God of War for PS4 minangka topik diskusi nalika pangembangane amarga posisi kamera

God of War for PlayStation 4 wis cedhak, diarepake tanggal 20 April mbesuk kita kudu njupuk cicilan pungkasan saka saga iki, kanthi sistem grafis lan gameplay sing nganyari maneh sing bisa narik kawigaten. Nanging, saben ciptaan gedhe duwe karya gedhe.

Ing bab God of War iku ora bisa kurang, lan Pangembang ngakoni manawa sajrone nggawe, dheweke wis akeh diskusi babagan macem-macem topik. Ayo goleki pratelan direktur kreatif babagan pangembangan sing padha lan gesekan terus karo departemen liyane.

Iki wangsulane Cory Barlog menyang media Spanyol Game 3D babagan debat ing kamera nalika gelut, inti sejatine saka Dewa Perang:

Kita akeh mbantah babagan jarak sing bakal ditindakake kamera. Akeh desainer pertempuran pengin pindhah, supaya padha karo Assassin's Creed utawa Batman. Nanging, aku pengin supaya luwih cedhak karo protagonis.

Kabeh dadi luwih apik lan padha Cory Barlog, sing kaya sing wis diandharake yaiku direktur kreatif ing Santa Monica Studio, nate ketemu karo Jason McDonald, Desainer Gameplay Utama sing sibuk karo pertempuran lan tumindak, uga dadi pinunjul ing God of War saga, dianggep minangka salah sawijining bapak padha:

Dheweke kandha apa-apa, dheweke bakal nyoba karo jarak, kanggo ndeleng apa sing kedadeyan. Rong dina mengko aku ngomong karo dheweke maneh, banjur dheweke crita yen kamera aku luwih apik yen luwih cedhak karo kekarepan kita. Iku kaget.

Kita kepengin banget ndeleng rilis iki khusus kanggo PlayStation 4 lan critakake kesan sadurunge.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.