Dheweke nyolong nomer akeh akun Instagram

Instagram

Dina iki ana warta maneh Instagram sanajan, tinimbang kalebu fungsi utawa fitur anyar ing platform, mula amarga iku, kaya sing diumumake dening tim peneliti saka Symantec, amarga nandhang a nyolong akun pangguna sing gedhe Iki bisa nyebabake peretas ora mung ngontrol akun, nanging uga njupuk kauntungan kanggo entuk kabeh data profil lan foto utawa ngarahake lalu lintas angkoro menyang komputer para pengunjung lan para pandhereke.

Minangka katrangan, critakake yen ing kesempatan kasebut adoh saka peretas wis mutusake arep adol kabeh kredensial akun kasebut nanging langsung milih kanggo ngontrol kontrol kanthi nindakake serangkaian tumindak kanggo entuk dadi sugih kanthi biaya pamilik akun tartamtu sayangé, ora ana sing bisa ditindakake supaya bisa pulih

Pangowahan ing profil Instagram pangguna bisa dadi gejala hacking akun.

Kaya sing wis kedadeyan, jebule nalika salah sawijining peretas kasebut nyolong akun Instagram, dheweke biasane nindakake seri pangowahan profil pangguna Antarane pangowahan kasebut, kayata, nyoroti manawa foto anyar ditambahake ing gambar profil, umume umume dheweke nggunakake sing wedok nganggo sandhangan ringan. Foto pedhes ditambahake, jeneng akun lan sandhi diganti lan, pungkasane, ditambahake katrangan sing kalebu link eksternal sing mlebu situs sing mbebayani.

Sawise ngakses link iki, mula ing kene panyerang entuk mupangat sing digoleki, sampeyan kudu ngrampungake survey yen kita janji yen rampung bakal menehi akses menyang paket gambar pornografi saka pemilik akun. Nanging, nalika ngrampungake survey, pengunjung bakal diarahake menyang aplikasi sing diwasa, mula kudu ndhaptar maneh.

Minangka rincian pungkasan, critakake manawa sampeyan ing kesempatan iki, robot kabeh akun kasebut dudu amarga kegagalan keamanan Instagram, nanging kesederhanaan sandhi sing digunakake dening pangguna utawa sing langsung ing padha karo sing digunakake ing layanan lan platform sing diretas sadurunge.

Tuladha Instagram

Informasi liyane: techworm


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.