Dell UltraSharp minangka monitor 8K sing ora ana sing preduli

Resolusi minangka perjuangan gedhe ing taun-taun pungkasan. Ana sawetara piranti sing duwe kapasitas ing sadhuwure Full HD klasik, kayata MacBook Pro Retina kanthi layar 2K, 5K iMac sing résolusi kasebut kalebu jeneng, lan akeh televisi ing resolusi 4K Ultra HD sing wiwit rame toko. Nanging, resolusi Full HD klasik isih dadi sing paling utama kanggo konten lan kanggo kabeh jinis panel. Iki ora ateges mesthi ana perusahaan sing pengin nyukupi kabutuhan sing paling nuntut, kayata Dell lan layar UltraSharp 8K sing duwe sawetara ciri sing brutal banget.

Sampeyan bisa ngilangi mripate nalika nyoba golek piksel monitor 8K iki sing digawe Sharp kanggo sing paling alus. Layar sing apik banget, nanging ora entuk pangguna rata-rata. Regane larang, kaya sing sampeyan bayangake, luwih saka 5.000 euro.

Nduwe résolusi 7680 × 4320 kanthi 31,5 inci, sing ngasilake kapadhetan per inci 280. Kita nemokake pesaing utama panel 5K sing kalebu Apple ing iMac, sanajan rega sing luwih larang, lan tanpa konten kasedhiya, paling ora gampang diakses. Kita kepengin weruh apa Dell bakal nyakup wallpaper 8K kanggo monitor.

Kuwasa ora duwe teknologi HDR, nanging yen sampeyan duwe kisaran 100% AdobeRGB, 100% sRGB, 100% Rec. 709, lan 98% DCI-P3. Mesthi wae, bakal nyenengake profesional gambar. Kajaba iku, basis bakal ngidini sampeyan muter monitor supaya digunakake kanthi vertikal lan horisontal. Nanging, ora nganggo PC paling apik utawa PlayStation 4K, kita bakal bisa ngrasakake resolusi nyata ing ndhuwur 4K. Iki dudu kabutuhan kanggo para pecinta layar sing apik, nanging yen nuduhake teknologi sing bisa matur nuwun karo Dell, iki bakal dadi taun resolusi gedhe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Mode Martínez Palenzuela SAbino ngandika

    Aku pengin

  2.   John A PM ngandika

    Tansah pengin sing paling anyar?

    1.    John A PM ngandika

      Tuku banjur wenehake tv sampeyan?

    2.    Mode Martínez Palenzuela SAbino ngandika

      Yen monitor komputer

bool (bener)