Dell nyedhiyakake Concept UFO, "versi" Nintendo Switch

Alienware Konsep UFO

Sing digoleki ing acara internasional, peralatan anyar lan piranti sing bakal nambah katalog sing kasedhiya ing pasar. Ing kasus iki, saka pabrikan terkenal komputer komponen Dell kita wis bisa sinau babagan konsep piranti sing wis dingerteni, Konsep UFO.

Sanajan priori wae iku prototipe, kabeh nuduhake manawa ana ing tahap pangembangan. Lan luwih becik yen ing saindhenging taun 2.020 tekan kabeh toko. Konsol nganggo tampilan Nintendo sing narik kawigaten macem-macem kalangan "tukang game" yaiku cedhak banget karo saingan langsung ing pasar.

Konsep UFO, saingan langsung kanggo Switch

Kaya sing dideleng ing gambar, Konsep UFO bisa diarani Nintendo Ngalih Nintendo. Format kasebut dilacak, lan masarakat sing dimaksudake padha. Data cilik durung ditemokake babagan apa sing gelem disedhiyakake dening Dell ing sektor iki. Lan pitakonane yaiku yen bakal bisa jumeneng kuwasa sejati.

Saiki kita ngerti manawa konsol bakal duwe Layar 8-inci kanthi resolusi 1200p. Lan kontrol sisihkang uga dipindhah, digunakake kanthi kapisah minangka kontrol dhasar, utawa bebarengan ing kontrol sing luwih lengkap. Minangka chip sing bakal dipasang, kita mung bakal ngerti Intel XNUMX Gen.

Konsep UFO

Apa bisa dipercaya? kabeh daya pc Alienware ing piranti portebel cilik kaya ngono? Yen proyek sing apik iki ditindakake lan Concepts UFO dadi kasunyatan, kita bakal bisa nggunakake a Windows 10 cilik, nanging kuat dadi bisa mbukak game sing paling nuntut.

Yen ndeleng konektivitas, uga menehi sawetara kemungkinan. Kaya sing diarepake, Konsep UFO bakal ditampilake Konektivitas Bluetooth, Wifi lan malah karo a Port Thunderbolt. Sampeyan uga bakal duwe Port USB sing bisa nyambung mouse utawa keyboard kanggo digunakake minangka PC konvensional. Apa kita ngadhepi a komputer mini kanggo tukang game? Nintendo Saklar vitamin? Apa sampeyan ngerti manawa piranti jinis iki bisa uga duwe jurang ing pasar?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.