik, kayata pulau.

Lan konsumsi data seluler?

booyah

Ing panggunaan data seluler, pangowahan luwih gedhe yen wis pas. Nomer kasebut nuduhake maneh, wong-wong pulau minangka pimpinan konsumsi MBs, kanthi konsumsi rata-rata luwih saka 1,3 GB, ora ana apa-apa. Sauntara kuwi, La Rioja uga minangka salah sawijining komunitas sing paling ora nggunakake MB (kayata telpon), 823 MB pengiriman, yaiku ngalami kenaikan rata-rata 53% dibandhingake taun kepungkur. Kita nemokake kenaikan Catalonia sing padha, ing endi konsumsi MB kanthi populasi meh tikel.

Saliyane, konsumsi data utama yaiku umur antara 15 lan 20 taun, kanthi rata-rata meh 1,5 GB.

Gumantung saka jenis kelamin lan umur

Tampilan

Wanita luwih seneng swara tinimbang telpon seluler, sajrone 2016, dheweke nggunakake layanan iki 11% luwih akeh tinimbang pria, saya mundhak rong persen dibandhingake taun kepungkur. Minangka kanggo pesen cekak, luwih padha, luwih disenengi kanggo pria, nanging dendam ditindakake dening pria babagan konsumsi MB, amarga rata-rata nggunakake 41 MB luwih akeh tinimbang wanita. Jumlah data sing dikonsumsi wong lanang wis tuwuh 35% tinimbang taun kepungkur, dadi 800MB saben wulan.

Lan kasunyatan sing kepengin weruh, klompok umur sing paling nggunakake telpon swara yaiku antarane umur 25 nganti 35 taun, kanthi pratelan sing digawe dening akeh wong tuwa, sing nyebutake manawa wong enom «kecanthol al apparatus«, Nalika para nom-noman luwih seneng swara kasebut. Sinau saka LiyaneMobile sampeyan bisa nganalisa ing situs web Nobbot


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)