"Black Friday" bakal nganti Senin ing PlayStation Store [OFFERS]

playstation plus voting

Black Friday intersect karo Cyber ​​Monday, minangka versi Black Friday online sing kabeh bakal kita gunakake tanpa mangu-mangu. Dadi, Sony wis pas kanggo nggedhekake wektu penjualan sing diantisipasi ing PlayStation Store saka 24 nganti 28, kanthi sawetara tawaran sing bakal angel dipercaya. Kita bakal nuduhake apa tawaran paling apik ing game video digital ing PlayStation StoreMungkin iki wektu sing pas kanggo sampeyan nyedhiyakake video game sing hebat iki lan saengga sampeyan bakal duwe konten sajrone pirang-pirang wulan, "mangsa bakal teka" lan sampeyan bakal wiwit rumangsa konsol lan kontrol sofa.

Mula, kita wis lelungan liwat PlayStation Store lan nawakake, kanggo milih sing paling apik yen sampeyan duwe wektu sing apik banget, kita bakal mbagi antarane PlayStation 3 lan PlayStation 4 supaya ora nggawe kebingungan.

Tawaran PlayStation 4

PlayStation 4

  • Perang 1: Ora diraguhi, game FPS perang paling apik sing diluncurake taun iki, ngasilake ulasan sing luar biasa lan pungkasane versi klasik mudhun saka € 69,99 nganti € 49,99 ing nawarake kaya liyane.
  • FIFA 17: Keunggulan game bal-balan, EA liyane sing mudhun saka € 69,99 nganti € 41,99, tawaran apik kanggo entuk game bal-balan paling populer ing taun iki.
  • Gulung Sepuh V: Edisi khusus Skyrim: Dolanan main peran iki wiwit saka € 59,99 dadi mung € 29,99, disaranake banget yen sampeyan durung nate main seri kasebut.
  • GTA V: Apa sing bisa kita ucapake babagan mahakarya game video iki babagan wektu sing ora kliwat mung € 34,99 saka € 69,99 biasane.
  • Dewa Perang III Remastered: Yen sampeyan pacangan GOW, sampeyan ora bakal kejawab game pria iki mung € 11,99.
  • Metal Gear Solid V: The Phantom Pain: Game terakhir saka saga Metal Gear Solid mung $ 14,99sethitik liyane aku bisa ngomong.
  • Ned kanggo Sped: Arcade kanggo PlayStation 4 kanthi sampah grafis sing ora ana tandhingane mung $ 14,99.
  • Jiwa Peteng III: Yen sampeyan minangka tukang game console sing seneng banget, aja nganti lali karo game sing paling apik kanggo taun iki mung € 34,99 saka € 69,99 biasane.

Tawaran PlayStation 3

PS3 Slim

Konsol Sony sing diluncurake sepuluh taun kepungkur isih urip, lan iki minangka tawaran paling apik ing game video digital sing bisa ditemokake ing wektu iki:

  • GTA V: Kita terus nggawe bingo, kothak wedhi RockStar sing apik banget bakal diwiwiti € 19,99 sing ora konyol
  • FIFA 17: Luwih padha, sawetara bal-balan paling apik kanggo mung € 34,99 ing konsol Sony
  • Pungkasan AS: Dadi dening mung € 9,99 kanthi salah siji judhul paling apik ing konsol iki.
  • Metal Gear Solid V: The Phantom Pain: Mudhun menyang € 9,99 game pria iki saka saga Metal Gear Solid.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.