Dhaptar Pokémon paling kuat ing Pokémon Go

Pokémon Go

Ora ana sangsi manawa kita nemokake kabeh jinis Pokémon ing level paling apik ing gym ing kutha-kutha, nanging luwih becik manawa Pokémon sing kita tutul duwe level CP sing signifikan ing mbesuk, amarga umpamane, Untunge kita karo Pidgeys, kita ora bakal bisa nggayuh level CP tartamtu sing ndadekake kita kompetitif banget karo wong liya ing gym. Kita menehi dhaptar Pokémon paling kuat lan level CP maksimal sing bisa dipikolehi, cara paling cepet kanggo ngerti yen Pokémon sing sampeyan mburu pancen menarik. 

Sanajan CP ora kabeh, amarga kekuatan serangan sing wis ditemtokake penting, uga jinis Pokémon sing ana lan sing bakal diadhepi, PC minangka indikator sing jelas babagan kemungkinan sing bakal menang kanggo menangMula, kita kudu mriksa dhaptar sing bakal kita tinggalake ing ngisor iki. Sayange, akeh Pokémon ing dhaptar sing ora kasedhiya, amarga dianggep legendaris, lan kita durung nemokake ing endi wae, yaiku Mewtwo, Mew, Moltres, Zapdos lan Articuno.

cp-top-10-2

Dhaptar iki wis dikompilasi dening GamePress, Tim situs web iki duwe akeh informasi, data, lan pandhuan babagan Pokémon Go, mula dadi kanca sing sampurna nalika nyoba ngatasi kabeh. Kita uga pengin sampeyan dianyari lan dilaporake ing basa asale, mula saka iku kita kudu nggawa dhaptar hebat iki. Sampeyan ngerti, pencet ing lurung-lurung lan njaluk kabeh wong. Saliyane, kita ngandhani manawa pangguna sing wis nggunakake cidra kayata FakeGPS lan emulator ing PC dilarang suwene pirang-pirang dina dening tim Niantic.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.