Dhaptar iki ngidini sampeyan ngerti manawa telpon Android kompatibel karo Fortnite

Kita terus karo Fortnite, lan peluncuran resmi game video sing paling gawe ketagihan taun 2018 iki kanggo terminal sing nganggo Android saya cedhak. Cetha manawa Android minangka sistem operasi sing disenengi ing akeh smartphone, mula bisa ngasilake supaya bisa main Fortnite ing Android. Nanging mesthine, game video kanthi syarat perangkat keras kasebut ora bisa mbukak ing kabeh terminal Android. Kita nuduhake dhaptar piranti sing kompatibel karo Fortnite kanggo Android, aja nganti lali lan temokake manawa smartphone sampeyan bisa mbukak.

Penting, sampeyan ngerti manawa Samsung Galaxy Note 9 duwe eksklusif Fortnite sajrone sewulan, minangka kolaborasi sing apik ing level peluncuran, sanajan ora bakal menehi luwih akeh penjualan, nanging bakal nglegakake para pangguna sing entuk. Cetha manawa Samsung Galaxy Note 9 bakal dadi salah sawijining terminal paling kuat sing mbukak Android, lan apa maneh sing nuduhake kabeh kekuwatane tinimbang Fortnite sing mindhah. Yen ngenteni suwe, terminal Android liyane Dheweke bisa miwiti ndownload lan miwiti ngrasakake Fortnite, iki terminal sing bisa didownload.

Dhaptar terminal Android sing kompatibel karo Fornite

  • Google Pixel 2 / Pixel 2 XL
  • Huawei Mate 10 / Huawei Mate 10 Pro
  • Huawei Mate 10 Lite
  • Huawei Mate 9 / Mate 9 Pro
  • Huawei P10 / P10 Plus
  • Huawei P10 Lite
  • Huawei P9
  • Huawei P9 Lite
  • Huawei P8 Lite 2017
  • Samsung Galaxy A5 2017
  • Samsung Galaxy A7 2017
  • Samsung Galaxy J7 Prime 2017 / J7 Pro 2017
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy On7 2016
  • Samsung Galaxy S9 / S9 Plus
  • Samsung Galaxy S8 / S8 Plus
  • Samsung Galaxy S7 / S7 Edge
  • LG G6
  • LG V30 / V30 Plus
  • Motorola Moto E4 Plus
  • Motorola Moto G5 / G5 Plus
  • Motorola Moto G5S
  • Motorola Moto Z2 Play
  • Nokia 6
  • Razer telpon
  • Sony Xperia XA1 / XA1 Ultra / XA1 Plus
  • Sony Xperia XZ
  • Sony Xperia XZs
  • Sony Xperia XZ1

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)