God of War wis duwe tanggal rilis kanggo PlayStation 4

God of War temtu salah sawijining sagas sing paling misuwur ing arcade kasebut lan platform game console Sony. Frantic pertempuran siji-sijine lan tombol penet terus sing ditandhani kabeh generasi. Amarga alasan iki, akeh pangguna ngerti manawa edhisi ing PlayStation 4 ora bakal ilang lan pangembang wis menehi cathetan apik.

Kita wis ndeleng pirang-pirang video, kita mung kudu ngerti kapan arep duwe game ing tangan resmi lan kita wis ngerti. God of War wis cedhak lan kabeh nuduhake manawa bakal dadi wong sing paling laris ing PlayStation 4.

Sony dhewe wis negesake manawa game kasebut bakal teka ing konsol paling larang ing 20 April, mung telung wulan sing misahake kita karo judhul sing hebat iki. Kajaba iku, crita judhul uga wis dicethakaké ana ing video anyar iki yen sampeyan wis ngungkapake sampeyan ing ndhuwur garis sing sampeyan waca. Saliyane, kaloro protagonis Dheweke bakal ngomong nganggo basa Spanyol kaping pisanan, yaiku game kasebut dijuluki kabeh, kabeh rincian karo tukang game sing nganggo basa Spanyol dening perusahaan pangembang, sawijining prekara sing mesthi bakal dihargai masarakat.

Peluncuran God of War uga bakal padha karo Shadow of the Colosuss, antisipasi liyane kanggo platform kasebut. Dadi saiki wayahe ngirit, lumpuh tuku konten kanggo konsol, lan manfaatake amarga kita bakal akeh tuku ing wulan ngarep, paling ora kayane. Kita uga ngelingi nalika minggu iki uga bakal ndeleng DLC ​​Call of Duty pisanan: WWII, Kanthi gaman anyar lan peta anyar kaya Resistensi mitos, apa durung ana sing gigitan kukune? Wayahe wis teka dadi seneng banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.