Boston Dynamics kaget karo maskot robot anyar

Boston Dynamics

Saiki sampeyan mesthi bakal ngerti, luwih-luwih yen sampeyan seneng karo jagad robotika lan sampeyan seneng nganyari kabeh warta hebat sing meh saben minggu ana gandhengane karo lapangan iki, apa jinis perusahaan kasebut? Boston Dynamics, sing dipikolehi nalika semana, amarga teknologi lan kemajuan sing bisa dipikolehi ing jagad robotika, ora kalah saka Google, padha nalika teka wektu lan sawise verifikasi manawa ora kabeh mupangate ing babagan ekonomi padha ngarep-arep, paling ora iku sing dikomentari nalika semana, dheweke mutusake arep adol. Kanthi cara sing ora apik, utawa paling ora aku rumangsa nalika semana, kayane Dinamika Boston dikirim menyang SoftBank.

Pancen berkat gerakan sing ora dikarepake iki, ing sisih liyane, Boston Dynamics nampa dana sing dibutuhake kanggo terus riset lan pangembangan, tanpa prelu, kita kabeh kudu matur nuwun amarga proyek kasebut biasane isih maju, ing istilah teknologi , saka sisa kompetisi. Yen sampeyan telusuran cepet kanggo Dinamika Boston ing web, mesthine, sanajan jenenge ora bisa diarani kaya apa-apa, robot-robot kasebut, utamane kewan sikil papat amarga katrampilan lan keseimbangane sing luar biasa wis nempuh kabeh jinis kaca teknologi lan uga jaringan sosial. Ing kesempatan iki lan sawise pirang-pirang wulan sing ora ngerti kabar apa-apa, dheweke bali menyang tuntutan kanggo nampilake proyek paling anyar ing masyarakat, sing wis dibaptisake SpotMini.

Boston Dynamics, sawise pirang-pirang wulan tanpa menehi warta, nyritakake babagan SpotMini, sejenis segawon robot sing katrampilan sampeyan bakal kaget.

Minangka Boston Dynamics nemtokake proyek iki, kita bakal ngadhepi jinis asu robot sing ora liya pet model paling gedhe, sing padha diarani BigDog. Kasunyatane pancen adoh saka robot bisa dadi kewan liyane, sanajan bisa ditampilake kanthi becik, ing wektu iki, dheweke duwe teknologi sing dibutuhake kanggo miwiti nggawe robot kanthi ukuran sing luwih cilik, sanajan kanthi katrampilan sing padha lan luwih akeh.

Salah sawijining bagean sing paling narik kawigaten kanggo generasi anyar SpotMini, elinga yen sawetara wulan kepungkur dheweke nampilake model pertama sing wis diwenehi jinis lengen robot otonom minangka kepala (kasunyatane iku rada aneh), apa robot kasebut luwih lincah babagan gerakane. Saliyane iki, miturut Boston Dynamics dhewe, robot saiki duwe kamera lan lampu ing wilayah kasebut sing bisa diarani kepala.

Boston Dynamics

Kanggo ngerti kabeh penasaran ing proyek kaya sing menehi urip kanggo SpotMini, kita kudu ngenteni presentasi resmi

Titik liyane sing narik kawigatene proyek iki ditemokake ing level estetis, lan sabanjure bisa ngrusak kabeh desain kasebutnudes'Dinamika sing mesthi digawe dening Dinamika Boston, aku isih kelingan kabeh robot sing nganggo plastik ireng lan logam sing wis kebacut. Ing kasus tartamtu SpotMini, kita ngadhepi awak sing, kaya sing sampeyan deleng ing gambar utawa video sing dakkirimake nalika wiwitan postingan lengkap, nampa casing kuning sing ndhelikake kabeh batine lan sing menehi perspektif robot sing luwih grapyak, paling ora kanthi mripat telat.

Ing wektu iki, sithik utawa ora ana liyane sing ngerti babagan robot iki, kajaba sawetara rincian sing wis ditemokake para pangripta lan bisa digunakake, miturut awake dhewe, minangka panganan kanggo presentasi sing bakal ditindakake ing sawetara dina sabanjure, ing yen direktur Dinamika Boston bakal sukses mbukak kabeh ciri lan spesifikasi teknis liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.