Trust GXT 323W Carus - Headset game sing murah banget kanggo PS5

Kedatangan saka PlayStation 5, sanajan wis gulung-gulung, uga langsung nompo teka saka serangkaian aksesoris supaya bisa nyukupi kabutuhane pangguna. Antarane, sing utama lan penting yaiku kudu duwe headphone sing apik kanggo nggedhekake kinerja game.

Kita menehi alternatif ekonomi kanthi kinerja sing apik, headphone game GXT 323W Carus saka Trust sing kompatibel karo PS5. Iki wis dadi pengalaman kita karo headset sing murah lan menarik iki sing bisa dadi kanca pertempuran sing apik kanggo PlayStation 5.

Bahan lan desain

Ayo didhisiki karo rancangan biasa, desain lan bahan headphone. Kepercayaan, umume, mesthi nang ing piranti sing paling ora dituju premium, dheweke entuk finish apik lan luwih saka standar resistansi sing wis ngancani perusahaan suwene pirang-pirang taun. Tujuane meh mesthi entuk nilai kanggo dhuwit, lan nuduhake. Headphone sing ditinjau nganggo warna putih, kanthi desain game sing cukup agresif lan plastik matte sing nyuda sidik jari. Nanging, kita ora ngerti yen diwenehi warna PS5 Trust Carus, kepiye carane bakal umure.

  • Ukuran: 210 x 190 x 110 mm
  • Bobot: 299 gram

Kanggo sisih kasebut, ing sisih kasebut nduweni detail cilik babagan aluminium simile lan logo Produk GXT game Saka merek. Bagean utama headband duwe bantal gedhe lan padha uga kanggo headphone. Iki bakal nutupi kuping kanggo insulate sampeyan kanthi bener. Ing kuping kiwa kita duwe mikropon fleksibel lan kabel Jack 3,5mm kanthi nilon 1,2mm lan dikepang, awet terus.

Spesifikasi teknis

Saiki kita pindhah menyang bagean teknis. Kita nemokake sistem puter maneh stereo nganggo rong saluran audio (2.0) liwat babagan driver sing ora kurang saka 50 milimeter. Swara kasebut bakal dirungokake kanthi kuat amarga ukurane, sanajan kita negesake ora bakal duwe jinis virtualisasi ing level teknis nalika nuladha 7.1 utawa Swara 3D saka PS5, ana sing khusus kanggo merek kasebut. headphone Driver iki bakal ngalami impedansi nganti 32 Ohm, nalika mikropon ora bisa dicopot. Frekuensi kasebut bakal berayun antara 20 Hz lan 20000 Hz nalika main game.

  • Distorsi: 5%
  • Jinis Magnet: Neodymium
  • Jinis Mikrofon: Elektrid Omidirectional
  • Frekuensi mikrofon: 150 Hz - 16000 Hz

Kita ora nyuda gangguan aktif, sanadyan piranti lunak integral, nanging kothak kalebu seri adaptor kanggo kabel sambungan, sing bakal langsung menyang kontrol PS5 DualSense. Ing level teknis, Taurus GXT Carus minangka headphone sing cukup disederhanakake, dirancang supaya kita tekan, nyambung menyang remot kontrol lan wiwit seneng game tanpa komplikasi, lan mula panggunaane. Mesthi, kapabilitas teknis bisa minggat, nanging menehi kabeh sing dibutuhake kanggo duwe pengalaman standar.

Gunakake pengalaman

Ing njero headphone duwe bantalan utama, padha karo headphone. Iki tegese ing sisih ndhuwur, kita ora bisa ngerteni rasa ora nyaman ing pirang-pirang jam suwene game video, kabeh iki sanajan kasunyatane ora entheng banget, nanging uga bisa uga abot. Kanggo bagean kasebut, Ing headphone, duwe driver gedhe lan bantalan sing apik, mula bisa nutupi kuping, sing bakal diisolasi saka njaba, saengga bisa menehi pengalaman sing apik banget ing level isolasi, sanajan bisa nyebabake rasa ora nyaman liyane kanggo sing nggunakake kacamata.

Saliyane, ing sisih ngisor iki kita nemokake kontrol volume sing ora bakal duwe interaksi karo antarmuka panganggo PS5, yaiku, kita bisa ngatur volume headphone liwat, nanging bakal tetep tundhuk volume sing diwenehake output audio liwat tombol PS ing DualSense. Yen ngono, volume dhuwur banget kuat, kaya ora ana "swara" ing kisaran kasebut. Kanggo bagean kasebut, kita uga duwe kauntungan bisa ngaktifake lan mateni mikropon liwat saklar headphone, sanajan tombol sing terpadu ing remot uga bakal digunakake.

Pendapat editor

Kita ngadhepi headphone sing cukup menarik, utamane ngelingi rega sing ana. Sampeyan bisa nemokake ing situs web dhewe utawa ing Amazon kanthi rega 39,99 euro, minangka produk sing diidini khusus kanggo digunakake ing PS5, nanging uga ing piranti game liyane kayata PC, PS4 utawa Xbox. Tanpa mangu-mangu, iki minangka alternatif sing apik kanggo nambah asil kanthi murah, amarga headphone sing apik mesthi dibutuhake kanggo main game utawa nggawe pengalaman sing luwih jero. Kaya sing wis diandharake, kita sadurunge duwe produk kanthi biaya sing disetel supaya bisa mlebu kanthi gampang.

GXT 323W Carus
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
39,99
  • 80%

  • GXT 323W Carus
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros

  • Desain game lan kasar
  • Kabel cantik
  • Rega sing cukup murah

Contra

  • Alternatif USB ilang
  • Bisa didol kanthi warna liyane

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.