Versi Android 4.4 dirilis kanggo Nexus 7

ANDROID KITKAT NEXUS 7

Dina iki minangka dina paling apik kanggo pamilik Nexus 7 wiwit 2013 minangka versi anyar Android, 4.4. Miwiti dina iki, bakal wiwit disebarake ing antarane piranti kanthi otomatis kanthi progresif, mula butuh wektu suwe nganti kabeh pangguna tekan.

Yen sampeyan minangka salah sawijining pangguna sing ngenteni nganyari kaya banyu Mei lan sampeyan ora bisa ngenteni maneh, kita bakal nuduhake cara sampeyan nginstal kanthi manual, supaya piranti bisa nginstal sistem anyar sadurunge pangguna, Ya, sampeyan kudu eling yen saiki mung kasedhiya kanggo Nexus 7 WiFi kanthi kode "silet", dadi yen sampeyan nyoba nganggo model liyane, sampeyan bakal duwe masalah. Banjur kita menehi saran supaya sampeyan ngenteni versi anyar RFOM.

Kanggo nginstal sistem anyar iki, luwih dhisik kudu nyiyapake lemah kanthi nyuda ngisor ADB-Piranti lan mesthi, ing Nganyari resmi Android 4.4. kanggo Nexus 7. Kajaba iku, sampeyan kudu nginstal versi JSS7R ing Nexus 15. Kaya sing sampeyan ngerteni, kanggo ndeleng versi sing wis diinstal, bukak "Informasi Tablet" lan ana kanggo "Mbangun nomer".

Saiki yen wis siyap piranti, kita kudu bisa nggarap PC. Kanggo nindakake iki, kita mbukak zip file ADB-Tools lan sampeyan bakal bisa ndeleng anane folder sing diarani "adb-tool". Saiki tahan tombol shift ing keyboard banjur klik tengen nganggo mouse ing area Internet Explorer sing kosong. Banjur pilih pilihan menu "Bukak jendhela prentah ing kene". Kita nerusake proses kanthi nyalin versi OTA sing wis didownload menyang folder sing wis kasebut sadurunge, "alat adb" lan ganti jeneng file nganggo jeneng "Nexus7-kitkat-ota.zip", contone.

Saiki yen wis siyap ing PC, kita bali menyang Nexus 7 lan pungkasane siap dipasang, apa sing kudu ditindakake luwih dhisik mateni Nexus 7. Saiki kita terus tombol volume mudhun lan tombol urip / mati, saengga sawetara detik kita bakal bisa ndeleng kepiye piranti mlebu menu Cepet. Ana sethithik kiwa kanggo nerusake instalasi ROM.

Banjur kita pencet tombol volume nganti mode pemulihan dilebokake "Mode Pamulihan" ing abang sing kita bakal nampa kanthi menet tombol urip / mati. Saiki sampeyan bisa ndeleng manawa logo Google katon sedhela lan disusul logo Android kanthi weteng mbukak. Ing jalur iki, kita menet tombol daya maneh lan konfirmasi. Banjur kita menet tombol volume nganti sedhela kanggo mbukak menu recumeration "Menu Pamulihan", ing endi kita bakal milih opsi kasebut "Aplikasi nganyari ADB".

Weteng ANDROID

Kita wis siyap nginstal PC lan Nexus 7.

Fase pungkasan proses kasebut yaiku nyambungake Nexus 7 liwat kabel USB menyang komputer lan mbukak jendela perintah. Ing artikel kasebut, kita bakal nulis ing ngisor iki kanggo miwiti instalasi. Ati-ati lan tulis persis apa sing kita lebokake ing ngisor iki, yen proses kasebut bakal gagal:

 adb sideload nexus7-kitkat-ota.zip

Kanthi cara iki, file wiwit disalin menyang Nexus 7 lan bakal diinstal kanthi otomatis udakara 8 menit. Yen proses rampung, sampeyan miwiti maneh Tablet ing "mode pamulihan" nggunakake pilihan "Urip maneh ssystem saiki". Nalika tablet urip maneh, sampeyan bakal bisa ndeleng Android 4.4 anyar. KitKat.

Saiki sampeyan mung kudu seneng lan miwiti investigasi saben fitur anyar ing sistem Martian. Suwe-suwe, kita yakin manawa ROM liyane bakal katon supaya model apa wae sing ana, sampeyan bisa duwe sistem anyar sadurunge rampung kanthi otomatis.

Informasi luwih lengkap - Cara mbusak cache ing Android


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)