Demo FIFA 18 saiki kasedhiya ing PlayStation Store

Ana sawetara sing isih ana, lan senadyan kasunyatan manawa Pami 18 Konami janji bakal nggulingake Raja taun-taun pungkasan, kasunyatane yen denyut nadi Elektronik Elektronik ora gonjang-ganjing. Alon-alon, nanging edhisi FIFA 18 bakal diluncurake ing tanggal 29 September, kanthi La Liga luwih saka wiwitan, nanging bakal ngidini kita mbukak cangkeme kanthi demo sing bisa dimainake.

Demo saiki kasedhiya ing toko game video online utama, kalebu PlayStation Store. Sampeyan bisa ndownload kanthi gratis saiki lan nikmati mode tampilan kanggo ngicipi kaping pisanan.

Kanggo miwiti, kita ora duwe mode online, kita bisa nggunakake mode pameran lokal yen pengin nantang kanca. Saliyane, edhisi kapindho «El Camino: Hunter's Return » Bakal menehi kita panganan babagan mode game iki, sing nyebabake sensasi wiwit diluncurake taun kepungkur. Kangge, EA ngidini kita nikmati demo kasebut, sanajan template kasebut ora 100% lan ngelingi manawa game kasebut bakal ngalami pangowahan sithik ing versi pungkasan sing dirilis ing tanggal sing wis dikomentari sadurunge.

Kita bakal bisa nggunakake peralatan ing ngisor iki:

  • Manchester United (Inggris)
  • Manchester City (Inggris)
  • CF Real Madrid (Spanyol)
  • Atlético de Madrid (Spanyol)
  • Juventus FC (Italia)
  • FC Bayern Munich (Jerman)
  • Paris Saint-Germain FC (Prancis)
  • LA Galaxy (AS)
  • Toronto FC (USA)
  • Boca Juniors (Argentina)
  • CD Guadalajara (Meksiko)
  • Vissel Kobe (Jepang)

Dadi saiki wayahe nyoba kanggo nyoba apa kita pancen nganti FIFA 18 kasedhiya papat stadion: Santiago Bernabéu, La Bombonera, StubHub Center lan Stadion Rey Fahd kanggo para pemain game paling akeh. FIFA 18 wis cedhak, aja nganti kliwat.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.